Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amúgy meg anyátok a liberálfasiszta!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Márpedig itt háborúba trombitálja a kormány a népet, ha mindjárt bele is pusztulunk a veszett honvédelembe, akkor is.  Eddig sem volt szempont, hogy az ország érdeke mit kíván, ez ezután sem lesz másként. Az fontos, ami eddig is fontos volt: a hatalom mindenáron való megtartása, sőt, kiterjesztése. Nem magáért a hatalomért, hanem az azon keresztül megszerezhető javakért folyik itt a csata. Lehet ezt szépíteni, de minek? Attól még a lényeg mit sem változik, ha nemzetiszín árvalányhajat tűzünk a tetejére.

Nem létezik olyan nap, ami ne a menekültekről szólna. Mármint a kormánykommunikációban, mert amúgy marhára kevés menekülttel találkozott a lakosság döntő része. Akivel meg igen, az fel sem tűnik. Mert ugyan ki ragadna vasvillát a kínai boltos láttán. Kinek jutna eszébe, hogy ez az ember más földrészről jött, más a kultúrája, a vallása és még el is vette a magyarok munkáját? Pláne ki kapna frászt tőle? Senki. Pedig vannak egy páran, de én még senkit nem hallottam, aki azért ne menne be egy kínai büfébe, mert retteg a szakácstól.

Bezzeg a migránsok, azok igen! Azoktól rettegjen mindenki, mert megmondta Nógrádi tanárprofesszor úr is, hogy ezektől félni kell. Meg a kormány minden tagja is mondja, teljesen függetlenül attól, hogy éppen hol és milyen apropóból szónokol. Az óvodai mikulásünnepségtől kezdve a tarnabutykosi új köztéri-turul avatásig, a kormányablak felszentelésétől a Bayer Zsoltról elnevezett lelkisegély-központ átadásáig mindenhol és mindenkor szóba kerülnek az aljas migránsok.

Orbán Viktor népszavazásilag fogja megfékezni Brüsszelt, beolvasztjuk a harangokat (bocsi, KDNP) és ágyút öntünk, mint Gábor Áron fénykorában. Kövér László a két szép kezével fonja a kerítést, imádságból és mély erkölcsi hitből. A CÖF járja az országot (erre szerencsére még nem voltak) és tokától bokáig meg vannak ők döbbenve. Ki is nyilatkoztattak. Tessék:

„A CÖF-CÖKA a migráns helyzetet értékelő lakossági fórumokon döbbenten tapasztalja az emberek kétségbeesett aggódását, családjuk, gyermekeik és unokáik féltését.”(CÖF közlemény)

Háde min tetszettek megdöbbenni oly nagyon? Hiszen ezen dolgoznak hosszú hónapok óta, vállt vállhoz vetve. Hogy essenek már kétségbe a népek. Meg még:

„Az emberek már-már háborús helyzetet vizionálnak. Fiatalok és idősebbek értetlenül állnak a baloldali ellenzéki pártok migránsokat hívogató magatartása és megnyilvánulásai előtt.

Elmondásuk szerint a legfájdalmasabb az, mikor a bukott politikusok, akik megtagadták 2004-ben nemzettestvéreiket, most a ki tudja honnan jött, és kétes személyiségű honfoglalókat ölelnék a nemzet keblére.
A lakosság számára emészthetetlen ez a liberálfasiszta diktátum, amely Európa biztonságát veszélyeztetve, a minden pillanatban lehetséges terrorizmusnak adna teret.”

Sírok, zokogok. Ki az a szemenszedett hülye, aki ilyen lózungokat használ 2016-ban? Amúgy meg anyátok a liberálfasiszta! Komolyan, halálosan elegem van ezekből a kivénhedt majmokból, a nemzettestvérek háta mögül óbégató, kommunistákból lett mélymagyar, mélykeresztény mélybarmokból.

„Figyelmeztetjük a szocliberális ámokfutókat, és az őket bátorító és támogató bértollnokokat, hogy a migráns helyzet téves kezeléséből eredő, esetlegesen bekövetkező terrorcselekményekért személyesen is viselniük kell a felelősséget.”

Na, ne beszéljetek! Bértollnok ügyben javasolnám a kormány által, közpénzből vastagon kitömött kormánysajtó míves és veretes munkatársait felkeresni, mert ha valaki felelős azért a hisztériáért, ami mára kialakult ebben az országban, akkor az sorrendben: Orbán Viktor, a kormány minden egyes tagja, a kormány fizette propagandamédia minden munkatársa, valamint a kormány finanszírozta összefogdosó és békekórus.

Nem fogom idézni a kiáltvány minden egyes sorát, pedig nincs az a magasan képzett, bölcs, szakállas, intenzíven szemüveges dilidoki, aki precízebb diagnózist tudna adni az üvöltve magyarkodó, horpadtra püfölt mellű agyhalottakról, mint ahogy azt ők magukról leírták. Tessék elolvasni a közleményt.

Ha majd a nemzetvédő, populista, tragikusan betonagyú véneknek sikerült befejezni a sikoltozást, javaslom ránézni egyéb kérdésekre is.

Például Matolcsy György unortodox közpénz-örökbefogadási akciójára és a fél ország lakosságát sújtó szegénység okaira. Ugyanis vagyunk ebben az országban páran még, akiknek nem ment el teljesen az eszünk és pontosan látjuk a valós bajokat, ahogy a bűnösöket is név szerint fel tudjuk sorolni.

Minden anyagi nehézségünk ellenére azonban ezennel felajánlom, hogy összedobunk némi pénzt egy új szemüvegre, hallókészülékre és egy tanfolyamra a „Nyelvhasználat és kommunikáció a huszonegyedik században” címmel, mert az én idegrendszeremet például végletesen megviseli a nemzettársak azon törekvése, hogy véletlenül se ölelje a nemzet a kebelére azokat, akiknek még kettőnél több működő agysejt citerázik a fejében. Ezen túlmenően kijelentem, hogy bármikor nekifutásból lerúgom a fejét minden olyan baromállatnak, aki elkezd liberálfasisztázni.

Csókpuszi.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.