Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Most egy picit elvonulok hányni, de aztán jövök vissza f*sni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy döntöttem, hogy engedek a Szalonnát gyakorlatilag folyamatosan érő támadásoknak és fenyegetéseknek, ezért rémülten beállok a nyíló pitypang-projektbe. Pénzt ugyan még nem kapok érte, de hátha sikerül benyalnom magam valamelyik, állami hirdetésekkel kitömött laphoz és nekem is csurran-cseppen a közösből. Az sem baj, ha közben le kell adnom a gerincemet a ruhatárban és valahogy elkeveredik, vagy el talál törni. Első a biztonság, a nyugalom és a megélhetés. Felelősségem semmi, megmondják miről és mit írjak. Legfeljebb befogom a fülemet, lehunyom a szememet és elfordítom a fejemet, ha valami mást tapasztalok, mint amiről beszélnem kell. Ez azért is jó így, mert ha esetleg valahogy mégis változik a hatalmi elit, akkor már könnyebben kapaszodhatok a húsosfazékba, hiszen bizonyítottam. Lojális leszek a végsőkig. Mindig ahhoz, akihez kell. Ha esetleg – de csak esetleg, főnök! – egyszer máshogy alakulnak a dolgok, akkor majd én fogom a leghangosabban szidni a mostani elvtársaimat. Semmi más nem kell ehhez, csak kidobálni a lakásból a tükröket, nehogy véletlenül bele kelljen nézni. Lássuk az új énemet!

A baráti Törökország szépen halad a demokrácia ösvényén. Erdogan elnök úr, a nép kérésének engedve példás módon konszolidálja az országot. 26 ezer embert kísértek eddig börtönbe, ahol szakképzett pszichológusok segítségével igyekeznek meggyőzni ezeket a metévedt polgárokat arról, hogy mi a jó nekik.

Orbán Viktor – Magyarország miniszterelnöke – remélhetőleg figyeli az eseményeket és követi Erdogan elnök úr példáját az illiberális demokrácia építésének mikéntjét illetőleg. Szeretett és gyönyörű országunkra is ráférne egy komolyabb felvilágosító kampány, hiszen könnyű eltévedni az ellenséges háttérhatalmak dezinformációinak sűrűjében.

Már vannak törekvések hazánkban is arra, hogy megtisztuljon a sajtó és a közélet azoktól a kétes elemektől, akik Soros György hatalomátvételi manipulációit szolgálják. Például a Direkt36 című álellenzéki, álfüggetlen portál ellen indított akció példaértékű lépés az önmagát tényfeltáró újságként definiáló lapok visszaszorítására. Ideje megtanulni minden magyar polgárnak, hogy a korrupció nem rossz dolog, hanem egyenesen az ország üdvét szolgálja. Ami rombolja a nemzeti morált az az, ha beszélünk róla.

A megzavarodott, utat tévesztett Európai Unió aljas húzásainak egyike feltétlenül érdemes a köz figyelmére. A Soros György pénzelte és végső soron az amerikai manipulátor markában lévő brüsszeli bürokraták aljas módon visszatartják a hazánknak járó forrásokat. Eddig 34 milliárdnyi euróhoz nem engedik hozzáférni Magyarországot, bosszúból azért, mert nekünk van bátorságunk kiállni a nemzeti önrendelkezésünk megvédése mellett és joggal követelünk tiszteletet a magyar embereknek. Ideje lenne belátniuk, hogy minket nem törhetnek meg, szabadságharcokban edzett, forradalmár nép vagyunk.

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank világszerte nagy tiszteletnek örvendő elnöke, több sikerkönyv szerzője és az általa sikerre vitt intézmény közzétett egy szakmailag bátran hibátlannak nevezhető tanulmányt. Ebben levezetik a szerzők, hogy a magyar nyugdíjrendszer szilárd alapokon nyugszik, nem kis részben az emberek pénzét eltőzsdéző magánnyugdíj-kasszákból kimentett pénznek köszönhetően. Még legalább 20 évig nincs ok az aggodalomra, mindenki nyugdíja biztonságban van. Természetesen – hiszen demokrácia és piacgazdaság van – mindenki a jövedelmének megfelelő mértékű nyugellátásban fog részesülni. Ez így korrekt.

Az ellenséges, háttérhatalmi törekvéseket segítő sajtó lehozott egy minősíthetetlenül mocskos cikket egy offshore-hálózati hátterűnek titulált cégről, amely százmilliós nyereséggel működik és a Soros György pénzén élősködő újságírók nem átallották a kormánypárthoz kötni a vállalkozást. Remélhetőleg pártunk és kormányunk nem késlekedik a méltó válasszal és hamarosan a hatóságok színe előtt kell állniuk a nyomorult firkászoknak. Javasolnám – persze, csak ha szabad – a zajos méltatlankodás és felesleges cirkusz elkerülése végett, hogy mintegy véletlenül érje támadás a lap szerverét, esetleg néhány névtelen, vagy álnéven futó fenyegető levél, megbízás alapján megírt, feltétlenül fenyegető felhangú cikk is elég lehet.

Itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy kifejezzem örömömet, amiért a hét végén végre beindul a népszavazási kampány. Feltétlenül szükség van arra, hogy kormányunk elmagyarázza a keményen dolgozó magyar embereknek, mekkora tétje van az ő szavazatuknak és micsoda nemzethaláltól menthetik meg az országot akkor, ha elmennek szavazni. Tudniuk kell, hogy csak a Fidesz-kormány és személyesen Orbán Viktor képes megvédeni minket a ránk zúduló migránsoktól, akik valójában terroristák és el akarják tiporni a keresztény Magyarország ősi kultúráját. Ideje mindenkinek belátni, hogy kizárólag Orbán Viktor kezében van jövőnk kulcsa, országunk szabadsága és boldogsága.

Megy ez nekem, csak akarni kell. Most egy picit elvonulok hányni, de aztán jövök vissza fosni.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.