Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Nem börtönben rohadnak, rájuk szabják a törvényeket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben a Fidesz vezérkara és háttéremberei azon örömködnek, hogy – mivel annyira hülye-gyogyós és legfőképpen tudatlan a magyar, hogy fogalma nincs, mi az az alapítvány, nemhogy Pallas Athéné Alapítvány az MNB és Matolcsy seggéből kinőve, bűncselekmény-gyanús csomagolással átkötve – a milliárdos fosztogatás nyomán gyakorlatilag semmilyen csorba nem esik az állampárt makulátlan imidzsén, méltatlanul elmulasztottunk egy másik pofáraejtő szeánsszal foglalkozni.

Pont nem ez az, de iderakom: a Magyar Nemzet megírta, hogy börtönben ül Farkas Flórián fia. Szeretném megkérdezni, hogy ez kit érdekel? Mi a hír ebben, ha egyáltalán? Szerintem az a hír ebben, hogy a drága jó apja viszont szabadlábon van. Ahogy nem érdekel Pukli István ávós nagyapja és börtönben ülő testvére, úgy Farkas Flóriánnal sem szeretném összefüggésbe hozni felnőtt, ivarérett fiának ilyen vagy amolyan előjelű cselekedeteit.

Ellenben arról mindenképpen érdemes lenne pár szót ejteni, hogy jogerősen elítélt, államelnöki kegyelemben részesített apja, akinek ügyét 30 évre titkosították és azóta is zsákszámra tűnik el körülötte a közpénz, újabb – már-már hihetetlen – történet főszereplőjeként vicsorog bele az arcunkba.

Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányat elsikkasztott, de legalábbis elsikkasztottnak tűnő 1,6 milliárdjával összefüggésbe hozható dörzsölt maffiózó és miniszterelnöki biztos (értsd: parlamenti képviselői tiszteletlendíja mellett havi 1 milliót tesz zsebre) aki jelenleg semmilyen formális viszonyban nem áll az ÖRO-val – egy nyilvánosságra került hangfelvétel szerint – saját képére és hasonlatosságára szabott törvénnyel térne vissza a szervezet élére. A Romnet birtokába került felvétel alapján kiderült: Farkas húzogatja továbbra is szálakat és az embereket, minden az ő forgatókönyve szerint történhet. Nem hogy nem ül börtönben, de most készül visszatérni az általa csődbe vitt szervezet élére.

Már korábban is foglalkoztunk ezzel az erkölcsi hulladékkal, ezzel a rendkívül kártékony parazitával, aki ellen számolatlan rendőrségi, adóhatósági, minisztériumi nyomozás/vizsgálat folyik, de még az európai csalás elleni hivatal is eljárást indított az ÖRO brutális pénzköltéseivel kapcsolatban, amelyek Farkas elnökségének idején történtek. A cigányság istápolója, aki saját boldogulásán áldozta fel a cigányság integrációját és jövőjét, egy az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) képviselőinek tartott februári zárt ülésen magyarázta el, hogy mihez tartsák magukat:

Semmilyen döntés nálam nélkül nem történhet meg, bármilyen döntést, bármilyen előterjesztést a Lungo Drommal le tudunk és le is fogunk állítani”

– gondolt itt arra, hogy ki mögé kell beállni, kit kell támogatni, ha jót akarnak maguknak és folytatta:

„Mi adjuk a hivatalvezetőt, mi adjuk a gazdasági vezetőt, mi adjuk a Pénzügyi Ellenőrző Bizottságot, mi adjuk a szóvivőt, mi adjuk az aláírást”

– így Farkas, aki azt is világossá tette: mindenki, aki az elmúlt időszakban őt „ártatlanul” támadta, semmilyen pozíciót nem kaphat az ORÖ-ban, és számolnia kell majd a büntetőjogi következményekkel is. Ha ez nem nyílt fenyegetés, akkor semmi. A hozzá hű embereknek ezzel szemben önálló irodát, titkárságot és talán még arany vécékefét is ígért, hiszen az állami támogatást úgy lehet megtartani, ha Farkas Flórián tartja az ő enyves kezében a szálakat.

A lényeg pedig az, hogy már dolgoznak azon a Farkas Flórián férfias és bátor testére szabott törvényen, amelynek segítségével hivatalosan is visszatérhet az ORÖ élére, mert aki nem tudná, jelenleg ez a funkció összeférhetetlen a képviselőségével. És bár a cigányok szégyenének nem volt tudomása arról, hogy titokban felvételt készítenek az előadásáról, mégis megdöbbentő, hogy mindenféle szégyen és kertelés nélkül mesélte: igen, ebben az országban tényleg pofára szabják a törvényeket. Akár köztörvényes bűnözők vastagbőrű pofájára is, ha a hatalom érdeke úgy kívánja.

Farkas száját egy ilyen foszlány is elhagyta, amire már tényleg nincsenek szavak:

Ha nekem vissza kell jönni azon az áron, hogy rehabilitálva legyen a cigánypolitika, az Országos Cigány Önkormányzat, akkor az elnöknek le kell mondania”,

egyébként pedig

„Nem lesznek puffogtatások, mert ami rám borult negatívum, azt csak pozitív MTI közleményekkel lehet kompenzálni.”

Ez azt jelenti, hogy nem nyilatkozik senki össze-vissza, egyedül az általa megbízott ember tarthatja a kapcsolatot a sajtóval és kizárólag Farkas személyét erősítő, disznóságairól szót nem ejtő információk kerülhetnek nyilvánosságra a szervezetről.

Farkas Flórián, aki 2014 óta egyetlen egyszer fel nem szólalt a parlamentben, akinek dicsőséges ÖRO-elnöksége azzal járt, hogy költségvetési csalás gyanújával folytat nyomozást a Nemzeti Adó és Vámhivatal (még mindig csak a tanúk kihallgatásánál tartanak), akinek könyékig benne van a keze abban, hogy az Emmi felmondta a Híd a munka világába projekt szerződését, és visszaköveteli a kifizetett 1,6 milliárd forintot, (az önkormányzatnak április végéig kellene teljesíteni a követelést) nem börtönben rohad, nem letartóztatják, hanem ő fenyegeti mindazokat, akik pontosan tudják, hogy évtizedek óta ő és lojális bandája szab gátat a cigány közösség felzárkózásának. A cigánypolitika és a cigányok lejáratója frankón hiszi, hogy az ő személye a garancia arra, hogy pozitív irányba mozduljon el a cigányok megítélése.

Ha vicces lenne, akkor azt mondanám: mekkora gáz, hogy Polt Péter nem volt képes kimosni ifjabb Farkast egy erőszakos bűncselekmény elkövetésének ítélete alól, az apja viszont nem tud elkövetni akkora disznóságot, hogy legalább egyszer komolyan vehető eljárás induljon ellene. Még a látszatára sem törekednek annak, hogy ne lépten-nyomon titkosított köztörvényesekbe ütközzünk a kormány háza táján. Legutóbb Lázár János magyarázta el a hülyéknek, hogy Farkas Flóriánt azért támadják, mert cigány. Rezzenéstelen pofával, szinte sértetten és felháborodva. Ahhoz képest is minőségi mélyrepülés, amit ez az ember megengedett magának, mert Magyarországa kormánya megengedi neki, mert úgy fogja a kezét, mintha az élete függne tőle.

Matolcsy mellett Farkas Flórián az egyik legnagyobb tragédiája ennek az országnak, és úgy tűnik, amíg Orbán Viktor uralkodik, gondtalan dőzsölésüknek nem lesz se vége, se hossza. Farkas Flóriánt és Matolcsy Györgyöt – az összes többi kispályás bűnözővel együtt – a hatóságok, az igazságszolgáltatási és rendészeti szervek legfeljebb szívélyesen üdvözlik és megkérdezik tőlük, hogy szolgál a kedves egészségük. Nyilvánvaló bizonyítékok vannak arra, hogy korrupcióban, lopásban, hatalommal való visszaélésben érintettek és semminek semmi következménye nincs. Büntetőjogi felelősségük soha nem mondatik ki. Hazudhatnak, közpénzt herdálhatnak, nyomást gyakorolhatnak, fenyegetőzhetnek és a végén hálából még rájuk szabják a törvényeket is.

Borzasztó: tényleg csak ilyenek jutottak ennek az országnak? Sunnyogó, dologtalan, harácsoló Farkas Flóriánok? Tényleg politikai hátszéllel támogatott bűnözők fenyegethetnek tisztességes embereket? És még mindig nem történik semmi?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.