Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tudományosan bizonyította a Nézőpont Intézet: akit sokáig ijesztgetnek, az megijed

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Nézőpont Intézet alaposan körbekémlelt – mint Matolcsy mester, amikor értesült a remek hírről: mégsem az ő magánügye, hogy mire költi a mi pénzünket – és azt kellett látnia, hogy Magyarországon másfélszeresére nőtt a terrorfenyegetettség ÉRZÉSE. De tényleg.

Esküszöm, még életemben nem hallottam olyan kutatásról, amelyik azt mérte volna fel, hogy mondjuk hová fajult a népesség körében akárminek is az érzése, de a Nézőpont Intézetnek én kételkedés nélkül elhiszek bármikor, bármit. Mráz Ágoston Sámuel és csapata már többször bizonyított, mint ahányszor erre nekem például igényem lett volna. Ők mutatták ki azt a kétségtelen tényt is, hogy az emberek többsége szereti a paksi bővítés GONDOLATÁT. Ezt 2014 februárjában derítette ki a kormánytól teljesen, de nagyon független intézet, azóta pedig nagyon sokat fejlődtek.

Azt is a Nézőpont kutatta ki szorgos munkával, hogy a honi csatornák közül a legkiegyensúlyozottabb a köztévé és a TV2. Ez nem az elmúlthatévvelezelőtti elmúltnyolcévben volt, hanem most, március közepén. Hehe.

Ja igen, az a megállapítás is az ő kezük munkáját dícséri, hogy a Tanítanék Mozgalom igazi, hátsó szándéka az, hogy a kormány változtassa meg a menekültpolitikáját. Én is belenéztem Pukli István szemébe és kétségtelenül láttam az egyik látószervének a csücskében az eltitkolt vágyat: de nagyon jó lenne, ha a kormány megváltoztatná a migránspolitikát! Micsoda egy rafinált népek a pedagógusok is! Úgy tesznek, mintha az oktatás érdekelné őket, meg a gyerekek, az ország jövője és hasonló ostobaságok. Közben meg nem!

A mai kutatási eredménye az előzmények fényében egy meteorit becsapódásának erejével rázta meg lelkem húrjait. Hogy nőtt bennem a terrorfenyegetettség érzése, éspedig konkrétan másfélszeresére. Berosálok. nézőpont

Forrás: nezopontintezet.hu

Ki gondolta volna, kérdem én? Hiszen a kormány mást sem csinál másfél éve, mint naponta huszonhárom alkalommal tudósít mindenkit minden létező és nem létező módon arról, hogy jönnek a migránsok és élve felfalnak minket. A kormány, a Fidesz, a miniszterelnök, Surján doktor, Széles Gábor, valamint a teljes kormánymédia ezt tolja napi 24 órában. Ha valakihez mégsem jutna el a hír, akkor láthatta óriásplakáton, kormányhirdetésben, reklámanyagban, helyi újságokban.

Nem létezett úgy átadni egy óvodai sötétítőfüggönyt, hogy a kirendelt kormányszaki meg ne említse a migránsvészt. Nem múlhatott el ünnepi beszéd migránsok nélkül.

Ezek után mi a túró csodálatos lehet abban, ha az ijesztgetett lakosság megijedt? Hát ez volt a cél, nem? Beszaratni a polgárokat. Most beszartak, erre jön a Nézőpont és kimutatja, hogy beszartak. Egyszerűen fantasztikus, de tényleg.

Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.