Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


A néphülyítés megfizethetetlen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Még mindig sokkos állapotban van a fél ország Orbán Viktor drámai hangú bejelentése után, miszerint ő úgy döntött, hogy népszavazunk mi hirtelen egyet. Mert a gaz Unió ránk akarja kényszeríteni, de egyet se aggódjunk, mert úgy meg leszünk védve, mint a vöcsök, csak szavazzunk. Népileg.

Szavazok én, az csak természetes. Ki az a szemenszedett hülye, aki ne trappolna az urnához vietnami tangapapucsban, ha védeni kell a hont? Pláne, ha az a kérdés, hogy akarom-e én, hogy harminckilenc mocskos, szakállas benga megerőszakoljon engem? Hát akarja a hóhér! Akkor is nemmel szavaznék, ha az lenne a kérdés, hogy akarok-e egy rohadtul nagy pofont kapni. Mert akar a franc.

Namármost. Ha sikerült valamennyire lehiggadni, próbáljunk meg gondolkodni egy picit, az nem szokott általában ártani.

Azt mondja Orbán Viktor, hogy az én szavazatomon múlik az, hogy az országot elöntsék a nem-tudom-kik, akik jönni akarnak. Hogy ezt meggátolja a kormány, eddig buszon szállította ezeket az illegálisokat az osztrák határra, de ez az idő elmúlt, mert be se jöhetnek, ami remek. Most pedig népszavazással fogjuk távoltartani őket.

Ám azt is mondta Orbán Viktor – bár ezt nem itthon, hanem Brüsszelben -, hogy mi már eleve is befogadtunk 100 ezer ukrajnai menekültet. Erről mondjuk senki nem tud Orbán Viktoron kívül, de biztosan beköltöztette őket a felcsúti családi vityillóba, azért nincsenek szem előtt.

Aztán volt az az 1000 kopt család, akiket meg Balog Zoltán és Szijjártó Péter fogadott be a múltkoriban, csak azok közben eltűntek valahová.

Gyárilag itt lakik velünk – becslések szerint, mert természetesen statisztikai adatok erre sincsenek – 20 ezer kínai.

Az már statisztiaki adat, hogy 144 ezer külhoni magyar költözött Magyarországra, bár ők csak annyiban külföldiek, hogy a határon túl születtek, tehát őket most ne számoljuk bele.

Igaz, az nem most volt, hanem 1945 után, hogy befogadott az ország 7 ezer görög polgárt. Ők azóta nyilván pont annyira magyarok, amennyire görögök.

Viszont nem 1945-ben, hanem napjainkban is nyugdíjat fizetünk ukrán embereknek, ők nagyjából 5 ezren vannak, de a számuk folyamatosan növekszik. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha Putyin megharagszik Orbánra, elég lesz ránk szabadítani kétmillió orosz nyuggert és öt perc alatt összeomlik a magyar költségvetés. Ugyanis a csodás államközi szerződés alapján bármely orosz és bármely ukrán állampolgár igényelheti Magyarországon a nyugdíjat és meg is kapja. Zárójel bezárva.

Ámde a fentiekből az következik, hogy minden különösebb trauma nélkül élte túl az ország azt, hogy mindenféle egyéb népek is élnek itt velünk.

Most jön az én töprengésem veleje. Normálisan gondolkodó, hazájáért tenni akaró politikus szerintem azt csinálja, hogy elmondja a polgároknak, mi a helyzet – ez persze azt feltételezi, hogy felnőttként kezeli a társadalmat – például konkrétan mit akar az Unió, hány menekültet kellene befogadnia Magyarországnak, mennyi időre, milyen feltételekkel. Még az is érdekelheti a polgárokat (vagy csak engem, ezt nem tudom), hogy milyen lépéseket tervez az Unió a válság kezelésére, mik a közös lépések, mik azok az intézkedések, amelyek közvetlenül érintik hazánkat. Mert mióta kiskorúsítottak minket és semmit nem közölnek velem, csak azt, kitől kell marhára rettegnem és miben kell egyetértenem a kormánnyal, azóta nekem sűrű kiütéseim vannak. Tessék már engem tájékoztatni, ha kérhetem!

Nem egyből azzal kezdeni, hogy rohanjunk el egy senkit, semmire nem kötelező népszavazásra és idióta kérdésre válaszoljunk úgy, hogy semmiről semmit nem tudunk. Ez így ugyanis nem más, mint egy kurvára drága békemenet, közpénzből finanszírozva.

Mennyire normális dolog az, hogy kormánypolitikusok rémisztgetik a lakosságot elképesztő számú menekülttel, ellenben Martin Schulz-tól kell megtudnom, hogy mindösszesen 1294 emberről lenne szó. Ennyi menekült befogadását várná el tőlünk az Unió. Orbán Viktor 1294 ember ellen indított hadjáratot, ennyi ember miatt trombitálja harcba az országot, költ 3 milliárd forint közpénzt a népszavazásra.

Közben pedig nem tudom, hogy milyen közös taktikát dolgoznak ki az uniós politikusok, hogyan kívánják megoldani a válságot, ebben Magyarországnak milyen szerep jutna.

Erősen kezdem unni, hogy a primitív, két mondatos propagandaszöveg helyettesíti a korrekt tájékoztatást, hogy hülyének néznek, kihasználnak, manipulálnak és mindeközben lejáratnak a teljes európai közösség előtt.

Engem például az is roppantul érdekelne, a letelepedési kötvénnyel pontosan hány ember jött be az országba, őket ki ellenőrizte, hogy jelentenek-e nemzetbiztonsági kockázatot és egészen pontosan miért fizet valaki majdnem 100 millió forintot azért hogy Magyarországon letelepedhessen? Üldözik őket a hazájukban? Mert hogy nem anyagi megfontolásokból jönnek ide ennyiért, az biztos. Ha üldözik őket, akkor ki és miért? Bűnözők esetleg? Hm?

Van, aki ismeri is a tényeket? Például mondjuk a senki által nem ismert Habony Árpád? A vitrinfelelőssel megbeszéli a miniszterelnök azt, amit velem és még sokmillió honfitársammal nem beszél meg? Rogán szomszédjával megbeszéli? Vagy neki csak a népszavazást népszerűsítő reklámkampányból csurran majd párszáz millió?

Úgy döntöttem, hogy mivel hülyének vagyok nézve, ezért én mostanában két dologról vagyok hajlandó népszavazni.

  1. A boltok vasárnapi zárvatartásáról.
  2. A kormány lemondásáról.

Ha még választanom is lehet, inkább a másodikat kérem.

Még annyit a végére: megkérem Orbán Viktort, hogy amellett, hogy nem néz hülyének egy egész országot, lesz kedves nem lejáratni az ország lakóit külföldön! Mert volt bátorsága azt hazudni, hogy amennyiben ő megengedné, hogy elfogadja az ország az uniós letelepedési kvótát, őt itt felakasztaná a nép egy lámpavasra. Tudom, hogy szinte hihetetlen abból a környezetből, ahonnan a miniszterelnök lenéz erre az országra, de elég sok kultúrember él itt lent. Senki nem kívánja felakasztani sem őt, sem senkit sehová, van elég büntetésvégrehajtó intézet, ha arra lenne szükség.

Ha mégsem elég, majd összedobjuk a pénzt és építünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.