Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Fiúk, mentek ti a pics*ba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Amikor azt gondolná az ember, hogy nem létezik aljasabb, lábszagúbb görénykedés, akkor a kormánypárt mindig képes rátenni egy trágyahordó talicskával. Alapvetően is halálosan fel tud bosszantani, amikor van pofája egy maffiakormánynak erkölcsi ítéleteket mondani, de ahogy igyekeznek kisajátítani még az ünnepeinket is, az minden létező határon túl megy.

fidesz

Ezt okádta ki magából az elméletben tiszteletreméltó, gyakorlatban gagyi, pitiáner, korrupt, mohó, alkalamatlan kormánypárt és társai.

Tudjátok, mit, fiúk? Mentek ti a picsába egységesen, ahogy vagytok! Kivétel nélkül, egytől egyig. Az összes miniszter, államtitkár, államtitkár helyettes, tintanyaló, teremfocista, gázszerelő, sajátláb, anyutól házra kuncsorgó, senkiházi elhúzhat valami kietlen, ember nem lakta tájra.

Ahogy egyébként az összes parlamenti párt is, oldaltól függetlenül. De ők összesen sem tesznek és soha nem is tettek annyi kárt ebben a nyomorult országban, mint a jelenleg itt dőzsölő, hatalmáért rettegő, a felelősségrevonás rémétől bokáig befosott kormánypárt és seggnyalói.

Hogy jön ahhoz egy ország vezető pártja, hogy ilyen mocskot tegyen az oldalára, hogy ilyen sunyi, vérgeci módon próbáljon manipulálni adófizetőket, akiknek a pénzéből élősködnek évek óta?

Hogy jön ahhoz ez a Fidesz nevű mocsokkupac, hogy azt merészelje nekem mondani: akkor vagyok rendes ember, akkor vagyok magyar, akkor van jogom ünnepelni, ha velük ünneplek? Az ő tetves szabályaik szerint, a TEK-től körülvéve, ájultan élvezve el Orbán baromságain?

Honnan veszik a bátorságot ezek a senkiháziak, hogy kisajátítsák az ünnepeket, hogy eldöntsék, hol a helye egy rendes polgárnak?

Mit képzelnek ezek, meddig lehet ezzel az ócska, szar, gagyi dumával tömni az embereket? Hogy veszik a bátorságot ahhoz, hogy kijelentsék, leírják, a pofámba ordítsák:  akkor teszek valamit az országom függetlenségéért, ha ott bégetek két TEK-es és három Balog Zoltán között?
Kikérem magamnak, hogy tartósan, évek óta idiótának nézzenek! Ha tenni akarok valamit az országom függetlenségéért, akkor azzal kezdem, hogy páros lábbal rúgom seggbe azokat, akik a végtelenségig kihasználják, kirabolják ezt az országot. Akkor elzavarom őket, hogy megvédjem a gyermekeim, unokáim számára azt a földet, amit most egymás között adnak-vesznek ezek a szánalmas, pénzéhes, gyáva egysejtűek.

Nincs az a pillanata az életemnek, amikor nekem egy ilyen bűnöző társaság fogja megmondani, hol és kivel ünnepeljek. Ahogy olyan sincs, hogy ők döntsék el, mikor vagyok én jó hazafi és mikor nem vagyok.

Mondom mindezt úgy, hogy köpök Gyurcsányra és nem érdekel egyik parlamenti párt sem. De ez nem azt jelenti, hogy akár befogott orral, de valaha ebben az életben együtt ünnepelnék azokkal, akiknél nagyobb kárt ennek az országnak senki nem tett.

Meddig fog még ez a gyülevész népség élni 2006-ból? Hol vannak a vizsgálatok eredményei? Megvannak a bűnösök? Gondolok itt nem csak az agyukat vesztett rendőrökre, hanem az utcaköveket felszedő, autókat felgyújtó vandál barmokra is. Megvannak? Mindenki megkapta a büntetését? Nem? Hat éve bohóckodik itt a kormánypárt és karácsonytól húsvétig minden rohadt alkalommal előszedik ezt a szemkilövetős-sztorit. Mindig, kivétel nélkül. Az összes tököm teli van már ezzel.

Ha még nincsenek börtönben a bűnösök ennyi idővel a történtek után sem, arról a jelenlegi kormány tehet. Tehát kuss van. Elég volt.

Undorító, gyomorforgató, mocskos, aljas duma ez, fiúk! Tudjátok mit? A büdös életben nem fogok veletek ünnepelni, de amikor az első cellaajtó zárja kattan, akkor bizony pezsgőt bontok.

Pedig utálom a pezsgőt.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.