Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Ennyire telhetetlen, pénzéhes kormánya a büdös életben nem volt Magyarországnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A nap kirobbanó jó híre az állampárt számára, hogy a Kúria elutasította a kormány népszavazási kérdésének hitelesítéséről szóló ellenzéki ellenvetéseket, kifogásokat, ergo a kormány zöld utat kapott a teljesen felesleges, álságos, de legalább újabb pénzszórásra, erőfitogtatásra és a sorok rendezésére kiváló kvótareferendum megszervezése ügyében.

Ennek örömére mikrofon elé állt Rogán Antal. Jobb oldalán azzal a Kovács Zoltán nevezetű kormányszóvivővel, aki múlt heti szégyenletes alakítása után nem mondott le, nem szégyellte el magát, nem takarodott el, hanem átöltözött és onnan folytatja, ahol abbahagyta Kálmán Olga műsorában. Rogántól már akkor is dührohamot kapok, ha ki se nyitja a száját, hát még ha igen. Kovácstól nem kevésbé, de most pont nem róla lesz szó. Tehát Rogán megszólalt. Vadul szocialistázott, liberálisozott, ami persze nem újdonság egy felkapaszkodott paraszttól (a paraszt öndefiníció, nem én találtam ki), akinek egyetlen önálló gondolata nincs, de az legalább következetesen nincs.

Nézzük a propaganda-felelős aljasságtól túlcsorduló dumáját. Nincs ma fontosabb kérdés, mint a kényszerbetelepítésről szóló népszavazás – így Rogán. Igaz, hogy Orbán Viktor önmagában is megvétózhatná a kérdést az EU-ban, de csakazértis lesz népszavazás. Hogy engem hülyének néz, az egy dolog, de én a szekta helyében igen dühös lennék, ha ezt hallanám. Ugyanis hazugság az, hogy a referendumra azért van szükség, hogy a kormány fel tudja mutatni a társadalmi véleménynyilvánítást Brüsszelben és hogy megerősítse a pozícióit. A kormányt soha, semmilyen kérdésben nem érdekelte, mit gondol a magyar nép (sem a rá szavazó, sem az őt szívből megvető része), mára ez az egyetlen téma, amit még meg tud lovagolni anélkül, hogy a nyakig érő korrupció és az eltapsolt milliárdok ugorjanak be az embernek. Mármint annak az embernek, aki nem bálványokat imád, aki nem önáltatja magát és akinek következésképpen a kényszerbetelepítésnél sajnos jóval súlyosabb gondok nyomasztják a vállait.

Rogán Antal legutóbb akkor köpte pofán ezt a mostani kijelentését, amikor bejelentette, hogy a kormány visszavonja a vasárnapi zárvatartást, megelőzendő egy népszavazást. Rogán saját mosdatlanul pofátlan szájával mondta ki akkor, hogy a kormány nem kíváncsi az emberek véleményére. Ha arra nem volt kíváncsi, hogy egy mindennapi, húsbagávó kérdésről mit gondol, akkor a láthatatlan migránsok kérdésében miért lett oly fontos a nép akarata?

Arról miért nem kérdezik meg az embereket, hogy akarják-e, hogy Orbán tízmilliárdokból a Várba költözzön? Akarják-e, hogy a kertjük végében dudáljon egy személyiségzavaros ember elcseszett gyerekkorának álmait beteljesítő kisvasút?

Akarják-e, hogy további százmilliárdokból újabb és újabb stadionok épüljenek? Hogy több pénzt kúrjon el a Rogán-félékből álló kormány stadionokra, mint amennyi a magyar kórházak adósságállománya együttvéve?

Akarják-e, hogy a nemzeti mangalicaszerelő miatt ne jussanak földekhez a gazdák, megbízásokhoz a magyar vállalkozások?

Akarják-e, hogy Matolcsy György palotákat vásároljon a pénzükből és emberek százainak átveréséből származó pénzekkel tömködje a rokonait?

Akarják-e, hogy az oktatás és egészségügy rendbetétele helyett a Fidesz többet költsön propagandára, mint az elmúlt hat év előtti emúlt nyolc év alatt költöttek?

Akarják-e, hogy a pénzükből fenntartott közmédia éjt nappallá téve hazudjon bele az arcukba és eltakarja előlük a nyomorúságot?

Sorolhatnám reggelig, de egy olyan, a szervilitástól kettőig nem látó Orbán-kinövésnek, aki elmondja, hogy a magyarok kétharmada, azaz kábé 70 százaléka egyetért a kormánnyal a kérdésben, miközben azt magyarázza, milyen fontos a véleményük és ennek utána kell járni, fölösleges magyarázni.

Az van, hogy lehet a szocialistákat, liberálisokat bevándorláspártinak nevezni, lehet riogatni az embereket azzal, hogy ezek a férgek megadnák a kényszerbetelepítés jogát Brüsszelnek és Brüsszel álláspontját szajkózzák, pedig Brüsszel helyett csak a magyarok dönthetik el, hogy kivel és kivel nem, de az a rengeteg uniós pénzt, amit lenyúltatok és amit ezután még lenyúltok, azt mégiscsak Brüsszeltől kapjátok, elvtársak. Orbán Viktor soha nem fog semmit egymagában megvétózni (igaz, hogy az MTI félretájékoztatásának köszönhetően ezt is elhiszi a bunkómagyar), mert kell az a pénz nektek, nagyon is kell, ami a gaz EU-tól jön. És miután ennyire telhetetlen és pénzéhes kormánya nem volt még a büdös életben Magyarországnak, hát kussolni fog és meghúzza magát. Ezért kell a népszavazás, semmi másért.

A szeptember-októberre tervezett népszavazás álszent és aggasztó tézisei mellett (nem kevésbe fog kerülni az úgynevezett felvilágosító kampány, és még csak május eleje van) Rogán Matolcsyról és az MNB alapítványairól is beszélt. Kovács Zoltánt és Szijjártó Pétert megszégyenítő védőbeszédében kifejtette, Matolcsy Györgyöt sokan azért támadják, mert sikeres jegybankelnök, és tevékenysége az ország javát szolgálja. Az ő munkájának az eredménye, hogy a korábban veszteségeket termelő MNB ma nyereséges, hogy a magyar gazdaság ma úgy nő, hogy közben alacsony az infláció. Szerinte az alapítványok vagyona nem lett kisebb, sőt talán még nőtt is, ugyanakkor egyetért azokkal az alapítványi célkitűzésekkel is, amelyek oktatástámogatásra, ösztöndíjak biztosítására vagy éppen könyvkiadásra vonatkoznak.

És ekkor még nem volt vége, a cinizmus-generátor a Vs.hu kapcsán pörgött a mennyezetig:  „egy kifejezetten kritikus, ellenzéki portált” támogatott az MNB, ezt az ellenzéknek sikerült a tönk szélére juttatnia, „gratulálok ehhez” – utalt ezzel Rogán az MNB-s támogatások miatti lemondáshullámra.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy Matolcsy erkölcstelen, arcpirító, már-már hihetetlen húzásait az egész kormány testületileg védi, ápolja és eltakarja. Teszi ezt úgy, hogy miután előzőleg azt hazudták, hogy a jegybank elnökének semmi köze nem volt az MNB alapítványainak kuratóriumi döntéseihez, az MSZP által kiperelt dokumentumok szerint Matolcsyt másodmagával több tízmilliárd forintnyi befektetés eldöntésére kérte fel az egyik MNB alapítvány kuratóriuma. Matolcsy nemhogy független lenne ezektől a grémiumoktól, ő maga döntött az irdatlan pénzek sorsáról.

És akkor jön ez a díszpéldány, és elmagyarázza, hogy azért támadják szegény Matolcsyt, mert ő egy hős, egy mártír, egy meg nem értett zseni. A szemrebbenés nélküli hazudozás és az elvtelen csúszva-mászás nagymestere, aki polgármesterként következmények nélkül a haverok-csókosok kezére játszotta a Belváros több száz értékes ingatlanát, aztán elfelejtette összeszámolni saját lakása négyzetmétereit most saját testével védi azt a gazembert, akinek köszönhetően az uraságok kitisztázták magukat a devizaadósságból, miközben a népek – akiknek olyan fontos lett a véleményük, hogy bármikor megér egy népszavazást – beledöglöttek ebbe az aljas nyerészkedésbe. Tényleg nincs annál szebb, mint amikor az egyik cinikus g*ci a másik cinikus g*ci védelmére kell úgy, hogy totál fogyatékosnak tekinti a hallgatóságot.

Ide figyelj, Rogán! Matolcsyt nem azért támadják, mert ő minden jegybankelnökök legzseniálisabbika, hanem mert egy közönséges harácsoló, akinek köszönhetően senki más, de ti vígan vagytok és elfeledkezhettek arról, hogy miért választottak meg és tehettek úgy, mintha életetek végéig kormányon maradnátok. Most szólok, hogy nemcsak, hogy nem kormányoztok életetek végéig, de minden aljas hazugságért el kell majd számolnotok. Hiába ironizálsz és gratulálsz, Matolcsy nem egy ellenzéki portált támogatott, hanem a lap tulajdonosi körének egyik tagját, aki véletlenül a rettegő főzseni unokatestvére. Felkapaszkodott, büdöstalpú törtetőként persze meg sem fordulhatott a fejedben, hogy amiért neked nincs gerinced, azért másoknak van és az ellopott pénzből köszönik nem kérnek, inkább továbbállnak. Hülyének lehet nézni mindenkit, tejszínhabot lehet nyomni a két napos bűzlő szarra, de attól nem lesz aranygaluska. Attól, hogy másra mutogatsz, a hazugság nem válik cáfolhatatlan igazsággá. Ezt az országot 2010 óta a Fidesz nevű bűnszövetkezet-gyanús szerveződés juttatja egyre közelebb a tönk széléhez. És ahogy a többiektől, úgy tőled sem fogadjuk majd el magyarázatként, hogy parancsra cselekedtél. Pedig te egész kártékony életed során semmi mást nem csináltál.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.