Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Be kellene fejezni a lamentálást, elmúlt nyolcévezést és a komplett nemzet hülyének nézését

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igaz, hogy szombat van és nem ildomos belerondítani a hétvégi békés apátiába, de azért szerintem próbáljuk meg mégis. Tegnap olvastam, hogy Szabó Szabolcs független képviselő arról kérdezte írásban Orbán Viktort, „Meneszti-e Rogán Antalt a Portik Tamás által megfogalmazott vesztegetési vádak miatt?”.

A félistenség nem ért rá válaszolni (igaz, két hete már kifejtette, hogy az ilyen mendemondák nem érik el azt a szintet, hogy egy miniszterelnöknek érdemes legyen velük foglalkozni), ezért Semjén Zsolt földi helytartó hányt, vagy vetett papírra néhány sort az idegesítően kíváncsi honatyának.

Érdemi válasznak alig nevezhető, de Semjén, vagy a titkárnője, vagy valamelyik nyúlványa ilyeneket írt: az ellenzéki pártok maffiózók hazugságait felhasználva folytatnak lejárató kampányt. Portik Tamást mint felbujtót, előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés miatt jogerősen 15 évre ítélték. Ennek a ténynek az ismeretében bármi, amit ez az elítélt bűnöző mond, teljes mértékben hiteltelennek tekinthető.

Már tegnap este előrebocsátottam, hogy lesz ehhez néhány keresetlen szavam. Hihetetlenül dühít ez a meztelencsigának öltözött fővadász, ez a végtelenül szervilis Orbán-helyettes és töretlenül megdöbbentőnek találom a Rogán körüli maszatolást. Hogy minden megszólaló kormánypárti elem ugyanazzal a csúsztatással hárítja a felelősséget és védi a bűnözőt. Kerülgethetjük ezt a dolgot, mondhatjuk, hogy nem bűnöző, csak elég gyanús a pofája. Az igazság az, hogy nem ez az igazság.

Semjén Zsolt elvtárs és a többiek, akik elítélt gyilkosok szavára nem adnak, a Rogánéra viszont lehunyt szemmel vesznek mérget! Hatalmas tévedésben fetrengenek önök legalább három hete. Külön Semjén figyelmébe ajánlom, hogy nem az volt a feladat, hogy a feltett kérdést ízlelgesse-elemezgesse, hanem az, hogy képviselőtársának egyenes választ adjon. Külön Semjén Zsolt és népi zenekara hatalmas tévedésben van, ha azt hiszi, hogy ez az ellenzék, vagy Szabó Szabolcs magánügye. A Rogán Antal körül csúcsosodó fekáliahegyek magyarázatra szorulnak, és erre a kérdésre minden választópolgár jogosan kíváncsi. Úgy értem, minden olyan választópolgár, aki nem egyszerűen és vakon hisz, hanem képes gondolkodni.

Semjén elvtárs! Nem elhinni, vagy kételkedni kell egy elítélt bűnöző szavaiban, hanem az illetékes hatóságoknak kellene kötelezően (már tegnap is késő volt) kinyomozni a szavakban foglalt állítások igazságtartalmát. Az elítélt/vád alá helyezett bűnözők tanúvallomása mióta nem elfogadott eleme az igazságszolgáltatási eljárásnak Magyarországon? Értem én, hogy Semjén Zsolt fővadász és könnyűsúlyú plagizátor tudata nem képes átfogni alapvető evidenciákat, de a világ civilizáltabb felén, ahol kiment a divatból a karóba húzás, a nyomozó hatóságok napi rendszerességgel hallgatnak ki tanúként elítélt bűnözőket. Nemigen van tudomásom olyan esetről, hogy a bíróság arra hivatkozva söpört volna le az asztalról ilyen jellegű vallomásokat, mert egy jogerősen elítélt szava helyből és nekifutásból kétségbe vonható, hazugság, ezért nem is érdemes vele foglalkozni.

Nagyon konkrétan: elhangzott egy Rogánra nézve terhelő vallomás. Amely terhelő vallomás eléggé látványosan rímel az ügyben született korábbi ítéletekre. Ilyenkor nem az van, hogy Semjén Zsolt hitbéli kérdésekről hablatyolhat bünetetlenül, hanem az ügyészség azonnal – anélkül, hogy megvárná az illető lemondását, vagy lemondatását – ráveti magát az ügyre. Úgy főleg, hogy az állítások (zacskó, kenőpénz, áron aluli értékesített ingatlanok) nem a faluvégi kurtakocsmában hangzottak el éjfél után nyolc felessel, hanem az állítólag független magyar bíróság színe előtt. És minden olyan állítás, ami bűncselekmény elkövetésének leghalványabb gyanúját is felveti, maga után vonja a hivatalból történő kivizsgálást. Ez baromira nem hitbéli kérdés, senkit nem érdekel, hogy mit hisz erről Semjén Zsolt főkeresztény bűnpártoló.

A gyanú ráadásul kurvára nem halovány és – tisztázzuk ezt is végre – nem Portik Tamás miatt kellene a végére járni ennek a Rogántól bűzlő históriának. Azért kellett volna már régen meneszteni, bíróság elé állítani és elítélni ezt a kétes alakot, mert éveken keresztül panamázott a belvárosi ingatlanokkal. A jogszabályokat szájba rúgva adott el jóval piaci érték alatt önkormányzati ingatlanokat: bérleti jogviszonyokat önkényesen felbontva, aprópénzekért játszotta át ezeket a haveri körhöz tartozó – hozzá hasonlóan kétes – egyéneknek. Több száz ingatlant, nem egyet, nem kettőt. Amelyeket az új tulajdonosok aztán n-szeres haszonnal adtak tovább. A közvagyonban keletkezett kár milliárdos nagyságrendű, a Rogánnak visszacsúsztatott pénzt pedig kenőpénznek hívják. Vegytiszta korrupció, amit önkormányzati szeződések és bírósági ítélet is igazol.

Tehát nagyon szervilis, önálló gondolkodásra képtelen, nemzetegyesítő úr! Az elítélt bűnöző vallomása sem szükséges ahhoz, hogy pontosan lehessen látni, kivel-mivel állunk szemben. Aki tudatosan, hazugságokra hivakozva nem jelenik meg a bírósági szembesítésen egy olyan perben, amit ő maga indított, aztán meg a közérdekre hivatkozva utasítgatja a belügyminisztert és a legfőbb ügyészt, hogy mit kezdjen a Portik nevű bűnözővel, azt kereszténydemokrata berkekben minek hívják?

Portik Tamás elítélt bűnöző szava pontosan annyit ér, mint Zuschlag János elítélt és időközben szabadult bűnöző szava. Be kellene fejezni a lamentálást, elmúlt nyolcévezést és a komplett nemzet hülyének nézését. Elég volt ebből, Semjén, Orbán meg a többiek! Ha Rogánt a kézivezérelt igazságszolgáltatás nem ülteti le, akkor az annak a bizonyítéka lesz, hogy a saját bégető birkáitokat is szarba veszitek, nemcsak a gondolkodókat. Bár egyelőre a kognitív disszonanciának nevezett szekta-betegségük még minden egyes nap szájba rúgja a józan ítélőképességüket, ha feleszmélnek, ők lesznek az elsők, akik felelősségre vonnak benneteket. Az ilyen Semjén-szerű cinkosok a bűnözésben ugyanúgy sorra kerülnek, mint az általuk védelmezett végletekig korrupt gecik. Akiknek papírjuk is van róla, hogy végletekig korrupt gecik. Aztán majd lehet hitbéli kérdéseken elmélkedni valami jól körülhatárolt, hűvös helyen.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.