Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nagypofájú kormánytagok, figyelem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy gondoltam, ma nem írok a blogra. Időm se nagyon van és amúgy is csupa kék és arany a kert, nézegetem inkább az ibolyát és az aranyvesszőt. Aztán óvatlanul kinyitottam a laptopot és végigfutottam a híreket. Ezt nem kellett volna.

Már régóta nem értem, mi a jó fenét művelnek a kormány minden rendű és rangú slapajai, de mostanra olyan mélységekbe sikerült leásniuk a pöcegödörbe, hogy azt nem lehet szó nélkül hagyni.

Az gondolom megvan mindenkinek, hogy a Habony-Vajna házaspár hír- és szülőcsatornája testületileg kicsámpázott Juhász Péter politikus lakásához és egy serdületlen, agyatlan kis sajtópatkány minden pofátlanságot meghaladó interjút készített, amit aztán a sztár-bulvár-gagyipornóíró hírszerkesztőasszonnyság, valami Szalai Vivien átfaragott. Ezt normáliséknál hírhamisításnak hívják, nálunk meg kormánypolitikának. De ez még nem is volt elég ártunk és ormányunk szottyadt önérzetének, hanem ma ismét látogatókat kapott Juhász Péter utcája. Jelesül egy spontán-szkinhed, a KDNP legújabb büszkesége és reménysége, a keresztény ifjúság zászlóshajója, Hollik István csődült bele a nagy magyar valóságba, természetesen sajtóstól. Hollik Juhász albérlete előtt állva sikoltotta bele a világba az évszázad kérdését: miből telik Juhásznak albérletre? Mondja meg rögtön, mert ha nem, Hollik maradék haja is hullásnak indul, elapad a Tisza és a Mátra zsugorodásba kezd.

Nem lenne ezzel baj, ha nem lenne teli a hócipője mindenkinek az ilyen ócska, ótvar, gagyi, kretén, kisstílű, fajdalmasan átlátszó terelésekkel. Nem lenne ezzel baj, ha a kormány nem nézné végtelenül hülyének az ország minden egyes polgárát, ide értve a saját szavazóit is. Mert miről is szól ez a nagy csinnadratta? Hát arról, hogy Juhász érdeklődni mert, ugyan miből urizál az Orbán família évek óta? Szintén nem nálunk, hanem normáliséknál ilyesmi fel sem merülhetne, mert egyrészt a miniszterelnök jövedelme nyilvános adat, másrészt normális ország normális polgárai már régen kirázták volna a gatyájából azt a politikust, aki ennyire nyilvánvalóan a fizetése sokszorosát költi el havonta. Az csak nálunk olyan nagyon természetes dolog, hogy a harmincvalahány éves miniszter 170 milliós villát vásárol, miközben van már három ingatlana és a fizetése legfeljebb a rezsit tudná fedezni. Az is csak nálunk tök természetes, hogy a miniszterelnök magánügynek tekinti, miből is milliomosodik a família, a szomszéd és Nárcisz kutya. Az is csak nálunk történhet meg, hogy az összes barom lúdtalpra kap és ott hőbörög az utcán, miközben nyugodtan hőböröghetne Orbán háza előtt is.

Erről – vagy bármi másról – jut eszembe a tegnapi kormányinfó. Lázár János mindenminiszter azt bírta válaszolni egy újságíró kérdésére, aki a Farkas Flórián ügyet merészelte feszegetni, hogy szerinte azért üldözik Farkas Flóriánt, mert cigány. Na ez az a pont, ahol normális ember köpni-nyelni nem tud ekkora büdösnagy, lábszagú, surmó baromság hallatán. Farkas Flórián múlt héten és tíz éve is cigány volt. Ezért lett az Országos Roma Önkormányzat elnöke. Sem múlt héten, sem tíz éve nem zavart senkit az ő cigány mivolta, mi több, most sem zavar senkit. Az zavar mindenkit – elsősorban a lejáratott, meglopott romákat – hogy Farkas Flórián vezetése alatt eltűnt 1,2 milliárd forint. Ha Farkas Flórián albán, hottentotta, vagy bantu lenne, akkor is el kellene számolnia ezzel a pénzzel és amennyiben nem megfelelően használta fel az összeget, akkor rendőrség, bíróság, börtön. Ennyire egyszerű ez.

Ha már Lázár. Ünnepélyesen átadta a miniszter a gyulai várat, de még ott sem bírta ki, hogy ne migráncsozzon egyet. Mindjárt a migráncsozást követően szót ejtett arról is, milyen csodálatos az összes Orbán-kormány, ellentétben az előző kormányokkal, akik csak elvettek, Orbán pedig csak ad és ad, mind a két kezével.

A nap kétségtelen csúcsa pedig a Fidesz azon kijelentése, hogy rohaggyonis megfele az elmútnyócév, mert tönkretették az oktatást, elvették a tanárok fizetését, kirúgták a tanárokat és élő kiskacsákat ettek éjfélkor. Ezzel szemben a Fidesz és a KDNP mostanra hozott helyre minden rombolást és aki mást állít, az hazudik és Soros György. Ezt egyébként a héten körülbelül tizenötödször nyilvánították ki.

Na, szerintem: nem hülye mindenki ebben az országban és nem is kormánytag mindenki. Normális, gondolkodó ember látja, hogy szarban vagyunk. Fidesz-szavazó és nem Fidesz szavazó is tapasztalja, hogy pocsék az egészségügy, romokban az oktatás, menekülnek a fiatalok az országból, ezzel szemben Orbán, Rogán, Lázár, Mészáros, Vajna és hasonlóan válogatott díszpintyek napról napra gazdagodnak, elszámolni a gazdagság forrásáról nem hajlandóak, viszont a végtelen, sötét, bűzös tahó kommunikációval akarnak megúszni mindent, amit a saját fejükre rántottak.

Hasznosnak találnám, ha kicsit sem tisztelt, ellenben nagypofájú kormánytagok valamelyike hóna alá csapná Vajnát tévéstül és meginterjúvolná nagyszerű főnökét, miből is krőzuskodik a család, ki a büdös franc az a Habony Árpád, mikor írják jóvá az egyéni nyugdíjszámlákon a lenyúlt összeget, mikor vonják vissza a migránsveszély miatt kihirdetett rendkívüli állapotot, mikor teszik rendbe az oktatást, az egészségügyet és mikor fejezik be ezt a penetráns, alpári, ócska, átlátszó hazudozást.

Addig én megyek vissza a kertbe ibolyát csodálni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.