Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Utánam, híveim

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága híveim, kedves imádóim! Hát szép dolog ez? Kicsit kihúzom a lábamat és máris megy a cirkusz? Arra jövök haza, hogy beszartam, mert el akarjátok venni a hatalmamat? Normálisak vagytok? Hát hiszen minden úgy lesz, ahogy ti akarjátok, kedveseim! Mindent meg tudok ígérni, amit csak akartok! Nyugodjatok már le, nemrég volt karácsony! Mars haza szaloncukrot hámozni!

Nyugi, imádott (értsd: engem imádó) népem! Hallom a hangotokat (de marhára nem érdekeltek), meghajtom a beosztottaim fejét akaratotok előtt. Lassan mondom, hogy én is értsem: Nem lesz netadó…izé…Uber…Ner…Klik. A franc tudja, mit akartok, hogy ne legyen. De nem lesz. Ebben a formában nem. Máshogy igen, de addigra lecsillapodtok. Mindenki induljon oszlásnak. Majd konzultálok veletek nemzetileg, béke van és szeretet. Megbeszéljük, én közben átnevezem, kitalálunk valami jól hangzó körítést és BE FOGOM VEZETNI! Hogy miért? Mert eldöntöttem és kész. Kapjátok be addig is, drága híveim.

Más változás nem lesz, drága barátaim. Építjük tovább a stadionokat a pénzetekből, ne aggódjatok.

Az Uniós pénzeket a barátaim kapják továbbra is, mert ők híven szolgálnak engem és nem ordibálnak az utcán.

A törvényeket módosítjuk szükség szerint, visszamenőleg is, igen. Ha kell, naponta. És? Van hozzá közötök?

A választási törvény például úgy fog alakulni, hogy egy ember lesz egy választási körzet és otthon szavaztok. Majd egy hűséges aktivista viszi a választói ívet és fogja a kis kezeteket, nehogy rossz helyre ikszeljetek nekem. Ezt a zalaptörvénybe is belevéssük, hogy örüljetek.

A média szabadságának védelmében csak a kormányt támogató, dicsőítő írások jelenhetnek meg. Aki nem akar ebben részt venni, az nyugodtan írhat a virágba borult pitypangról, egy erre létrehozott bizottság átolvassa (csak azért, hogy ne maradjon benne helyesírási hiba) és már lehet is publikálni. Totális szabadság, ez az elvem!

Az internet is teljesen szabad marad! Személyesen lehet majd regisztrálni a különféle fórumokra. Ha valaki kommentelni akar, csak bemegy a hivatalba személyivel, lakcímkártyával és már meg is kapja a belépési kódot. Erre azért van szükség, mert a magyar sertésállomány drámaian lecsökkent, nemzeti érdekünk emelkedő pályára állítani a létszámot. Aki magyar, összetart velem!

A szociális kiadásokat átalakítjuk, hogy jó legyen nektek, drága, imádott népem! A sok élősködő nyugger csak nyűg ennek a büszke és szabadságharcos nemzetnek a nyakán, elszívja az életerőt országunk ütőerén csüngve. Lassan, óvatosan csökkenteni kell a nyugdíjakat, az özvegyi nyugdíjat meg kell vonni, meg ilyenek. A rokkantakkal is kezdeni kell valamit, mert makacsul kapaszkodnak a szerencsétlenek. A költségvetésbe, naná!

A tankönyveket személyesen én fogom írni a következő tanévtől. Ha nem érek rá, akkor majd Matolcsy kolléga beugrik helyettem, lektorálni pedig Schmitt Pál fogja.

Az állami földeket én osztom továbbra is, de ne aggódjatok, el fog egyszer fogyni. Akkor már nem kell osztani, pihenhetek. Majd hozunk valami nemzetileg nagyon jó kis törvényt, aminek alapján a bérlők meg is vehetik fillérekért a bérelt földeket. Jó lesz, meglátjátok! Hoppá, már van is ilyen törvény. Hogy mik vannak?

Paks II. megépítem, ha belezöldültök, akkor is. Putyin a barátunk, jegyezzétek meg! A hitelt holnaptól el is kezditek törleszteni, drágáim.

Ezzel szemben az USA az ellenségünk, meg még hazudik is, mint a vízfolyás! Az Uniót is utáljuk, csak a pénz kell tőlük, a hülye ötleteiket tartsák meg maguknak! Vannak nekünk saját hülye ötleteink, nem szorulunk importra! Soros György maga az ördög! Ezt jegyezzétek meg! Mától kezdve mindig is utáltuk Soros Györgyöt!

Hamarosan teljes lesz a foglalkoztatás. 6 és 100 éves kor között mindenki köteles lesz közmunkában részt venni! Nem tűrjük az élősködőket! Aki nem dolgozik, ne is egyék! Aki dolgozik, az se!

Az üzletek vasárnap zárva tartanak, hogy el tudjatok menni a családdal templomba, aztán pedig koldulni, vagy kukázni. Kedvetek szerint választhattok, mert itt szabadság és demokrácia van! Akinek marad egy kis pénze, az elköltheti a nemzeti CBA-ban, mert az nyitva tart vasárnap is, hogy a nemzetet szolgálja! Dupla áron kedvetekre vásárolgathattok, barátaim.

Folytatjuk a rezsicsökkentést, mint a vöcsök!

A televízió adás hétfőnként szünetel, hogy ki tudjátok pihenni a vasárnapi dőzsölést. Hallgassatok rádiót. Remek, lábbal tekerős áramfejlesztők vannak. Olyan, mint egy szobakerékpár. Ugyanis áram nem lesz reggeltől estig. Minek? Süt a napocska, láttok villany nélkül is. Majd kiírunk egy ügyes gyertyaüzlet-koncessziót. Bárki szabadon pályázhat, majd én megmondom, ki nyeri el a kereskedés jogát.

Ti csak ne aggódjatok, barátaim! Én gondoskodom mindenről, gondolok mindenre és megoldok mindent.

Ti csak élvezzétek az életet, napozzatok az államilag kijelölt napozókban, serénykedjetek uraitok földjén, csinosítgassátok kunyhóitokat. Az asszonyok szüljenek, hogy sokan legyünk. A gyermekek tanuljanak (hittant), aztán 16 éves korukban vegyék ki a kapát megfáradt szüleik kezéből.

Tündérország lesz itt hamarosan, egyet se búsuljatok! Hadat üzenünk az USA-nak (meg mindenkinek, aki nem tetszik), kilépünk az Unióból, független és boldog ország leszünk! Valóságos csoda lesz, ahogy élünk. Hogy még élünk. Együtt, egymás kezét fogva indulunk nemzetileg a boldog középkorba.

Minden úgy lesz, ahogy akarjátok. Nem akartok Kliket? Nem lesz! Ígérem!

Hülyék.

Utánam, híveim!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.