Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Azért gyűltem ma össze, hogy megbeszéljem magammal a választások megnyeréséhez szükséges lépéseket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves barátaim, beszéljük meg pártunk taktikáját! Azt találtam ki, hogy úgy fogunk a kormány ellen lázadni, hogy szembemegyünk az ellenzékkel. Na, agyafúrt vagyok, vagy agyafúrt vagyok? Mindegy, hogy mit csinálnak az ellenzéki pártok, mi elhatárolódunk tőlük, de közben úgy teszünk, mintha nem, de azért mégis. Hogy lássák a választók, mi mások vagyunk, mint a többiek. Addig megyünk szembe az ellenzékkel, ameddig jobbról meg nem kerüljük őket. Vagy balról. Mindegy. Tessék, megy ez, mint az ágybavizelés! Basszus, ez meg hogy lehet? Hátulról belecsapódtunk a kormánypártba. Na, mindegy. Győzelem! Előre! Utánam! Sziasztok.

Tisztelt tagok! Azért gyűltem ma össze, hogy megbeszéljem magammal a választások megnyeréséhez szükséges lépéseket. Azt gondolom – de szóljak közbe nyugodtan, ha mégsem úgy gondolom – hogy a szeretet és a béke mindent legyőz. Még az influenzát is! A szabadság mindennél előrébbvaló, ezért úgy határoztunk tegnap este, hogy szabadon engedem Dezsőt, a tengerimalacot. Mindenkinek, még Dezsőnek is joga van a saját döntéseihez. Dezső azt a döntést hozta, hogy kiszaladt az útra. A buszsofőr pedig úgy határozott, hogy áthajt rajta. Dezső boldogan, szabadon, saját akaratából kenődött fel a flaszterra. Remélem, a sofőr lekiismeretfurdalástól marcangolva fetreng minden éjjel. De én megbocsátok neki! Magamnak is megbocsátok. Mindenkinek megbocsátok! Elnézést, merre van a férfi mosdó? Női is jó lesz.

Tisztelt egybegyűltek! Azért hívtuk össze a soron kívüli kongresszust, hogy megbeszéljük, mikor szavazunk arról, hogy mit beszéljünk meg. Béla bátyánkat is meghívtuk, mert szerettük volna jelölni az elnöki posztra, de ahogy látom, nem jött el. Biztosan elaludt. Ez nem is csoda, elvégre 98 éves korban már aluszékonyabb az ember, mint mi, ifjú 78 évesek. Béla bátyánkkal, vagy nélküle, de le kell győznünk a kormányt! Előre! Valaki kísérje vissza Margitkát a terembe, mielőt legurul a lépcsőn. Már késő? Mindegy, hadd pihenjen, majd kifelé menet felsegítjük a földről. Tehát térjünk vissza a mai kongresszus témájához! Szavazzunk arról, hogy a következő kongresszuson megbeszéljük, hogy mikor tartunk egy olyan kongresszust, amin majd megbeszéljük, hogyan győzzük le a kormányt. Nekem például vannak is ötleteim, csak elfelejtettem őket. Majd eszembe jutnak, nem gond. Szavazzunk, mert aztán három sajtótájékoztatót kell tartanom arról, hogy mondjon le a kormány. Ez működni fog, előbb-utóbb megunják és lemondanak. Maradt még abból a pogácsából, Gizike?

Áldás, békesség! Remélem, mindenki kialudta magát a misén, mert most szükségünk lesz minden működő agysejtünkre. Mind a háromra. Itt az ideje, hogy tegyünk valamit az ország felvirágzásáért! Nem, Katalin, nem elég, ha te beülteted muskátlival a Hősök Terét. Sokkal nagyobb dologra gondolok! Mi az a yukka? Mindegy. Egyszóval meg kell mutatnunk a helyes irányt. Gyereket kell csinálni! Nem neked Józsi, gombold be a sliccedet! Ja, hogy az Alzheimer. Ő is tagja a pártnak? Fel kell fedeznünk magunkban a hit erejét, a szeretet és a könyörületesség áldását! Ezért javaslom, hogy fegyverkezzünk fel és vadásszunk le…nem, nem az énekes madarakat. A migránsokat vadásszuk le a keresztényi szeretet jegyében! Ezennel be is rekesztem az ülést, mert az asszony várja otthon a paprikát a pörkölthöz. Be kell ugranom a boltba. Hogy nincs nyitva? Már miért ne lenne? Ó, a picsába!

Barátaim, testvéreim a hazaszeretet véres ösvényén! Le kell győznünk a kormánypártot, mert mi vagyunk alkalmasak egyedül arra, hogy jó irányba vezessük ezt az országot! Előd-Álmos, mi a franc van a fejeden? Paróka? Ja, árvalányhaj. Rendben, az maradhat. Tehát meg kell védenünk a hont és meg is fogjuk! Minden kártya a mi kezünkben van! Magyar kártya, természetesen. Mi nem loptunk. Még nem kerültünk olyan helyzetbe, hogy lophattunk volna. Na, de ami késik, az nem múlik, ahogy az ősi turul mondás is tartja. Mi romlatlanok vagyunk, tisztaszívűek és magyarok! Tényleg, hol van Botond-Vazul-Koppány? Igen? Mikor szabadul? Szegény. De vállalnunk kell a mártírságot is, ha csak úgy tudjuk megvédeni ezt a véráztatta magyar anyaföldet! Miénk a jövő! Hozzon valaki egy ebet, meg akarom vakargatni a füle tövét. Csak nehogy megint bolhás legyen.

Kedves kollégák és bűntársak! Azért hívtam össze a mai gyűlést, mert kémeim jelentették, hogy az ellenzék szervezkedik. Ellenünk. A hülyék. Mielőtt belevágnánk, gyorsan fussuk át azokat a kérdéseket, amik engem érdekelnek. Először is, hogy áll a nagy projekt? Hogyhogy melyik? A nemzeti. Amiből meg akarom venni a Château de Versailles-t. Megígértem a gyereknek. Amikor a múltkor Svájcba vittük a kis perselymalaca tartalmát, visszafelé beugrottunk várost nézni és megtetszett neki. Azzal ti ne foglalkozzatok, majd a postásunk nevére íratom. Akkor nem lesz feltűnő. Na, szóval! Hogy áll a projekt. Jól? Rendben. Amúgy sem tűröm az ellentmondást. Szólok a gyereknek, hogy még egy hónapig legyen türelemmel, ti meg csipkedjétek magatokat! Térjünk rá a következő, engem érdeklő témára. A választási íveken dolgozik már a nyomda? Az összes helyen mi vagyunk beírva, ahogy mondtam? Rendben. Így mindegy, hová ikszel a paraszt, ránk szavaz. Hogy reklamálni fognak a többiek? Kit érdekel, de komolyan? Reklamálnak, aztán majd megnyugszanak. Ahogy szoktak. Ha megnyerjük a választást…Nem! Amikor megnyerjük a választást, majd megszavazzuk, hogy a képviselői fizetéseket a duplájára emeljük. Akkor mindenki kussolni fog. Ahogy eddig is. Jó ez így. Nekik is, nekünk is. Győzelem! Csak a mi!adomány