Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez nem kívánságműsor, te közpénzből kitartott Orbán-csicska

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szerda van, ez általában – mikor nincsen éppen foci Eb, vagy egyéb fontosabb esemény – a kormányülés napja. A mai soros (hehe) ülés szünetében sajtótájékoztatót tartott Rogán Antal, aki valamiért még mindig miniszterként vesz részt az állampárt és kormány ilyen típusú ülésein. Korábbi ígéretemnek eleget téve, nem hagyom mellékvágányra kerülni minden idők egyik legpenetránsabb korrupciós ügyét, ami a kormánnyal összefüggésbe hozható, úgyhogy beszéljünk Rogánról.

Lássuk be, hatalmas közfeladat hárul mostanság a propagandára és annak sötét, alvilági figurákkal összefüggésbe hozható fejére. Mint tudjuk, elkezdték dübörögtetni a féligazságokra és csúsztatásokra épülő, goebbels-i mélységű habonyizált gépezetet, amely az idegengyűlölettel próbálja hatalomba betonozni a gátlástalan lopás kormányát. Amit csak azért nem lehet lopásnak nevezni, mert Polt Péter a legfőbb ügyész, innentől kezdve pedig nincsenek narancssárga színű bűncselekmények sem.

Mint utaltunk már rá, tegnap Rogánovicsnak jelenése lett volna a Századvég(bél) belterjes rettegési konferenciáján, ahonnan – elég nagy valószínűséggel – a sajtó nyilvánosságától tartva sunnyogott el. Ja, nem azért, mindjárt kiderül, hogy miért. Bár nem gondoltam volna, hogy a Kósa Kupak-féle doorstep-sajtótájékoztató után (ahol csak olyan kérdéseket szabad feltenni, amelyeket fel szabad tenni és lehetőleg pozitív válaszokat lehet adni rájuk) lehet még újítani bármit is a polgárok tájékoztatásának kínos és fárasztó műfaján. És igen, igen, igen: lehetett.

A hvg.hu tudósítása szerint a miniszterelnöki kabinetet vezető még mindig miniszter a szerdai kormányülés szünetében úgy tartott sajtótájékoztatót, hogy azt nyilvánosan meg sem hirdették (!!??!!) De mert némelyek így is megneszelték, hogy a kormány nem tud ellenállni a menekültekkel migánsokkal és illegális bevándorló-terroristákkal riogató propagandásított blöffnek, hát Antalunk (akinek nevéből igenis kirakható az angoltanár szó) szembetalálta magát a nem túl kényelmes kérdőjelekkel.

Mivel Rogán Antal migráns-, kényszerbetelepítés-, mind meghalunk és kivont szablyával kvótanépszavazás-ügyileg ugyanazt óbégatta, sopánkodta, mint két napja, három hete, vagy egy hónapja, amit ugyanezekkel a szavakkal sivalkodja bele a fülünkbe, égeti bele az agyunkba a rettegés kormánypártjának tetszőleges tagja, szerintem beszéljünk arról, ami az MTI-ből és a rezsimnyalonc sajtóból nagyvonalúan kifelejtődött.

Rogán egy bő hónapja sunnyog. Sem a Juhász Péter ellen indított személyiségi jogi per ama tárgyalására nem ment el, ahol Portik Tamás elítélt olajbűnözővel kellett volna szembenéznie, sem a tegnapi Századvég konferenciára, amely meghirdetett programjában benne volt. A bulvárlapok kedvence, aki mindig szívesen került a címlapokra kedves neje oldalán, mostanra oda jutott, hogy bujkál a sajtó elől.

A mai sajtótájékoztatón – legnagyobb pechére – a nem mikrofonállványként funkcionáló médiamunkások magasról leszarták uszító dumáit, inkább arra voltak kíváncsiak, hogyan kommentálja a Vizoviczki-birodalom volt belső pénzügyi ellenőrének állítását, miszerint polgármesterként négymillió forint kenőpénzt kapott Vizoviczki Lászlótól. És Portikkal mi a helyzet? A még mindig miniszter azt mondta – megismételve főnöke korábbi, mélyről felbüfögött pálinka és kolbász ízű szavait Portik Tamás kapcsán -, hogy bűnözők vádjaival nem foglalkozik. Ez a hatóságok dolga meg az ügyvédei dolga

A hvg.hu újságírói e pofátlan válasz hallatán előálltak a B-kérdéssel. Ha Portik bűnöző, akkor miért foglalkoztak egy másik köztörvényes, a korábban elítélt Zuschlag János szavaival, aki a TV2-nek segédkezett lejáratni Pukli István iskolaigazgatót. Rogán azt mondta: erre már végképp nem kíván reagálni. Mint ahogy ellenzéki sajtótájékoztatók témájával sem kíván egyáltalán foglalkozni. A nagyon hülye Rogán viszont elfelejtette – és a hvg.hu munkatársa azonnal szembesítette is ezzel -, hogy Zuschlag vádjaival kapcsolatban éppen a Fidesz szervezett nagy dérrel-dúrral sajtótájékoztatót. Konkrétan (ezt már én teszem hozzá) a mindenre kapható, gondolkodás nélkül is bármikor bármit elszavaló Hollik István ekézte a pedagógustüntetések vezéralakját, mert akkor éppen az volt a kifizetődő az állampártnak, hogy egy korrupcióért elítélt szocialista tolja a szekerét.

Ekkor jött a hatalmas kommunikációs bravúr (jobb helyeken olcsó melléduma) a kenőpénzes zacskókról és gumiból készült, hőre táguló ingatlanokról elhíresült Rogántól: kormánytagként egyáltalán nem kíván pártok sajtótájékoztatójával foglalkozni. Vagyis a Fidesz nevű párt és Fidesz nevű kormánypárt már megint nem azonos, semmi közük egymáshoz. Rogán nem tagja a Fidesz nevű parlamenti pártnak, tehát a Fidesz-kormány minisztereként bármikor elhatárolódhat tőle. Értem.

Rogán Antal köztörvényes bűnözökkel hetyegő, az országot letelepedési kötvényenként kiárusító, a fővárosi ingatlanokat áron alul elkótyavetyélő propaganda-miniszter arra sem volt hajlandó válaszolni, miért más az egyik elítélt bűnöző hazugsága, mint a többié. Rogán Antal következésképpen minden egyes számára kínos kérdés elől kitért, az egyedüli, amit megválaszolt – komolyan venni sajnos nem tudom -, arra vonatkozott, hogy vajon miért nem jelent meg a Századvég – Schmidt Máriával felhabosított – agyroncsoló konferenciáján. Propaganda elvtárs kényszeredetten előadta az átlátszó és egyben végtelenül szomorú dumát: már tegnap is elmondták, hogy azért, mert a pocakos miniszterelnök hazaérkezett, és amikor szüksége van a miniszterre, akkor neki dolgozni kell. Egyébként meg több nyilvános rendezvényen is részt vett tegnap.

Figyu, Rogán, kezdjük a végéről! Ha te több nyilvános rendezvényen részt vettél volna tegnap (gondolom ugyanúgy, ahogy hat mondatos, halaszthatatlan újságcikkek miatt távol tartottad magad a rossz bűnöző Portiktól és aztán egy nyomorék beszállókártyát lobogtattál bizonyítékként), akkor az egész kormánypárti közmédia és Habony-média rólad szólt volna. Hogy ott voltál, elmondtad, hangsúlyoztad, rámutattál, felavattál, elvágtál. Ehhez képest sehol semmi nyoma semminek, vagyis nem sikerült a valósággal köszönőviszonyban maradni.

Kettő: kib*szottul idegesítő, frusztráló, hogy miután az elmúlt hetekben komoly vádak hangzottak el a magyar kormány egyik alapemberével kapcsolatban, a fizetett média kussol, Rogán meg úgy válaszol a vádakra, hogy nem válaszol. Mert amiről nem veszünk tudomást, az nincs, nem? De. Hogy Orbán Viktor nemzetmentő félisten még egyáltalán igényt tart ennek a szarházinak a szolgálataira, az külön beszédes. Hogy ez Magyarországon a legmagasabb szinten a hozzáállás kétes-mocskos ügyekhez, külön fasza.

Továbbá: tudom, hogy nem meglepő ez az egész hányás szagú, szégyenteljes történet, mert hiszen a miniszterelnök elvtárs munkanélküli vitrinőr tanácsadója is bűnöző, akkor a propaganda minisztere miért ne lehetne az? Ha Farkas Flórián az összes diplomájába becsomagolt ellopott százmilliókkal bujdokol a nyilvánosság elől, akkor Rogán miért ne tehetné? Ha Matolcsy György még mindig szabadlábon van és a főmaffiózó töretlen bizalmát élvezi, miért pont Rogánnak lenne tartanivalója bármitől is?

Elmondom miért: mert ez nem egy normális ország. Csak ezért. Ez a kibaszott Balkán, ami soha nem lesz Európa! Mert az ilyen Rogán-féle haramiák ebben a pillanatban is miniszterek lehetnek. Olyan emberek, akik sötét alvilági figurákat irányítottak, akiket sötét, alvilági figurák irányíthattak. Portikok, Vizoviczkik, Tarsoly Csabák. Akik azt látják, hogy legfőbb uruk és parancsolójuk is lop, hogy munka nélkül is van élet, hogy a pénzért nem megdolgozni kell, hanem elég ügyeskedni. És azért, mert két millió birka tátott szájjal tapsol a Gucci óráknak, a Vuitton táskáknak, a kacsalábon forgó villáknak és a kibaszott stadionoknak.

Mert a birka hajrámagyarozik, sorosozik, migránsozik miközben ennek a gyanúnak a töredékéért el kellett volna már hajtania a büdös picsába ezeket a Rogán típusú emberszerűeket. Hogy ez se röhöghessen bele a pofánkba, hogy ő ezzel nem foglalkozik, nem kíván válaszolni, mert majd a hatóság. Milyen hatóság, Rogán? Polt Péter legfőbb gengszerre gondoltál? Vagy a bíróságokra, amiket még nem sikerült teljeskörűen leigázni?

Elmagyarázom: ez nem kívánságműsor, te közpénzből kitartott Orbán-csicska. Hogy amire van kedved válaszolsz, amire nem, nem. Büdösgyenge volt ez az alakítás, és mivel megtagadtad a választ, nekem ez felér egy beismeréssel. Mert ha nem így lenne, akkor arra az időre, amíg a hatóságok nyomoznak, visszavonultál volna, lemondtál volna és lett volna bátorságod nyilvánosság elé állni. Ha lenne igazságszolgáltatás, akkor kiderülhetne, hogy bűnös vagy és börtönben a helyed, vagy ártatlan vagy és nem kell börtönbe menned. Ehelyett várod, hogy az ügyvédeid Polttal elsikálják az elsikálhatatlant.

De van egy rossz hírem: a magabiztosságotok, amivel pofátlanul hülyének néztek, vissza fog ütni. Már nem megy sokáig, hogy amit cáfolni nem tudtok, az elutasítjátok és úgy tesztek, mintha nem is lenne. Egyre több birka fog rájönni, hogy átvertétek. Az elhárított válaszok annak az egyértelmű jelei, hogy nincsen cáfolat a kenőpénzek zsebre rakására. Tegnap sem volt, holnapután sem lesz. A gyűlöletkeltő plakátokkal már a terelés sem fog menni. Bár még mindig Polt a legfőbb ügyész, neked meg vannak számlálva a napjaid. Szégyene vagy az egész nemzeti kormánynak, amely még soha nem verte át a magyarokat. A birkáitok is eszmélni fognak, hogy ha bűnözők szavára nem lehet adni, akkor ők mi a frászért fizetnek adót ebben az országban. Minél tovább halogatod a hivatalos beismerést, annál keservesebb lesz, Rogán!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.