Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Legott királlyá koronázzák a sebtiben előkapott szutykos felmosóvödörrel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Ne féljetek harcoljatok
Harcolni kell Harcolni is fogunk.
Egy nemzet nézte az előadást, és igazad van miniszterelnököm amit mondtál szóról szóra igaz.” 

„A sok liberalis majmot egyesevel osszeirni, es elvinni kirandulni az Isishez, par hetre es ott beszelgessenek egymassal, Europarol, Amerikarol a fejlett vilagrol stb.két komment Orbán Viktor Facebook oldaláról a Tusványosi beszéd után.

Nem, nem nyitották meg Lipótmezőt, hiába lenne rá igény. A Magyar Néplélek (csak így, egyszerű személynévként) borult árvalányhajas szittyaturul érzületbe. Sok hasonló kommentet találhat még az elszánt olvasó a miniszterek elnökének Romániában előadott haknija kapcsán. Szerencsére a közpénzből fizetett facebook-takarítónénik szorgosan dolgoznak, iszonyú tempóban törlik a nem éppen méltató kommenteket. Igaz, így az a vicces helyzet áll elő, hogy egy csomó harcos rajongó vitázik (na jó, nem vitázik, hanem kurvaanyázik) olyan véleményekkel, amelyek nincsenek már az oldalon. Kicsit skizofrén dolog, de semmi gond.

Ha megpróbálom kivételesen nem felbaszni magam haknikirály produkcióján és onnan nézem a melldöngetős-magyarkodós-messiászindrómás bohóckodást ahonnan kell – a józan ész felől – a helyzet úgy sem rózsás, ezzel szemben tragikus.

Összecuccolt egy üzleti vállalkozás több érintettje és átvonultak Romániába árubemutatót tartani. Ahogy az szokásos ezeknél a kétórás manegerképzőn okosodott majmoknál, első körben elmesélik a nagyérdeműnek, mitől is döglenek meg perceken belül…hacsak. Hacsak meg nem veszik az általuk kínált mágneses karkötőt, víztisztítót, masszírozós hátvakarót kedvezményes áron. Hitel is van rá. Nem akarnak ők senkit befolyásolni, de aki megveszi, az gondol a jövőre és boldogságban telnek napjai egészen a feltámadásig, ráadásként a műsor végén kapnak egy szelet mócsingos rántotthúst szottyadt krumplival. Aki nem vesz a csodás termékekből, azt viszont az égiek haragja fogja üldözni, leköpik az utódaik hetedíziglen, nem viszi őket haza az ingyen busz és rántotthúst sem kapnak.

Valami hasonló mutatvány zajlott Tusványoson, bár ilyen nevű település nincs. Kivonult a csapat és előadták a produkciót. Az embernek az a benyomása támadt közben, hogy a szimpla csőbehúzós árubemutató átcsapott félrészeg-félhülye hímek azon állapotába, amikor a férfiasság bizonygatása kerül terítékre. Férfias pedig abban a környezetben az lehet, aki szájon veri a zasszonyt, belerúg a kutyába, lepofozza a kölköt, asztalhoz ülve vacsorát követel, jót böfög, a zsíros szaftot szétkeni a képén és huszárosan meghágja a fehérnépet, mindezekre pedig még büszke is. Feltétlen tiszteletet és engedelmességet követel, miközben egy törött raklap szellemi és morális színvonalán zakatol. A kocsma közönsége tátott szájjal csodálja azt, aki legtahóbb közülük és legott királlyá koronázzák a sebtiben előkapott szutykos felmosóvödörrel.

He ennél a pontnál megállna a történet, nem lenne ekkora baj, mint amekkora van. De nem áll meg, mert az emberi hülyeség nem ismer határokat, végtelen és egyorsabban tágul, mint az univerzum.

Haknikirályunk és csapata sok szellemi molylepkével elhitette, hogy aki nem őt isteníti, az mind mocskos baloldali. Egytől egyig. Mind a 6,5 millió ember, aki nem rá szavazott. Baloldalinak lenni azonos a hazaárulással és mivel köztudottan Orbán Viktor testesíti meg a haza fogalmát, végső soron felségárulás is. Halállal büntetni sajnos nem lehet az ilyen gazokat (meg hát lássuk be, nagy meló lenne fizikailag kiirtani a másfél milliónyi – ha van még ennyi – kétharmadnak a 6,5 milliónyi egyharmadot) ezért el kell őket zavarni a picsába. Menjenek ők el az országból, ami az Igaz Magyar Hazaffyak kiázárólagos jussa, az elrendelt és csakis a jelenlegi kormány zászlaja alatt tejjel-mézzel nyakonönthető boldogságos hona a tradicionálisan hímsoviniszta (esküszöm, még a nők is hímsoviniszták) turultojásból és mustármagból fakadt rajongóklubnak.

Orbán Viktor és üzleti partnerei képesek a sziklából vizet fakasztani, szemmel verni és teljes bizonyossággal rámutatni az ellenségre. Az ellenség konkrétan mindenki, aki nem Orbán Viktor, vagy nem az ő híve. Ennyire egyszerű. Mint sok honfitársunk agyműködése, ami szintén meglehetősen egyszerű. De ameddig a nem túl értelmes egyszeri polgár beszélhet baromságot, addig egy ország kormánya nem feltétlenül. Értem én, hogy az egyszeri hívő elvárja a támogatást és buzdítást, hogy hát ő nem egy hülye kis náci, hanem jó magyar ember akkor, amikor vért inna egy más bőrszínű ember láttán, amikor szíve szerint kibelezné az összes idegent és minden olyan (véletlenül ide született) idegenszívű magyart, aki máshogyan gondolkodik, mint ő. Kell a buksi simogatás, kell a buzdítás, az óriásplakáton megerősített agyhalál. Kellenek a kormány főtanácsadójának zseniális tőmondatai, hogy célba érjen a gyűlölet. A retardált pedig fel sem fogja, hogy egy amerikai-zsidó-meleg ember jó pénzért tolja elé a mérget: gyűlöld és féld a külföldit, a zsidót, a meleget. Sikeres a kampány, de az a hátulütője, hogy emelni kell a tétet. Emelik is, de kicsit túltolták mostanra. Létszámában és IQ-ban is egyre fogyatkozó táborukat meg kell győzni hogy sokan vannak, erősek, szépek és okosok. El kell hitetni velük, hogy a Nap nyugaton kel fel, az ég libafos-zöld, az asszony nem ember és mindenki baloldali, aki ezt nem hiszi el. Tehát ellenség. Az ellenséget pedig el kell zavarni, mert csak.

A vége felé hadd hencegjek el a blogom egyik rajongójának hozzászólásával:

„Most hányok Edgar Swantól. nem először.
Mit is mondott a ti kedvenc gazditok? „El lehet innen menni”. Hát ha minden ennyire szar, nosza, rajta, lehetőleg minél gyorsabban. Ennél még egy ISIS álarcba bújt illegális határátkelő is jobb.”

Arra azért roppantul kíváncsi lennék, mi lenne, ha teljesülne az álma? Ha mindenki, akit tiszta erőből gyűlöl – vélhetőleg nem én vagyok az egyetlen megtisztelt – elmenne az országból? Ha teljesülne a haknikirály és üzlettársainak az álma és minden rohadtmocskos ballibsi (tehát az a 6,5 millió nem fidesz-szavazó és az ő gyermekeik) fognák magukat és elmennének ebből az országból?

Nácinéni, nácibácsi nyugdíját ki termelné meg? Azt gondolják ők, hogy majd a haknikirály zsebbe nyúl és ad a sajátjából? Nem fog, tőle bátran oszlásnak lehet indulni. Effektíve.

Az egyre gyakoribb küldözgetés helyett azon kellene elgondolkodni annak, akinek van mivel, hogy rohadtul nagy szarban vagyunk. Holnapra még rohadtabbul és még nagyobb szarban leszünk. A valóságot a hazugságok csak időlegesen tudják elleplezni, de nem gyógyítják a bajokat. Aki nem akar egy félfasiszta, félfeudális háromnegyed-diktatúrában élni, az nem feltétlenül baloldali, nem gyurcsányista, de még csak nem is ellenség. Az estleg csak egy normális országban szeretne élni, ahonnan senkinek, sem a haknikirálynak, sem nácinéninek-nácibácsinak nincs joga elküldözgetni sehová.

Egyszer (talán még az én életemben) győznie kell a normális, kulturált, emberséges, toleráns, szabad, fejlett, európai gondolkodásnak ami sem nem jobboldali, sem nem baloldali, nem zsidó, nem cigány, nem fideszes, nem emeszpés pláne nem jobbikos, hanem egyszerűen csak emberi.adomány

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.