Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Honnan veszi a Fidesz a bátorságot?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezer példát fel lehetne hozni bizonyítéknak arra, hogy rohadtul nagy baj van ebben az országban. Alapvetően, minden téren, mindenhol.

Példának tökéletes a tegnapi nap egyik eseménye, a sok közül.

„Gréczy Zsolt, a DK szóvivője bejelentette: A Demokratikus Koalíció (DK) kikéri az adatokat arról, hogy hányan és kik érkeztek letelepedési kötvénnyel Magyarországra, illetve kik azok a fideszes politikusok, akik a letelepedést intéző offshore cégekhez köthetőek. Gréczy Zsolt sajtóhírek alapján arról beszélt, hogy az offshore cégek százmilliárd forintot kereshettek a letelepedési kötvényeken. Hozzátette, hogy miközben a kormány a menekültekkel riogat, a letelepedési kötvénnyel érkező idegenekről semmit sem lehet tudni azon kívül, hogy képesek 93 millió forintot kifizetni azért, hogy Magyarországra jöhessenek.
A politikus azt mondta, hogy a számítások szerint a kormány a letelepedési kötvénnyel eddig mintegy 3400 idegent telepített be Magyarországra. ” (MTI)

Nem késlekedett a Fidesz a válasszal.

„Idegeneket betelepíteni Gyurcsány Ferenc és a bevándorláspárti baloldal akar. A letelepedési kötvény nem bevándorlási, hanem befektetési kérdés. A program befektetőket és már közel 250 milliárd forint bevételt hozott a magyar államnak. A közvetítő cégek nem viszik, hanem hozzák a pénzt az országba. A program megfelel az európai uniós szabályoknak, a közvetítői díj a nemzetközi gyakorlatnak, a közvetítő cégek tulajdonosi háttere ismert, anélkül engedélyt sem kaphatnak.

Gréczy Zsolt a saját főnöke körül szaglásszon, gyanús milliárdok ugyanis Gyurcsány Ferencnél landolnak, aki ma is Brüsszelből és az MSZP-SZDSZ kormány alatt nyélbe ütött privatizációs ügyeiből tömi a zsebét, és akinek kormányzása alatt az offshore cégek ezermilliárd forintot vittek ki adózatlanul az országból. ”(fidesz.hu)

Arany drága csillagaim, kedves fideszes fideszesek! Egyrészt a kérdés nyilván a kormánynak szólt. A Fidesz egy párt és mint olyan, a sánta kutyát nem érdekli sem a véleménye, sem a kinyilatkoztatásai.

Mivel én nem vagyok Gréczy Zsolt, sem Gyurcsány Ferenc és közöm nincs egyetlen egy párthoz, politikai csoporthoz sem, ellenben az ország adófizető polgára vagyok, ráadásul a tulajdon főnököm is, ezért feljogosítva érzem magam arra, hogy mint a kormány megbízója és eltartója megkérdezzem, hogy hányan és kik érkeztek letelepedési kötvénnyel Magyarországra, illetve kik azok a fideszes politikusok, akik a letelepedést intéző offshore cégekhez köthetőek?

Mit jelent az pontosan, hogy a „letelepedési kötvény nem bevándorlási, hanem befektetési kérdés”? Ki fektett be és mibe? Kinek származik haszna ebből, tételesen mennyi és hol az a pénz pontosan?

Jelent-e biztonsági kockázatot az országnak a kötvénnyel az ország, illetve az Unió területén szabadon, ellenőrzés nélkül mozgó új letelepedő?

Ezek a kötvényvásárlók pontosan hány munkahelyet teremtettek eddig az országban, mennyi adót fizetnek, milyen beruházásokat hoztak létre?

Ha semmilyet, akkor miért és kinek befektetés ez?

Aki képes 93 millió forintot fizetni azért, hogy Magyarországra jöhessen, az mi okból teszi ezt? Ennyi pénz birtokában miért nem marad a hazájában? Mekkora annak a veszélye, hogy gazdasági, vagy egyéb bűncselekmény miatt vásárol letelepedési kötvényt más országban?

A kötvényeladásokból mennyit profitálnak a közvetítő cégek és mennyit a magyar költségvetés?

Milyen jogon és alapon utasítgatja a Fidesz Gréczy Zsoltot, hogy mi és ki után szaglásszon? Gréczy Zsolt ellenzéki politikus és az a dolga, hogy amennyiben gyanús ügyet észlel, szaglásszon. Erre kapott megbízást a szavazóitól, akik éppen annyira magyar állampolgárok, mint a Fidesz szavazói.

Amennyiben a Fidesz tudomással bír arról, hogy Gyurcsány Ferenc, vagy bárki más gyanús milliárdokra tett szert, jogsértő módon jutott a vagyonához, akkor a Fidesznek kötelessége feljelentést tenni (ismerős duma?). Megtörtént ez? Amennyiben nem, ezt mivel magyarázzák? Bűnpártolás? Esetleg alaptalan rágalmazással igyekeznek elterelni a figyelmet a saját működésükről?

Miért kell mindenkit retardáltnak nézni? Honnan veszi a Fidesz a bátorságot, hogy ilyen pofátlan, pökhendi, útszéli modorban reagáljon az adófizetőket teljes joggal érdeklő kérdésekre, miközben választ nem hajlandóak adni.

Eleve, ki a f..szom az a Fidesz? Mi közöm nekem egy párthoz? Mi köze bárkinek is egy párthoz, aki nem tartozik a tagjai közé? Milyen alapon válaszol rendszeresen a kormány helyett egy párt?

Érdeklődéssel várom a választ.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.