Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ez az ember egyszemélyben veszélyesebb, mint a kiskunhalasi menekülttábor tokostól, vonóstól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kinek miből jut ki péntek reggel. Egyeseknek Orbán a minden, mások beérik Földi Lászlóval is, akitől – ha meglátom a fejét és elkezd mozogni a szája – sűrű hideglelést kapok még a 40 fokban is. Én most a mások kategóriájába kerültem: hozzávetőleg 8 percet vett el az életemből, de félek, hogy hatásait tekintve sokkal többet.

Ez a minden biztonságpolitikai szakértők Szaniszló Ference (béke Echo Tv-s pályafutásának poraira), ez a gilisztára és nem eperre emlékeztető homo sapiens a köztelevízió Migráns1 csatornáján hullatta intellektuális nagysága gyöngyeit a disznók elé. Rég láttam kormányközeli dilettánst, akinek szégyentelen pofájára ilyen nyilvánvalóan ült volna ki a hátsó szándékokkal felvértezett gyűlöletnek és a sunyiságnak az a pusztító, ragacsos masszája, ami naponta mérgezi a közélet levegőjét errefelé.

Nézzük a nyolc perc legerősebb gondolatait ettől a Nógráditanárúr Györgyöt megszégyenítő önjelölt hozzáértőtől, akiről jól jegyezzük meg itt és most, hogy ő volt az, aki a netadó elleni tüntetésről azt mondta: az egy jól szervezett és külföldről finanszírozott akció volt.

Kiskunhalasról:

  • Ami ma Kiskunhalason folyik, az egy háborús helyzet; az ellenfél egyszerűen nem tűri a törvényt.
  • Akik ideérkeznek, azok muszlim katonák vagy egyszerűen olyan arab emberek, akik csak a keményebb fellépésből értenek. Reméli, hogy a kiskunhalasi tábor hadifogoly táborrá válik, mert az amit művelnek, azzal szemben keményebben kell fellépni.

Általában Európáról:

  • Tulajdonképpen egy háború folyik a rendvédelem és a támadók között. Nem a robbantás vagy a merénylet a terrorizmus ma egész Európában, hanem az egész folyamat.
  • Az embercsempészek tevékenysége azért emberkereskedelem, mert az idejövő emberek tömegei a kárvallottjai lesznek az érkezésnek, bármilyen cél is motiválta őket.
  • A titkosszolgálat lop, csal, hazudik és – ha kell – gyilkolászik. Erre van törvényi felhatalmazása. Ma, 2016-ban a titkosszolgálatok túl vannak azon, hogy a politikusok határozzák meg, hogy milyen módon védik meg Európát.
  • „Ma van épeszű ember, aki bízik azokban a politikusokban, akik Európát hadszíntérré tették?”

Földi László magyar-történelem szakos tanár, aki világ életében volt már úttörővezető, a Ho Shi Minh Főiskola KISZ-bizottsági vezetője, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, az MSZMP tagja és alapszervezeti titkára, az Információs Hivatal műveleti igazgatója, a híresen hírhedt Nyírfa-ügy főszereplője, a Fidesz által 1998 után állami megrendelésekkel kitömött, ezáltal milliárdos forgalmúvá duzzadt Defend őrző-védő biztonsági vállalat vezetője. számomra ismeretlen okokból biztonságpolitikai szakértőnek nevezi magát.

Mivel Düsseldorfban három terrorista-gyanús személyt tartóztattak le a minap és Kiskunhalason is helyzet van (a menekültek be vannak zárva a táborba, elegük lett az embertelen állapotokból, abból, hogy lassú és bürokratikus az ügyintézés, ezért tiltakozásba kezdtek) ezt az ostoba sarlatánt kellett azonnal riasztani, magyarázza el: ezek tulajdonképpen katonák, ellenfelek, akikkel háborúban állunk.

Értem én, hogy félelemkeltésből hatalmas politikai tőkét lehet kovácsolni, azt is tudom, hogy más alternatíva nemigen maradt az állampárt számára, amibe kapaszkodni tudna, tisztán látom, hogy nem a reális fenyegetések reális kezelése a cél, hanem az állandó készültségi helyzet generálása, de úgy gondoltam, van egy határ, amit nem lehet átlépni. Pedig de. Sikerült átlépni.

Nem tudom, a képzett, biztonságpolitikai tanulmányokkal, diplomákkal rendelkező szakmabeliek hogy érzik magukat amikor ez az ember pofázik, de számomra mindaz, amit előad nem más, mint a politikai érdekből elkövetett szakmai-erkölcsi erőszak mélysötét gödre. Sőt, azt sem tartom túlzásnak, hogy ez a Fideszt kiszolgáló, fogalmatlan zseni lassan nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Háború, hadszíntér, katonák, ellenfél, hadifogolytábor, gyilkolászás – öntudatlanul-tudatosan, indokolatlanul használt fogalmak abból a kibaszott 50 szavas szótárukból, amit Bakondival (Nógrádinak azért van minimum 200 szava) együtt visszaöklendeznek, ahogyan azt a főnök előzőleg lenyomta a torkukon. Elképesztő. És nem csak azért, mert az alapvető szakkifejezések jelentésével kapcsolatban is csúsztatnak, hanem hergelnek, uszítanak és mindent elkövetnek azért, hogy igazán élhetetlen, nyomasztó, fojtogató légkör uralkodjon ebben az országban. Tökmindegy, hogy hányan nézik a Migráns tévét és tökmindegy, hogy épeszű ember tudja: csak annyi a baj, hogy késik az a megmerényelt keresztény anya, akit migránsok, muszlim katonák szentségtelenítettek meg.

Nem úgy alakul a forgatókönyv egy ideje, ahogy a vezérkar elképzelte. Ezért kell Egyiptomból hanyatt-homlok a Kossuth rádióba rohanni és lihegve sorosozni. Ahogy egyre rosszabb a gazdasági helyzet (nem én találom ki, a számok mutatják), úgy kezdenek mindennapossá válni ezek a Földi-féle performanszok. Kiskunhalason háborút vizionálni nem kis ugrás az elmebaj birodalmába.

A megfeneklett, szétlopott, recsegő-ropogó ország hatalmasságai Földi Lászlókkal veszik körbe magukat, akiknek az a feladatuk, hogy állandó harci készültségben tartsák az agyakat, lelkeket. Békeidőszakban háborúznak, és az, hogy már hadifoglyokat is képesek lennének ejteni a Brüsszelnek üzengető népszavazási művelet sikeréért, minőségi fejlődés az eddigi retorikához képest. Miért is? Hogy miközben Földi László bódító baromságait fröcsögi az éterbe és a félelem magvait hinti el az arra fogékony tudatlanok fejében, az elvtársak békésen matathassanak tovább a zsebekben.

Ez az ember egyszemélyben veszélyesebb, mint a kiskunhalasi menekülttábor tokostól, vonóstól. Ennél csak az veszélyesebb, hogy egy inkább elkeseredett, semmint agresszív fellépésből automatikusan háborúra asszociál a kormány fizetett szócsöve. Ez után az uszító előadás után nincs kétségem afelől, hogy ez az ember szemrebbenés nélkül a menekültek közé lövetne bármikor, ha rajta múlna, vagy terrortámadásnak minősítene bármely hatalomellenes megmozdulást. Történik mindez 2016-ban úgy, hogy Magyarországot senki nem támadta meg. Történik mindez azért azért, mert bár fogy a levegő a maffia kormánya körül, még mindig maradt ellopnivaló.

És van (egyáltalán nem kevés) épeszű ember, aki ezeknek a közveszélyes sarlatánoknak hisz. Féltanult sarlatánoknak, akik Magyarországot élhetetlen, bűzös hadszíntérré teszik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.