Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kit nézel hülyének, te őstehetség?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt írja az újság, hogy a nemzet mangalicaszerelője megelégelte, hogy kétségbe vonják az ő üzleti érzékét. Ezért mivel többmillió embert nem tud egyszerre beperelni, egyelőre az Együtt ellen indított polgári pert, amely párt egy júliusi közleményében azt állította: a Mészáros horvátországi nyaralójáról szóló hírekből valójában Orbán elszámolatlan vagyonát ismerhettük meg.

Mészáros Lölö, a nemzet önérzetes gázszerelője tehát megelégelte, és pontosan mostanában elégelte meg, hogy Orbán strómanjának nevezik. Igaz, hogy baromira nem tegnap óta téma, hogy valójában ő kezeli a miniszterelnök vagyonát. Aki – mint jól tudjuk – vagyontalan, mint a templom egere.

A reneszánsz, bőröndőkkel kitámasztott szemű, bamba gázszerelő eddig csendben tűrte, hogy annak nevezzék, aminek, most viszont már azt is nehezményezi, hogy egy közleményben az Együtt azt írta: az általa fölvásárolt földterületek a miniszterelnök érdekeltségei.

Mókás fiú ez a fáradt, amnéziás Lőrinc – aki alkalomadtán 1 milliárd forint osztalékokat is elfelejtett már bevallani -, a keresetet azzal a Vörös József ügyvéddel íratta meg, aki a nevében licitált Fejér megyei földterületekre. És akiről nemrég derült ki, hogy három darab MNB-s szervezettől kap fizetést. Eszerint a szintén talpig becsületes jogászember szerint Lőrinc barátot rossz színben tüntetik fel azok az állítások, amelyek szerint befektetéseivel nem a saját (tavaly még 9, idén már 24 milliárd forintra!!! saccolt) vagyonát, hanem Orbán Viktorét növeli.

Nem mondom, hogy nem kell pofa hozzá. Nem mondom, hogy nem megint valami figyelemelterelő hadműveletről van szó. Nem zárom ki, hogy mostanra sikerült mindenféle hivatalos, lenyomozható kapcsolatot megszüntetni a fő szotyolaköpködő cimborával. Azt viszont mondom, hogy kéretik megfigyelni: hazudnak, mellébeszélnek, bagatellizálnak, a jóistent és a szerencsét emlegetik, többszörösen lebuknak (na, nem a Polt Péter-féle igazságszolgáltatásra gondolok), majd ők rinyálnak, sértődnek meg, játsszák a fürdős kurvát, perelnek boldogot és boldogtalant, és sanszos, hogy meg is nyerik ezeket a pereket.

Mészáros Lőrinc azt kéri ki tehát magának, hogy strómannak nevezik. Mert Mészáros Lőrinc aranykalászos földművelő és mangalicaszerelő, munkásparaszt és futballklub-tulajdonos, polgármester és útépítő, bányász, erdész, traktorista, valamint milliárdokat terelő juhász, közbeszerzéseken zsírosodó miniszterelnöki csicskás és államtitkárokkal kávézó üzletember, a nemzet Mekk Elekje valójában azt akarja sugallni nekünk hitetlen hazaárulóknak, hogy egy nyomorult, aki 2010 előtt gyakorlatilag senki nem volt, akkor is tisztességes ember, ha egyik évről a másikra 9 milliárdból 24 milliárdot kalapál össze. Kizárólag a tehetségének, a tisztességének, a szerencséjének és kitartásának köszönhetően. Nem úgy, mint a nyomorult stróman férgek, akiknek viszont a miniszterelnök barátainak kell lenniük ugyanehhez a teljesítményhez.

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem fölöttébb frusztrál, hogy még ennek a félanalfabéta büdösbunkónak (ez vélemény volt!) áll feljebb. Aki nem mellesleg polgármester, közszereplő és – mint ilyen – nem ártana, ha bírná a kritikákat. Kérdezem én, Lölö, hogy mekkora veleszületett üzleti tehetség kell ahhoz, hogy a Fidesz választási győzelméig közönséges gázszerelőként melózó felcsúti paraszt 6 év fideszes kormányzás alatt 24 milliárdos vagyon kapirgáljon össze magának? 2010 előtt miért nem bontakozott ki a nagyfene tehetséged, te önérzetes nemstróman? Hogy a fészkes fenében nem túrtad a földet és nem tenyésztettél mangalicát, ha akkora kib*szott nagy zseni vagy? És miért nem sütöttél kenyeret, építettél, újítottál fel, mert újabban ezekhez is értesz? Kit nézel hülyének, te őstehetség? Hozzád beszélek, aki percenként 20 ezer, naponta közel 10 millió forintot teszel zsebre, felvásárolsz egész megyéket, mert érdekes módon nem találnak nálad megfelelőbb embert a gáton.

Mire is? Arra, hogy a túlárazott uniós pályázatokból leeső százmilliókból hektáronként tedd zsebre az országot. Aztán majd törvényesen visszacsorgatod a megbízóidnak. A tsz-elnök butafejű, szervilis seggnyalójának azért még nevezhetlek, vagy azért is pereskedni szándékozol, Lölö? Hova jutott az az ország, ahol egy tanulatlan gázszerelő elfelejt milliárdokat beírni az adóbevallásába? Ahol a folyton közpénzek körül sertepertélő oligarchák és nemstrómanok a bíróságon perelik azokat, akik lopással vádolják őket? Abba az igazságszolgáltatásba kapaszkodva, amely naponta bizonyítja, hogy fideszes bűnöző-gyanús egyének tisztára mosása az egyedüli feladata.

Tartok tőle, hogy sem per, sem ügy nem lesz ebből, mert akkor olyan izgalmas kérdéseket is meg kellene válaszolni – az összes többi mellett -, hogy mi van azzal a hatvanpusztai bérleménnyel, amit az Orbán család kutyája használ. Rogán Antal pereskedése óta tudjuk, hogy egy esetleges nyomozás sok szart felhozna az egyébként is zavaros víz felszínére, szóval belefér majd simán ez is a véleménynyilvánításba. Ettől függetlenül a jelenség hajmeresztő: így lesz egy tehetségtelen senkiháziból pár év alatt milliárdos az újfeudalizmus bűzös rendszerében úgy, hogy ráadásul a semmihez nem értő, két mondatot egymás mellé tenni nem tudó disznószaros gumicsizmás nép gyermeke kéri ki magának.

Lölö! Engem pont nem érdekel, hogy stróman vagy-e, vagy nálatok másképp becézgetik az ilyen kivételesen szerencsés alakokat, mint amilyen te is vagy. Tény, hogy a strómanságodat baromi nehéz bárkinek bizonyítani a törvényesített lopás országában. Többmillió embert nehéz lesz beperelned, pedig ők mind azt gondolják rólad, hogy egy becstelen, hazug, korrupt tolvaj vagy, aki asszisztál egy ország kifosztásához és valahogy soha nem tud félreállni a milliárdok útjából.

Ha engem kérdezel, ne izzadj a pereskedéssel! Ha egy közönséges gázszerelő, aki millió szálon kötődik a miniszterelnökhöz, hat év alatt 24 milliárdos vagyont szerez, az egészen biztosan tisztességtelenül szerezte. Nem azért, mert irigy vagyok, hanem mert látjuk, évek óta látjuk, mit műveltek. Akkor is, ha ez jogi úton nem bizonyítható, mert az igazságszolgáltatás a ti füttyentésetekre ugrál. Én készséggel elhiszem, hogy nem vagy Orbán Viktor strómanja. Szerintem is sokkal logikusabbnak tűnik, hogy Orbán Győzőé vagy. Mert ugyanis ha az ő nevére kerül a fél ország, akkor halála után gond nélkül, törvényes örökségként száll majd személyiségzavaros fiára, aki nyilván nem tehet róla, hogy az apja ilyen ügyes, eredményes üzletember volt.

Szerintem igazából te nem stróman vagy, Lölö, hanem bűnrészes, bűntárs, bűnsegéd vagy. Mert közvetlenül részt veszel a csilliárdnyi közpénz eltűntetésében, átmosásában. El tudom képzelni, mennyire szar, hogy így alábecsülnek és közönséges strómannak titulálnak. Egy komoly maffiozó-szerű alak nem szégyelli, hanem büszke arra, amit elkövet. Remélem, ha már a saját érdekedben nem bírtál csendben maradni, legalább tisztában vagy vele, hogy kitüntetett helyen leszel, amikor megváltoznak az évszakok. Ne fárassz majd te se azzal, hogy utasításra tetted, mert valójában olvasni sem tudsz. Kösz.

adomány