Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


„Isten eltesen Orbán Viktor erot, egeseget es sok turelmet a huljekhez!”

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Önkéntes mazochizmusból és munkaköri leírásomból adódóan nekiálltam ma reggel végigolvasni a születésnapi jókívánságok tömkelegét a tegnap múlt 53 éves magyar miniszterelnök rendkívül népszerű Facebook-oldalán.

Nem mondom, hogy nem zuhantam mély letargiába, holott igazából semmi látnivaló és semmi meglepődésre igényt tartó történés nincs ott. Van viszont egy vészjósló kép, amelyen a nemzet elsüllyedésének önjelölt-öntudatlan pártfogói hullatják és hányják pátosszal teljes, meghatottságtól könnyes, hálától verítékes szavaik gyöngyét a falra. A nagyúr közösségi oldalának falára, mintegy meggyőződésük jeléül: a címzett egyenként olvassa végig szívmelengető soraikat és tudni fogja, hogy Erzsike, Katika, Palika, Sárika és Attika szereti őt és alkalomadtán majd emlékezni fog rá. Hogy boldog születésnapot kívánt neki egész családja nevében.

Nem állítom, hogy a Kanadától Vajdaságig, Székelyföldtől Németországig, Lengyelországig és Felvidékig ívelő, jelenleg számszerint 800 fele közelítő jókívánságok mindegyikét sikerült megrágni (nem hogy megemészteni) de hogy senki ne maradjon ki a jóból és tudjuk, miről is beszélünk, szemléltetésképpen megosztok néhány torokszorító gondolatot:

Isten éltesse, boldog születésnapot!! Maradjon velünk, nekünk, egész Magyarországnak továbbra is! Kitartást, erőt kívánok még, sokat! Vigyázzon ránk, az országra, ekődeinkért, utódainkért! Köszönjük az eddigi fáradhatatlan munkáját, karakán kiállását e nép védelmében, idegen, ártó hatalma-sok(k) ellenében!! Örök háláink…!!! 🙂 (S. Katalin)

 

Boldog Születésnapot!! Erőt egészséget kitartást a következő 20 éves kormányzáshoz!! (D. József)

 

Kitartást és kellő dinamikát Miniszterelnök úr a mindennapok kemény és alantas küzdelméhez, mely az ország gyarapodásáért folytatódik, miközben itt élnek velünk azok a fanyalgó és gátlástalanul csúsztató balliberálisok, akik szintén haszonélvezői a jobb környezetnek. (B. Pál)

 

Boldog Születésnapot a XXI.század legnagyszerűbb Miniszterelnökének – sokan irigyelnek minket amiért Ön áll az ország élén! (T. László)

 

Főnök Isten éltessen, hisz még sok a dolgod a házad táján es! Seperjél néha ,tudod sok a potyaleső a hatalom húsosfazeka körül es! (M. Álmos)

 

Isten éltesse Miniszter Úr! Sokan büszkék vagyunk Önre! Az enyém is pár napja volt, akkor mi, a csillagjegyünk alapján ikrek vagyunk.(R. Róza)

 

Isten eltesen Orbán Viktor erot,egeseget es sok turelmet a huljekhez! (F. Ica)

Nem hiszem, hogy van bárki is, aki nem olvasgatná szívesen, akár reggelig is ezeket a szívbemarkorkoló sorokat. (Jó, vicceltem.) Mivel a tisztelt címzett éppen Egyiptomban izzad a +32 fokokban, ő biztosan nem olvasta. Ha itthon izzadna, akkor sem olvasná. Vagy ha igen, vörösre csapdosná a térdét a röhögéstől. Joggal. És elégedetten állapítaná meg, hogy az egy főre jutó hülyék száma Isten áldása köbre emelve a funkcionális analfabetizmussal legalább 650-re duzzadt pár virtuális négyzetcentiméteren. Ránézésre úgy tűnik, a hölgyek körében népszerűbb a drága miniszterelnök úr (Isten vigyázza lépteit és adjon neki), mint a férfiemberek között, de bárhogyan is van, a nép szeretete töretlen és ez a lényeg. Ott a napi tömjénfüst-generátor. Szeretnek, imádnak, a lábaimnál hevernek, addig szórakozhatok velük, amíg meg nem unom.

Semmi kivetnivalót nem találok egyébként abban, hogy a bálványimádók tömött sorokban borulnak térdre öntudatlan szeretetük és rajongásuk tárgya előtt és bár még nem emelték nemzeti ünneppé május 31-ét, hangot adnak, ahol és ahogyan akarnak a szektavezér iránti heves érzelmeiknek.

De, találok kivetnivalót benne és nem az ünneprontás miatt. Hanem mert Orbán Facebook-oldalán pontosan lemérhető az ország jelen állapota is és annak pofonegyszerű magyarázata. Minden nap ott van, Kaminsky ex-Habonyné naccsága minden bejegyzése alatt. A magyarázat mindenre. A nyugtalanító magyarázat, ami semmit nem magyaráz meg.

Hogy ahelyett, hogy azt se tudnánk, ki a miniszterelnök, és ha tudjuk is nyugodtan leszarhatjuk, pontosan tudjuk, mikor van a születésnapja és szektatestületileg érzünk késztetést kinyilvánítani feltételek nélküli rajongásunkat. Büszkék vagyunk rá, hogy Kínában, Kazahsztánban, Egyiptomban, Oroszországban, Mongóliában és Azerbajdzsánban védi a hont, hogy Brüsszelben rázza az öklét a gyarmatosító-migránsölelgetők felé és közben fel-alá turnézik az országban és osztogat a két munkás kezével, hogy nekünk legyen. Még magától is megvonja a drága jó ember.

Orbán Facebook-oldala maga az alternatív magyar valóság. A menthetetlen ország keresztmetszete. Ahol a tájékozatlanság, a vakhit, a tudatlanságból fakadó imádat, az irracionalitás, és az akol belterjes melegén kívül eső minden és mindenki iránti gyűlölet ad értelmet az önazonosságnak és a tökéletes egy élő isten iránti hálával vegyes rajongásnak. A létezésnek, múltnak, jelennek, jövőnek egyaránt.

Lehetne legyinteni, hogy és kit érdekel, ez csak az irányítható, megvezethető egyharmados többség, tudjuk, ismerjük őket. Igen, tudjuk, ők azok, akik a kétharmados kisebbség diffúz, reflektálatlan elégedetlenségből eredő politikai inaktivitásba menekülésének hátán juttatták hatalomra ezt a pusztító ártányt.

Ők azok, akik akár pénzt is gyűjtenének Orbán Viktornak, ha tudnák, hogy attól még boldogabbá tehetnék őfelségét. Ezek azok, akiket sem tényekkel, sem számokkal, sem az őket körülvevő valósággal nem lehet meggyőzni arról, hogy amit imádnak, az nincs, az nem az, aminek hitték, az soha nem is létezett. Ezek azok, akik a rendszerváltás utáni politikai szemétdombról, a tehetetlenség, a dilettantizmus tengeréből a vállukra emelték és azóta is ott tartják ezt az embert, aki már nem tud annyit élni, hogy jóvá tegye mindazt, amit ezzel az országgal művelt.

Orbánt már csak ezek a homályosan csillogó szemű, öntudatlan hívek tartják életben, akik teljesen kizárták az agyukból a valóságot. Akik elhitték, hogy magyarnak lenni különleges adottság, isteni kegy, amelyet mindentől védeni, a világtól hermetikusan elzárt istállóban kell tartani és erre a földkeregségen egyetlen személy alkalmas. Ők azok, akik szívesen lemondanának a fél év múlva esedékes csipőműtétük időpontjáról, a nyugdíjukról, a gyerekük holnapi ebédjéről, ha Orbán azt mondaná, hogy az neki kell. Ők azok, akiknek attól dobban a szívük, hogy fénylő csillaguk a nemzet ünnepén leparazitázza a nemzet tudjuk melyik felét, hogy káros hulladéknak minősít hozzájuk hasonlóan magyar embereket. Igen, ezek azok, akiket a gyűlöletkeltéssel és a paranoiás összeesküvés-elméletekkel bármikor lázba lehet hozni.

Ez az a bizonyos, rosszemlékű, dübörgő személyi kultusz, amelyre Európában a 21. század hajnalán sehol máshol nincs példa. Ezek nélkül az emberek nélkül – akik vakon hiszik, hogy Orbán nem létező sikerei őket is sikeresekké teszik – ma Orbán Viktor csak egy potenciális lap lehetne eljövendő történelem tankönyvekben. Csak azért emlékeztem meg róluk, mert mindez nem 2010-ben, a reményteljes fülkeforradalom mámorában történik, hanem hat évnyi eszeveszett pusztítás, rombolás után, amely alatt Orbán kvázi zsebrevágta az országot. És a lelkesedés töretlen. A kérdés már csak az, hogy a kétharmados többség diffúz, reflektálatlan elégedetlenségét még hányszor négy évig tapossa pofán ezeknek a meggyőződéses, elszánt hívőknek az öntudatlansága. A jó hír az – már ha lehet ilyet mondani -, hogy ez viszont már nem rajtuk fog múlni.

Addig is itt egy kedves ajándék, ha valakinek kimaradt. Egy őszinte szurkoló-rajongó születésnapra írott verse:

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.