Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Mégsem Soros vezeti az országot, de hol van Rogán Antal?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Érdekes felmérést készített a Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából. A megkérdezetteket arról faggatták, mennyire hisznek az összeesküvés -elméletekben. A válaszokból egészen jól felmérhető, mekkora sikerrel jár a kormány törekvése, hogy normális gazdaságpolitika helyett a nép folyamatos rettegésben tartásával kössék le a fölös energiákat.

1000 embert kérdeztek meg például arról, hogy szerintük ki irányítja Magyarországot. 1000-ból 320 ember szerint nem a kormány, hanem valaki más. Mármint a fene tudja kicsoda, valami háttérhatalom, a pirézek, szabadkőművesek, esetleg a marslakók. Azt lenne érdekes megtudni, hogy ez a 32 százalék vajon azonos-e a kormány szavazóival, mert az feltétlenül vicces lenne, ha éppen a hívek gondolnák azt, hogy nem is a kormány irányít.

Ha azonban éppen nem a kormányhívek gondolják ezt, akkor meg azt lenne jó tudni, hogy az ellenzék tulajdonképpen kit is akar megbuktatni, ha nem is a kormány irányít.

A további kérdésekből kiderül, hogy 1000 emberből 160 szerint Orbán Viktor egyedül irányítja az országot. Engem sajnos elfelejtettek megkérdezni, de ha kérdeztek volna, akkor azt válaszolom, hogy szerintem senki az égvilágon nem irányítja az országot, Orbán Viktor a tulajdon érdekei alapján a vállalkozásait vezeti, az ország effektíve le van sz*rva. A megkérdezettek szerint az országot Orbánon kívül még idegen pénzügyi körök, hazai pénzügyi körök, az EU illetve az USA irányítja.

Érdekes módon nem jött be a kormánynak a Sorosozás. Hiába építik bele minden megszólalásukba, még a tulajdon híveik sem veszik komolyan a dolgot. Ejnye! Szegény Soros György (nekem legyen mondva a szegénysége) egy kategóriába került a szabadkőművesekkel, Putyinnal, egy vallási csoporttal és a háttérhatalmakkal. Mindössze a megkérdezettek 1 százaléka gondolja azt, hogy ők vezetik az országot. Persze nem egyszerre, hanem külön-külön.

Az ország irányítása után a világ irányítására kérdez rá az intézet. Itt fej-fej mellett a világ urai: egy szűk érdekcsoport, amerikai pénzügyi körök.

1000 megkérdezettből 290 szerint Soros György a magyar kormány megbuktatására törekszik és ez a 290 ember elsöprő többségében iskolázatlan, idős, a Fidesz, vagy a Jobbik szavazója. Hát igen.

A megkérdezettek fele gondolja úgy, hogy a választási eredmények nem a valóságot tükrözik. Ez már csak azért is rendkívül érdekes, mert a kormánypártnak véletlenül sincs ekkora szavazói bázisa.

240 ember hisz abban, hogy a repülőgépekről vegyszert permeteznek. Ezt a kérdéskört én speciel nem annyira értem, mert mi mást permeteznének? Nálunk is szokott lenni szúnyogirtás és merem állítani, hogy bulgár rózsaolajtól nem pusztul el a kis rohadék. Tehát vegyszer kell. Ha valaki a repülők kondezcsíkjára hiszi, hogy őt így mérgezik, annak már tök mindegy szerintem. Ha az ország lakosságának 24 százaléka hiszi azt, hogy az utasszálító repülőgépekről ránk szórnak valamilyen okból valamilyen vegyszert, akkor az elmeorvos-képzést nagyon sürgősen fel kell pörgetni, ha még nem késő.

A kérdőív ismét ráfordul Soros György személyére és másodszor is azt sikerült kideríteni, hogy még a kormány hívei is hülyeségnek tartják a gaz pénzember ármánykodását és egyszerű figyelemelterelésnek vélik a Fidesz részéről. Szóval ez nem jött be, srácok!

Végül – és ez nekem nagyon tetszett – az 1000 megkérdezettből 780 szerint elég baj, hogy nem tudjuk, mi az igazság az összeesküvés-elméletek körül. Hát ez tényleg elég nagy baj, csak hát addig összeesküvés-elmélet valami, ameddig be nem bizonyosodik, vagy egyértelműen nem sikerül cáfolni. Mert akkortól tény.

Engem ugyan nem kért meg senki egy kutatás elvégzésére, de még csak a Publicus sem kérdezett, azért lenne pár tippem, hogy legközelebb mire próbáljanak fényt deríteni:

  • ki a jó fene az a Habony Árpád?
  • Rogán Antal mikor áll bíróság elé és hol az interjú, ami miatt nem volt jelen a szembesítésen?
  • kik és pontosan milyen iratokat tüntettek Rogán volt munkahelyéről?
  • mikor indul meg a nyomozás az MNB közokirat-hamisítás és egyéb ügyeiben?
  • mikor mentik fel Polt Pétert a hivatalából, az MNB-nél dolgozó felesége és az ő feladatainak összeegyeztethetetlensége – azta, micsoda remek magyar szó! – okán?
  • mikor tudjuk meg az igazságot Paks II ügyében?
  • Pintér Sándor mikor áll ki a nyilvánosság elé, hogy meséljen az újságíró lehallgatásról?
  • hová tűntek a delfinek?adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.