Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ingyen senki nem lehet ilyen idióta

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vannak alapvetések. A keresztény-jobboldali-polgári kormány jó és okos. Akkor is, ha semmi közük nincs sem a keresztényi erkölcsökhöz, gondolkodáshoz, emberséghez, sem a jobboldaliság eszméihez, sem a polgári értékrendhez.

Ilyen kormányunk van nekünk. Megélhetési-keresztény, áljobboldali, polgárellenes. Ez idáig még rendben is lenne, ha ezt választották akik választották és eltűrik, akik eltűrik, ám legyen. Majd fog ez változni, bár önmagától soha.

Van ennek a kormánynak közpénzből fenn- és kitartott médiája, amely média fejhangon sikoltozva hirdeti – nem, nem a kormány nagyszerűségét – hanem az ellenség (nincs ellenzék, csak ellenség van) gyalázatos, aljas, gyűlölendő mivoltát. Mindent mindennel képesek összemosni és bármit képesek addig kiforgatni, hogy az megfeleljen az érdekeiknek. Ilyen bérért és fizetésért, pontosabban közpénzből fizetett kormányhirdetésért nyálzó orgánum G. Fodor Gábor nem túlságosan színvonalas lapja. Mivel adófizetői pénzekből (például az én adómból is) etetjük a srácokat, minimum feljogosítva érzem magam, hogy megemlékezzem a Ketipisz Sztavrosz név alatt megjelent friss hányásról.

Röviden összefoglalható a cikk lényege: A liberálisok idióták, a liberalizmus megbukott, de ettől függetlenül a liberálisok be akarják fogadni válogatás és ellenőrzés nélkül az összes muszlimot. Az összes muszlim terrorista, bűnöző. A muszlim terroristák gyűlölik a melegeket, még jobban, mint a keresztény jobboldaliak. A muszlim terroristák, akik ráadásul maguk is melegek, lemészárolják a liberálisokat, akik szinte egytől egyig szintén melegek, de nem ez a nagyobb gond, hanem hogy veszélyt jelentenek a nem meleg, nem muszlim, nem terrorista és nem liberális – tehát normális – többségre. Ergo: a liberálisok tehetnek arról, hogy Orlandóban egy muszlim meleg terrorista legyilkolt 49 embert.

Hát olvastam én már elég ökörséget a közpénzből pofázó bérvergődők tollából, de ez a cikk erősen ott van az élmezőnyben, ahol a hülye, zűrzavaros, sunyi mocskolódásért járó kupáért folyik a verseny.

Miközben szánalmasnak tartom a liberális gondolkodású emberek alázását és minden alkalommal szót is emelek ellene, meg nem tudom érteni azokat az embertársaimat, akik ökölbe szorult aggyal képesek valakit gyűlölni azért, mert liberális, vagy azért, mert meleg. Azt értem, hogy a kettőt igyekeznek következetesen összemosni és elhitetni az olvasók nem túl nagyeszű részével, hogy a liberálisok szükségszerűen melegek és a melegek feltétlenül liberális gondolkodásúak. Ameddig az első felvetés nem igaz, a másodikban lehet annyi igazság, hogy a meleg embereknek éppen elég intoleráns, sok esetben aljas megnyilvánulást kell elviselniük – és akkor nem beszéltünk a fizikai bántalmazásrokról, gyilkosságokról – a többségi társadalom részéről ahhoz, hogy borzasztóan fontosnak tartsák a szabadságjogokat.

Azt gondolom, normális és egészséges gondolkodású ember képes azt felfogni és elfogadni, hogy a meleg ember éppen olyan, mint bárki más. A homoszexualitás nem befolyásolja sem az emberi minőségét, sem a szakmai hozzáértését, sem az erkölcsi nagyságát, vagy kicsinységét, sem azt, hogy milyen barát. Gyakorlatilag semmit nem változtat a szexuális irányultság azon, hogy egyébként milyen ember az illető. A homszexualitás nem egy divathóbort és nem hibás nevelés eredménye. Nem betegség, nem fertőző és legfőképpen nem önkéntes választás kérdése.

Pontosan olyan boldog, vagy boldogtalan párkapcsolata lehet egy meleg, mint egy nem meleg embernek. Bőven itt lenne már az ideje annak, hogy ez ne legyen téma, ne legyen ügy és ne legyen szégyen, de ne legyen erény sem. Ahogy ne legyen erény az, ha valaki heteroszexuális. Magánügy ez is, az is.

Főleg ne legyen ok, indok, magyarázat a homoszexualitás ilyen ocsmány cikkek megírásához és ne legyen fegyver az önmagát kereszténynek, nemzetinek, jobboldalinak valló médianapszámosok kezében.

Ajánlom a 888.hu cikkírójának figyelmébe a következőket: egyrészt – a neve alapján – az ő szülei, vagy nagyszülei is migránsként érkeztek ebbe az országba és mégsem lettek terroristák, gyilkosok, bűnözők. Másrészt lehetséges, hogy az az orlandói elmebeteg sem bolondul meg és gyilkolja halomra az embereket, ha egy toleránsabb – igen, liberálisabb – társadalomban él és nem kell szégyellnie a melegségét, nem kell titkolnia, elfojtania, megtagadnia, hanem bátran, nyíltan és boldogan élhetett volna a párjával.

Azt gondolom, hogy a liberalizmus jó dolog. A baloldali, jobboldali, zöld, konzervatív és minden egyéb nézet jó, tiszteletreméltó. De az nem tiszteletreméltó és nem is tolerálandó, ha valaki folyamatosan igyekszik gyűlöletet kelteni a társadalomban csak azért, mert ezért kapja a fizetését. Ugyanis ingyen senki nem lehet ilyen idióta.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.