Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Orbán Viktor füle jelentős kormányzati tényező

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Vasárnapi Hírek információi szerint kitört a háború kormánykörökben. A Matolcsy-Varga-Seszták trió Lázár János mindenminisztert aprítja teljes erővel. Orbán Viktor füléhez igyekszik mindenki közel kerülni, mert aki oda bele tud duruzsolni, az előnyben van azokkal szemben, akik csak a vezér tyúkszemét csókolgathatják, vagy az aranyerét masszírozhatják.

Spéder Zoltán FHB Bank és Index-tulajdonos véres lemészárlásából többen profitálni óhajtanak, például Szemerey Tamás Matolcsy unokatesó is, valamint a kormány örömmel zabálná fel az Indexet, mivel egymagában nagyobb a lefedettsége, mint a rohadtul sok közpénzből senkit nem érdeklő Habony-Vajna médiának. Miután Spéder Lázár János kebelbarátja és ennek ellenére Orbán engedélyt adott a kilövésére, sokan úgy vélik, hogy az üzenet Lázár Jánosnak szól.

Na most azt nem tudom, hogy én vagyok-e az egyetlen, aki az események láttán lefejelem az asztal sarkát, vagy mások is abnormálisnak tartják azt, ami és ahogyan történik ebben a turulszaros országban.

Orbán Viktor hallójárata lett az ország legfőbb kormányzati szerve. Abba akar mindenki belenyalni és aki elég ügyesen helyezkedik, annak van igaza. Hogy egyébként a valóságban mi a helyzet és mit kellene csinálni szakmailag ahhoz, hogy ne omoljon össze a gazdaság, az annyira huszadrendű dolog, hogy igazából szóba sem kerül. Az a kilencmillió ember szintén nem kerül szóba, akinek az életével és sorsával szórakoznak a srácok fülnyalogatás közben.

Miközben egy egészen abnormális balett zajlik a vezér körül, a talpasok csinálják az aprómunkát. Például – csak hogy érthető legyen, mire gondolok – egy Földi László néven futó kártevő háborút hirdet a PestiSrácok néven közismeretlen kormánybulvár oldalon. Földi egyébként magyar-történelem szakos tanár, volt kisdobos, úttörő, KISZ-titkár, MSZMP alapszervezeti tikár és kém. Gyönyörű karrier, de nem ez a legnagyobb baj vele, hanem az, hogy kártékony, mint egy patkányhorda. Az ő szájából naponta hangzik el, hogy háború van, fegyverbe és itt döglünk meg, ahányan csak vagyunk. Hát ha valaki, egy középiskolai tanár és volt meggyőződéses kommunista ezt már csak tudja. De itt nem ér véget a dili, hanem csak most kezdődik. Párttitkár elvtárs nyomja a parasztvakítást, PestiSrácok megírják, meteon.org néven futó Putyin által pénzelt mocsokgyár és hazugsággenerátor átveszi a Srácoktól, Széles Gábor rémhírterjesztő és orosz érdekeltségeket szolgáló üzletember bőszen osztja a közösségi oldalán. Két propaganda, egy reklám. Az rendben van, hogy túl sok olvasót nem érnek el ezek a baromságok, de maga a menetrend elég ijesztő.

Van tehát egy szarul működő, de hihetetlenül aktív és lelkes (oké, havi egy-két millióért sok Bayerhez hasonlóan lelkesedni kész elvtelen nemzetvédőt lehet találni minden utcasarkon) kormánypropaganda, van egy miniszterelnöki fül, pontosabban kettő, amihez közel kell kerülni ahhoz, hogy úgy lehessen befolyásolni a fül tulajdonosát, hogy az az adott élősködőnek megfelel. Ezen élősködők önmaguk érdekei mellett bőszen képviselik a pereputtyuk érdekeit is, miközben akik távolabbra szorultak a vezér hallójáratától, azok igyekeznek kibelezni hátulról azokat, akik meg közelebb vannak.

Hogy ez egy esőerdő közepén élő, még fel nem fedezett törzsben sem működhetne így, abban teljesen biztos vagyok. Ugyanis ameddig ezek a majmok nyomulnak a fülért, addig konkrétan romba dől az ország. Értem én, hogy ők erre pont tesznek, mert Vargától Lázáron át Matolcsy unokatestvére hetedik keresztgyerekének a fodrászáig már mindannyian megszedték magukat annyira, hogy gáz esetén fogják a cókmókot és kiköltöznek valami kellemesebb klímájú és Magyarországtól jó távol eső szigetre.

Csak hát vagyunk itt egy páran, akik nem tudunk és nem is akarunk elköltözni, hanem itt akarunk élni, mégpedig jól és nyugodtan élni. Hogy ez bekövetkezhessen egyszer, ahoz előbb, vagy utóbb fogni kell egy lapátot és sorra tarkón kell csapkodni a nyerészkedőket, majd egy határozott mozdulattal le kell tépni azt a kincset érő fület és kivágni a kukába, amit majd a Széles-Földi kukáskülönítmény fog elszállítani. Ha mindenki ügyesen a helyére került, akkor pedig keresnünk kell pár becsületes és hozzáértő szakembert, mert ideje lenne valakinek az országot is gatyába rázni.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.