Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Erkölcsi trágyadombok vagytok, szégyelljétek magatokat!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha valaki nem látta Rogán Cecíliát (igen, visszatért a posványból) Rogán Antal oldalán vörös ruhában feszíteni a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, semmit nem látott. Vicceltem. Remélhetőleg nem az ő kedvéért tolnak 5 milliárd forintot jövőre a Hungaroring felújításába, hanem mert a nemzetgazdasági érdek, miként Szijjártó Péter Forma-1-felelős tegnap volt szíves tájékoztatni az MTI-t.

Igaz, hogy forgathatnám az összes szememet ama dekoltázson, meg a ruhán, meg Antilopunk csíkos öltönyén, meg azon, hogy minden közpénz jó helyre megy, mégsem fogom ezt tenni. Hanem – ha már Szijjártó Péter a hétvége szolgálatos idiótája és újabban vasárnap délelőtt házhoz rendeli a sajtót – beszéljünk inkább ezzel összefüggésben továbbra is a néphülyítés fölöttébb veszélyes és gyalázatos voltáról.

Szijjártó Péter (magunk között szólva legfeljebb Peti) fiával a karján érkezett a sajtótájékoztatóra (Habony tanácsára bizonyára), hogy ott a müncheni merénylet kapcsán Európa elveszett biztonságának hulláját rugdossa. Nem azért, mert oly nagyon sok jóérzés, valamint empátia szorult belé, hanem mert ez a hullám viszi a mennybe a Fideszt.

„Mérföldkőhöz érkeztünk az Európában elkövetett terrortámadások tekintetében, ugyanis a pénteki aljas támadás Münchenben volt az első olyan alkalom, hogy magyar állampolgár is a halálos áldozatok között volt”

– ezt mondta a magyar külügyminiszter, bár az MTI-féle tájékoztatásból egyáltalán nem derült ki, mint jelent ez a méretes kavics és egyáltalán mire gondolhatott ezzel a költő. Szijjártó szerint mára Európa korábban evidensnek vett biztonsága a múlté, és nem csak a kontinens, de az egész európai életforma védelemre szorul; egy ideig a biztonságpolitikát kell a politika fő szervező kérdésének tekinteni.

Igen, tegnap óta tudjuk, hogy az áldozatok között van egy 2001-ben született magyar fiú is, aki tíz éve Németországban élt és ott is tanult. Sajnálatos, tragikus, borzalmas. Hogy ez Magyarország külügyminiszterét arra sarkallja, hogy Mária Teréziaként karján kisdeddel érkezzen a háza elé csődített sajtótájékoztatóra, hogy politikai célokra használja a gyerekét, szerintem mellbevágóan szánalmas. Mikor az ember azt gondolná, hogy legalább ezt a tragédiát (ha már mérföldkőnek tartják), nem használják fel kicsinyes, aljas belpolitikailag kifizetődő kommunikációs célokra, akkor jön valamelyik arcátlan kretén, most konkrétan Szijjártó és csak éppen azt nem mondja, hogy bár az Európai Unió megbukott, jelentkezünk a soros elnökségre. Ja, mondott már ilyet.

Háborog a gyomrom ettől a vérlázító hullagyalázástól, hogy ez a telibekúrt magyar kormány minden hasonló sajnálatos esetet megpróbál egybemosni, közvetve vagy közvetlenül a migránsellenes hisztériával. A hanyatló nyugati, azaz német nyomozóhatóságok szerint egy Breivik-imádó, mentálisan zavart, többszöri kezelés alatt álló, mániás baromarc volt az elkövető, amiből köztudottan van mindenféle bőrszínű, nemzetiségű és származású, tehát baromira semmi köze hitbéli, vallási kérdésekhez, de még az illegális terrorista bevándorlási hullámhoz se (erről ITT írtunk részletesen), erre ez az erkölcsi trágyadomb még vasárnap is képes egy tragédiával kampányolni a kormány- és állampártnak.

Azt állítja Szijjártó, a fiával a karján, vagy rögtön miután letette, hadd menjen, hogy mivel magyar áldozata is volt az aljas támadásnak, így kilométerkőhöz érkeztünk. Mert eddig hol voltunk? Vagyis eddig, mivel nem haltak meg magyarok sem Brüsszelben, sem Párizsban, sem Nizzában, nem volt kilométerkő? Értjük.

Te pofátlan hullarabló, aki a saját gyerekét tolja maga előtt egy kis nem remélt népszerűség miatt! Ez a magyar fiú 5 éves kora óta, tíz éve Németországban él, ezt a magyar bevándorlót lőtte le egy Németországban született német állampolgár, aki 3 évvel volt idősebb nála. Most akkor mi a mondanivaló? Kit akarták megvédeni kitől? Ha jól értem, a bevándorlókat véded, mert a magyar fiú, bevándorló volt Németországban. Milyen terrortámadásról beszélsz? Ha magyar állampolgár az áldozat, akkor az automatikusan terrorizmus volt? Minek vigyorogsz, te nyomorult? Már a látszatra sem adtok? Eddig nem úgy volt, hogy gyereket politikai célokra felhasználni köcsögség? Gondolom úgy igaz, hogy feltéve, ha nem ti vagytok az elkövetők, mert akkor mehet.

Nem elég, hogy a saját gyerekét, de mások halott gyerekét is arra használja ez a kegyeletsértő politikai pedofil, hogy seggszagú propagandát nyomasson a vasárnapi ebéd mellé, de a kib*szott tények sem zavarják és nem is zavarják össze a mocskos uszításban. A merénylet nem terrortámadás volt, hanem egy zavart elméjű fiatal ámokfutása. Kettő: ha már terrortámadásról hadoválsz, jó lett volna barátkozni előtte a Google-al, mert akkor tudnád, hogy nem ez volt az első magyar áldozat. Három: csak ne lenne ráírva a pofádra, hogy már alig vártad, hogy végre úgy lehessen mutogatni a terrorra, hogy az minket is testközelből érint. Csak ne akarnád olyan kínkeservesen üzenni a karodon ülő gyerekeddel (akit önhibáján kívül rángattál bele ebbe az ocsmány sztoriba), hogy majd ti, egyedül ti megvéditek a magyart az ellenségtől.

Hát ez igazi mérföldkő: hogy alig két napja halott gyerekeket használtok fel manipulatív politikai céljaitokra. Elhányom magam tőletek. Nem először, de legalább megint és újra. Már alig vártátok. Hogy végre mások helyett retteghessetek és egy Magyarországhoz közvetetten kapcsolódó tragédiából gyomorforgató kormánypropagandát kreálhassatok. Ennek az illiberális gyűlöletáradatnak – amit ti képviseltek, a tényeket figyelmen kívül hagyó állandó uszítással – nagyon rossz vége lesz. Rátok már nincsenek szavak. Soha nem voltunk ennyire mélyen. Soha.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.