Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Te Viktor! Egyáltalán nem kínos neked még mindig ez a Rogán nevű ingatlanügynök?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megígértem magamnak, hát meg is cselekszem. Hetente többször is. Nem fogom megunni. Addig ütöm a Rogán Antal ingatlanügynök, újabban propagandaminiszter körüli áporodott bűzt árasztó témát, ameddig arra szükség van. Ma éhgyomorra értesültem a hírről, miszerint az ügyészség elutasította a Portik Tamás ellen hamis vád miatt tett feljelentést, viszont a Rogán Antal elleni vesztegetési gyanút vizsgálják. Más szavakkal ez azt jelenti: Portik ellen nem indul eljárás, Rogán ügyét azonban közelebbről is megtekintik.

Igen, továbbra is a Rogán Antal által Juhász Péter ellen indított személyiségi jogi perről beszélünk, amelynek keretében tanúként hallgatták ki az egyébként elítélt Portik Tamást. Aki azt vallotta június 17-én: tízmillió forintnyi eurót adott át Habony Árpád nagynénje, Pápa Marianne nevében/megbízásából Rogán Antalnak.

Ekkor lendületbe jött a nemzet feljelentő-gépezete, azaz egyszemélyben Tényi István fideszes házmester, aki összesen kettő darab feljelentést nyújtott be ismeretlen tettes ellen: az egyiket a Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF) hivatali vesztegetés elfogadásának gyanújával, a másikat a Budapesti Nyomozó Ügyészségen hamis tanúzásért.

Mint arról szintén megemlékeztem, a Polt-féle főügyészség  június 23-án rendelt el feljelentés-kiegészítést, hogy legyen ideje beszerezni a tárgyalási jegyzőkönyvet. A kiegészítés határideje 15 nap, de ha ennyi idő alatt sem kérik be a dokumentumokat, ez még 15 nappal meghosszabbítható. Addig is a nyilvánosság türelmét kérte az ügyészség, mert amíg nincsen jegyzőkönyv, Polt nincs abban a helyzetben, hogy elrendelje a nyomozást. Ha indokoltnak látja, elrendeli, ha nem látja indokoltnak, elutasítja a feljelentést.

A másik szálon közben az van, hogy a hamis tanúzás miatt tett feljelentést hamis váddá minősítette át, majd elutasította a Budapesti Nyomozó Főügyészség. Azért járt el így, mert Tényi idiótán írta meg a feljelentést: beadványa alapján ugyanis a hamis vád és nem a hamis tanúzás bűntettének lehetőségét kell vizsgálni. Tudniillik az alapügy (Rogán kontra Juhász per) befejezéséig hamis vád miatt büntetőeljárás csak az alapügyben eljáró hatóság feljelentése alapján indítható. Ez a hatóság pedig nem Tényi Pityu, ugye.

Ahogy azt szintén megírtam, Rogán Antonio 5 napot várt a per után (amin nem méltóztatott megjelenni, pedig kellett volna), és június 22-én üzente meg ügyvédjével, hogy eszébe nem jutott lemondani, ellenben feljelenti Portik Tamást hamis tanúzásért. Amire csak a Juhász-Rogán per vége után lesz lehetősége, mert előbb a törvény nem engedi. Miután Rogán Antalba ma reggel beléhasított az újabb fejlemény, utasította saját Miniszterelnökségi Kabinetirodáját, hogy reagáljanak. Azok meg reagáltak:

Rogán Antal levelet írt a belügyminiszternek és a legfőbb ügyésznek, melyben kérte, hogy indítsanak vizsgálatot mert közérdek, hogy hatósági vizsgálat tisztázza egy elítélt bűnöző szavait. Rogán Antal jogi képviselője útján feljelentést is tett hamis vád, hamis tanúzás miatt, mely 2016. június 29. napján a Budapesti Nyomozó Ügyészségre került továbbításra.”

Mielőtt a sűrű, bár öncélúnak aligha nevezhető kurvaanyázás útjára léptem volna, elszámoltam százig. Tehát Rogán Antal megtudta (feltételezzük, hogy csak ma reggel, mint minden idióta naiv polgár), hogy az ügyészség látszólag legalábbis kíváncsi arra, hogy korrupt-e vajon ő, ezért kinyomatott egy számomra – a minden napra jutó kapitális disznóságok ellenére is – hihetetlen közleményt.

  • Ki a büdös franc az a Rogán, hogy leveleket írkáljon a belügyminiszternek és a legfőbb ügyésznek? Ezután minden megvádolt állampolgár leveleket küldözgethet Pintérnek, Poltnak, hogy a közérdek nevében intézkedjenek az őt vádló személlyel kapcsolatban? Különben, amit Matolcsyval meg lehetett beszélni egy fröccs mellett, azért Rogánnak minek levelet írni?
  • Miután ez egy magánjogi vita Rogán és Juhász Péter között, mi a büdös franc köze van ehhez a Miniszterelnöki Kabinetirodának, aki egészen pontosan milyen minőségében reagál az intézményt vezető góré magánéleti disznóságaira? Majd a Tesco is közleményeket ad ki, hogy Paprika János megvádolt targoncavezető mire szólította fel a magyar hatóságokat?
  • Akivel összefüggésben jogerős bírósági ítélet mondja ki, hogy áron alul szórta szét a belvárosi közvagyont, az milyen kib*szott közérdekre mer hivatkozni?  Ha egy elítélt bűnöző szavainak tisztázása közérdek, akkor egy korrupció gyanújával vastagon beárnyékolt sunnyogó felelősségre vonása miért nem közérdek?
  • Aki szándékosan akadályozza a nyomozást, mert gyáva elmenni a szembesítésre és szembevicsorogni Portikkal, ellenben hazudozik a távolmaradását illetően (apropó: hol a Bild interjú, Rogán?), az egyáltalán milyen alapon kér bármit is?
  • Akkor ezt vehetem egy újabb nyílt beismerésnek (én eddig is tudtam, de legalább így már nyilvános), miszerint a legfőbb ügyész egy politikai parancsra cselekvő seggfej, aki nem tudja magától, hogy mi a közérdek, ezért levelet kell neki írni?
  • Egy úgynevezett elítélt bűnöző szavait miért kellene megkülönböztetett komolysággal kezelnie a hatóságoknak, mint egy Rogán nevű arcátlan, maffiózó-gyanús ingatlanügynökből lett miniszterét? Ja, mert ez kizárólag a liberális köcsög demokráciákban van így, Illiberáliában ez a menő.
  • Ha egy úgynvezett elítélt bűnözőnek egyetlen szavát sem lehet elhinni, akkor egyáltalán mi a picsának vannak még bíróságok és ez az igazságszolgáltatásnak csúfolt izét minek erőltetjük?
  • Ha jól emlékszem, Portik vallomása után a Miniszterelnöki Kabinetiroda azonnal a Németországban haknizó Rogán segítségére sietett (akkor se értette a franc se, milyen minőségében) és elmesélték, hogy főnökük soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol. Tudom, hogy több tanú áll rendelkezésedre, aki mindig ott volt, amikor te soha nem találkoztál Portikkal, de ehhez mit szólsz? Nem bizonyít semmit, csak úgy kérdezem.

Tudom, hogy mindaz, amit fent látunk, a soha véget nem érő papírtologatások, a látszatintézkedések és átlátszó manőverezések, a vizsgálatnak tűnő szarelkenés, ez a kötelezően szánalmas műsor, amit nyomtok mind-mind nyilvánvaló bűncselekmények fő vádlottjának tisztára mosását szolgálják. Arra megy ki a színjáték, hogy miként lehetne megúszni azt a fránya szembesítést. Futjátok a bűzös kis köreiteket, mivel mindent tagadni és elsétálni éppen nem lehet, most úgynevezett vizsgálódik az ügyészség.

Szürreális, borzasztó, hogy már komolyan sem lehet venni. Semmit abból, amit naponta elbohóckodtok. Mert már megtanultuk: akinek Orbán nem engedi el a kezét, annak a haja szála sem görbülhet. (Jut eszembe: üdvözletem küldöm édesanyádnak, Farkas Flórián!) Lehet bármilyen jelentéktelen, agy nélküli droid valaki, ha szervilis és lojális, akkor elkapják zuhanás közben. Akkor is, ha becsületes emberről van szó. Igaz, egy sem jut eszembe. Hát még ha Rogánról.

Te Viktor! Tényleg nem ég a pofád azért, hogy a Miniszterelnökség szó egy nyakkendős tolvaj-gyanús maffiózóval kerül egy lapra mostmár napi rendszerességgel? Nem másért, csak te legalább vigyázol, hogy papíron plebejusnak tűnjél, de erről a felkapaszkodott parasztról minden nap kiderül valami újabb gazemberség. Papíron is. Tudom, már mondtad, hogy bűnözők szavára nem adtok, de lassan már mindenhonnan a Rogán által lerágott csontvázak hullanak ki. Nem akarok ötleteket adni, mert tudom, hogy leszarod, de szerintem vagy most külditek börtönbe ezt a nyakkendős bűnözőt, vagy magával rántja az egész berendezést.

Te Viktor! Tényleg még mindig nem érzed kínosnak, hogy egy korrupt bűnöző védhetetlen ügyeit a Miniszterelnöki Kabinetiroda fejléces papírral véditek? Én nem bánom, de csúnya vége lesz.

Amúgy az megvan, hogy minden idők fővárosi mutyijára készülődik Rogán és Habony, akit nem is ismersz? Csak azért mondom, hogy már mi is tudunk róla. A kvótanépszavazásod meg nem érdekel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.