Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Bemutatkozás – Elégedetlenek Pártja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tisztelt Választók!2013.augusztus 17-én megalakult az Elégedetlenek Pártja.

A párt alapítói többek között elégedetlenek Magyarország kormányával, a parlamenti képviselőkkel, valamint a kormánypárti és az ellenzéki pártokkal. Elégedetlenek, mert nincs jogbiztonság, az Alkotmányunk és a tapasztalható demokrácia olyan amilyen…, elégedetlenek az ország gazdasági helyzetével. Nem tudunk olyan területet mondani, amivel ne lennénk elégedetlenek.

A Fidesz – mint párt – látjuk, hogyan működik! Az történik, amit Orbán Viktor és szűk köre akar. Körülötte olyan emberek ülnek, akik megélhetési politikusok, bólogató kutyaként mindent megszavaznak, ellenvéleményük nincs, vagy a kiszolgáltatott helyzetük miatt nem lehet. Orbán Viktor hosszabb ideje uralkodik a Fidesz-en belül, mint ezt Kádár János tette!

A KDNP, mint egy élősködő csüng a Fideszen, tulajdonképpen nem létezik, szavazó bázisa nincs, de parlamenti képviselői hosszú-hosszú évek óta remekül elvannak a parlamentben, és természetesen ellenvélemény nélkül kiszolgálják szavazataikkal Orbán Viktort.

Az MSZP-nek köszönjük, hogy kormányzásuk annyira sikeres volt, hogy a nyakunkra hozták a Fidesz-t 2/3-os többséggel. Nem szeretnénk, ha a már megszokott régi MSZP-s képviselők szavazatai befolyásolnák a jövőnket. Ellenzékként semmi eredményt nem tudnak felmutatni, érdemi cselekvést nem láttunk, nem tapasztaltunk.
Az LMP a legutóbbi felmérések alapján nem jutna be a parlamentbe, de legalább nem másokhoz való dörgölőzéssel, együttműködésnek álcázva akarja ezt elérni.
Az Együtt 2014 lendülete megtört, kérdés, hogy elérik-e a parlamentbe bejutáshoz szükséges 5%-ot.

A Demokratikus Koalíció és a Párbeszéd Magyarországért osztódással szaporodó pártok, a parlamentben ülő képviselőikre nem szavaztak, és ha nem csatlakoznak valamely nagyobb párthoz, akkor ők sem jutnak be.

Nem szeretnénk, ha olyan képviselők döntenének a jövőnkről, akik mögött nincs támogatottság. A 8-12-16 éve országgyűlési képviselőként „dolgozó”, a nem alacsony fizetésből és juttatásokból élő Hölgyek és Urak keressenek más jövedelem forrást maguknak, elég volt a megélhetési politikusokból!

Minden képviselő a szegények, hátrányos helyzetűek sorsát is a szívén viseli, leginkább akkor, amikor újságírót vagy kamerát lát, de amikor cselekedni kellene és lehetne, akkor nem nagyon találkozunk velük.

Egy olyan alapítvány elnökeként, amely hátrányos helyzetű családokon segít, mind a 386 parlamenti képviselőt írásban megkerestem. Segítséget senkitől nem kaptunk, és a 386-ból mindössze 4 (azaz négy) képviselő reagált. Ez igen, ez a valóság!

Elégedetlenek vagyunk a jelenlegi ellenzékkel, nincs összefogás, és szerintünk nem is lesz, nem fognak megegyezni a közös miniszterelnök jelöltről, és ezzel nem az összefogást erősítik, hanem az ellenkezőjét érik el.

Elég volt a Fidesz uralkodásából, a fehérgalléros bűnözőkből, az ellenzék bénázásából, a megélhetési politikusokból!

Elég volt a hazudozásból! Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Lássuk az ország valós helyzetét mellébeszélés és a számok kozmetikázása nélkül!

Sorolhatnánk még, hogy mivel vagyunk elégedetlenek és miből van elegünk, hiszen mi is teljesen hétköznapi emberek vagyunk, akik itt élünk és próbálunk boldogulni. Viszont azt tapasztaljuk, hogy ez egyre nehezebb és egyre kilátástalanabb a helyzetünk!
Ébresztő emberek! Vegyük kezünkbe a sorsunkat, és tegyünk valamit a boldogabb és élhetőbb jövőnk érdekében!

Nagyon sokszor halljuk, hogy nem foglalkoznak emberek a politikával, nem érdekli őket. Divatos az erre való hivatkozás, csak azt ne felejtsük el, hogy ez által kiszolgáltatjuk magunkat az olyan politikusoknak, akik miatt a jelenlegi helyzet is fenn áll!

Nincs jogbiztonság, rosszul működik a gazdaság, nincs munkahely, tönkre tettek mindent, amihez csak nyúltak (oktatás, egészségügy, nyugdíjrendszer, stb.)
Nincs olyan társadalmi csoport, akinek ne ártottak volna! Többek között a diákok, nyugdíjasok, betegek, rendvédelmisek, pedagógusok, munkavállalók, munkáltatok, és még sorolhatnánk. A szakszervezeteket elhallgattatták, érdekképviseletet megszüntették. Újabb és újabb adók, egyre több szegény ember.

Eközben a saját haverok csak gazdagodnak, terjeszkednek, az embereiket döntéshozó helyzetbe hozzák, mindenhol Fidesz katonák ülnek.

Aki ezeket a sorokat olvassa, kérem, döntse el, hogy akarja-e a saját és családja sorsát befolyásolni, akar-e és hajlandó-e ezért bármit is tenni?
Ha igen, és szimpatikus, amit itt olvasott, akkor csatlakozzon és támogasson bennünket, az Elégedetlenek Pártját, és ne felejtse, hogy mi is hétköznapi, egyszerű emberek vagyunk!
Várunk mindenkit! Nem számít, hogy diák, nyugdíjas, munkanélküli, vállalkozó vagy vezető, diplomás vagy 8 általánost végzett, nem számít a bőrszíne, nem számít, hogy milyen a vallása, nem érdekes a nemi hovatartozása, csak az a fontos hogy ne tátott szájjal várja a sült galambot, tessék elmenni szavazni! (Lehetőleg az Elégedetlenek Pártjára)

Tegyünk végre valamit!

Ma Magyarországon sokkal magasabb azoknak a száma, akik elégedetlenek a jelenlegi rendszerrel és az életükkel, mint azoké, akik a „tutiban” ülnek. Szerintünk eljött az idő, hogy tényleg tegyünk a szebb és biztonságosabb jövőnkért, és azért, hogy saját országunkban ismét jó legyen élni.

Ébresztő, ne legyünk birkák!

Várjuk mindazok jelentkezését is, akik tudásukkal, munkájukkal segíteni tudják a párt tevékenységét.

Minden jót kívánok!

Tóth István
Elégedetlenek Pártja
Elnök

email: [email protected]

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.