Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Ezek a szentéletű emberek egymást szopatják?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha nem utálnám a pattogatott kukoricát, akkor most megkértem volna valamelyik kéznél lévő kollégámat, hozzon már egy fél vödörrel, mert eldurvult a helyzet a jobb térfélen, a médiák birodalmában. Az Echo Tv megtámadta a Pesti Srácok nevűeket. A keresztény, konzervatív kormánymédia-orgánumok egymás torkának estek.

Bár egyelőre csupán egy valaki van, aki vicsorog, az pediglen Széles EnergiacellaésGravitáció Gábor oligarcha, ufoszakértő és tévétulajdonos – az előbb osztotta meg Facebook-oldalán, hogy Döbbenet: felfegyverzett robotot találtak a Marson! -, aki berágott a Szaniszló Ferenc, világhírű összeesküvő kirúgásának hírét elsőként nyilvánosságra hozó Huth Gergely főszerkesztette lapra.

Mivel azóta egy vicces magyarázkodás után

sajnos kiderült, hogy igencsak politikai megfontolásokból menesztették az Echo TV legnagyobb sztárját, Széles Gábor tulajdonos megvillantotta a benne alvó őstulok dzsungelharcost:

És még:

Értve vagyok? A kormányt csak nem hátsó szándékoktól vezérelve lehet kritizálni! Ennél nagyobb baromság mostanában úgysem lesz, úgyhogy ejtsünk egy pár szót erről a jobboldali kutyakomédiáról, vagyis buta, pénzéhes seggnyalók gigászinak alig nevezhető harcáról.

El nem tudom képzelni, hogy egy milliárdos, politikából élő, ufó-hívő-gravitáció-szakértő, valamint egy szervilis, jellemtelen, elvtelen bértollnok között mi minősülhet szennyesnek? Nem mintha ebben a nyilvánosság előtt zajló penetránsan szagos párharcban minden kiosztott koki és saller nem menne jó helyre, de a keresztény jobboldalra, amely köztudottan erkölcsileg megingathatatlan elvekre és értékekre épül, hogyan kerülnek szennyesek?  Nem úgy volt, hogy a keresztény és konzervatív és nemzeti oldalon (beleértve a médiát) a köpönyegforgatásról, a harcostársak zsarolgatásáról hírből sem hallottak? Ezek a szentéletű emberek egymást szopatják? És nekem ezt most kell megtudnom?

Vagy nagyon is ismerős a dolog? Rémlik mégis valami Simicska-ügy, amikor a pártfegyelmet felülírta a valódi jobboldaliság. Amikor Bayer Zsolt páros lábbal szállt bele a geciző másik gecibe azért, mert a főgecit legecizte. Hát erről van szó, barátaim. Nagy barátságok, vérrel és verítékkel megpecsételt hűséges barátságok ezek. Csak egy kis zavar kerül az erőbe és máris borul a szaros bili.

Mivel arra azért nem mernék megesküdni, hogy Soros bomlasztja a pártfegyelmet és az alattvalók példás fegyelmét, szeretném kihangsúlyozni: nem a személyek és a nevek a fontosak, hanem a tartalom. Ez a nemzeti jobboldal definíciója: nem tűrik a kritikát még a sajátjaiktól sem. Nem számít, hogy Szaniszló (Bayerrel kiegészítve) kábé egyszemélyben hozta azt a nézettséget, amit hozott annak a borzalmas televíziónak, amint „kiesett a szerepéből” és önállóan-hangosan kezdett gondolkodni, eltaposták. Közös megegyezéssel. Ja, nem. Csak nem nyalta kellő átéléssel a kormány seggét, fel is út, le is út.

Ez azt jelenti egyrészt, hogy a Fidesz még a saját embereit is képes önálló gondolataik miatt ellehetetleníteni, megtagadni. Másrészt nyíltan zsarolják és fenyegetik egymást. Széles Gábor szellemi árvízkárosult persze nem érti, hogy mennyire gáz a nyilvánosság előtt évekkel ezelőtti ügyeket kiteregetni és személyeskedni. Mert ha már a részeges Huth Gergelyről van szó, azért nem tapossák agyon az Echo TV-nél sem egymást az absztinensnek tűnő műsorvezetők. De ez kurvára senkit nem érdekel.

Úgy nyírják ki egymást, ahogy éppen akarják. Bár bele sem merek gondolni, mi lesz, amikor elfogy a pénz és a hatalom? Majd a sok paranoiás, rettegő érdekkeresztény lekaszabolja egymást? Mondjuk pont nem érdekel, de azért lehangoló látni, hogy miként tartja sakkban, miként zsarolja, fenyegeti egymást a sok tehetségtelen, frusztrált  idióta, hogyan versengenek a vezérkar seggnyalásában és próbálnak meg jól pozicionálódni a moslékos vályú körül. Ez a mozgatórugója ennek a züllött bagázsnak. Jó hír, hogy a szövetségeseik hátába is ugyanolyan kéjes vigyorral mártják bele a kést, mint az ellenségébe.

Talán még korai előkapni azt vödör pattogatott kukoricát, de elnézve ezt a színjátékot, fogalmam nincs milyen lehet, amikor valóban elkezdik teregtni a szennyest. Nem túl sok minden lehet a tarsolyban, ami elérné az ingerküszöböt. Az, hogy Huth Gergely részeges, az a jobboldalon nem bűn. Lopni, csalni, hazudni úgyszintén, nőt verni szinte erény, akkor mi lehet? Van egy közös képe Soros Györggyel? Pont leszarom.

Amit sokkal nehezebben emésztek meg az az, hogy a sokan másokhoz hasonlóan műveletlen, félanalfabéta Széles Gábor milliárdos oligarcha lehet ebben az országban. És ugyanott Huth Gergely újságírónak számít. Ha majd ezek a gerinctelen talpnyalók tényleg egymás torkának esnek és elkezdik a kötélbarátaikat hű elvtársiasságból keresztre feszegetni…na majd akkor megszeretem én is pattogatott kukoricát. Alig várom.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.