Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Agyhalottak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sok kommentszekció (főleg egy-egy kivándorlásról szóló cikk alatt) felér egy szociológiai tanulmánnyal.

Házi kutatásom eredményeként arra jutottam, hogy az ország értelmesebb, tanultabb, normálisan, nyitottan gondolkodó része, pontosabban az ilyen mentalitású embertársaink egy része ment külföldre.

Nem mind ment el (még), de a kint dolgozók többsége vélhetőleg ilyen. Vagy eleve azért mentek, mert felfogták: az Unió nem ellenség, a más nyelvű, színű, vallású ember sem rosszabb, sem jobb, mint az ősmagyarok. Vagy mentek és közben rájöttek erre.

Az itthon maradók bizonyos hányadának a feje még Vereckénél beszorult, mások meg Trianonban gyászolnak bőgatyában.

A többi menne, ha tudna.

Amitől (mármint a menéstől, vagy a maradástól) senki nem lesz sem áruló, sem hazafi.

Lipótmező bezárása komoly következményekkel járt, ahogy a politikai elitet és a mindenre elszánt híveket nézem.

Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy egy kun-palóc-zsidó-tót-jász-cigány-sváb és ki tudja milyen felmenőkkel megáldott ember a tiszta magyar vérvonalat kivont turultollal védelmezze?

Milyen idiótának kell lenni ahhoz, hogy a munka és megélhetés nélkül maradt honfitársai arcába ordítsa: ne a politikát okold, te vagy a hülye, lusta, ostoba!

Ki a bánatos franc veszi el a fizetések felét, adóztatja meg a maradékot brutálisan (ÁFA) úgy, hogy semmit nem ad cserébe?

Ki államosítja a fél országot, hogy közpénzből feltőkésítve baráti kezekbe privatizálja vissza?

Ki szab ezer feltételt a vállalkozni szándékozó embereknek, gyakorlatilag lehetetlenné téve a magánszféra erősödését, pontosabban annak létrejöttét?

Ki dönti el, hogy a házaspár család, a házasság nélkül élők nem család és ami jár a házaspárnak, az nem jár a szintén közös gyermeket nevelőknek, mert nincs papírjuk erről?

Ki írja elő, mit tanulnak a gyermekeink az iskolában, maga írva és kötelezővé téve ehhez a tankönyveket?

Ki teszi kötelezővé a hittant, vagy az erkölcstant?

Ki szünteti meg a munkahelyeket, teszi tönkre a névre szóló jogszabályokkal a vállalkozásokat, riasztja el a befektetőket, fordít ellenünk mindenkit Európában, szabályoz agyon mindent, ameddig semmi mozgástér nem marad?

Ki építi az ország gazdaságát az uniós forrásokra, az összeszerelő-iparra és közmunkára, ami semmiféle fejlődést nem tesz lehetővé a bérekben? Pláne, ha az uniós pénzek kézen-közön el is tűnnek?

Nem a politika? Pontosabban a politikusok. Illetve…

Ha valahol egy felfegyverzett illető odamegy egy emberhez és kést szorítva a torkához közli, hogy kéri a bevétele felét, cserében nem vágja el a torkát…azt más országban nem politikusnak hívják. Nálunk meg igen.

A franc se várja el a kormánytól, hogy bármit is megoldjon helyettem, hogy eltartson, gondoskodjon rólam, munkát adjon.

Viszont ne is fosszon ki!

Ha hanyatt lökök valakit az utcán, a torkára lépve az arcába üvöltöm, hogy vegyen már levegőt és ne tőlem várja, hogy lélegeztessem, minimum zavar van a fejemben.

A politika (már amit mi viccesen annak hívunk), jelenleg ezt csinálja. Vagy a kormány.

Nem csak a jelenlegi kormány szar, de ez legalább nagyon. Romlott, rothadt, kártékony, telhetetlen és gátlástalan.

Ha engednék a piacot működni, az működne.

Lenne nyilván némi zűrzavar, de beállna és kezdhetnénk kikapaszkodni a posványból.

Ki a franc mondta a kormánynak, hogy az oktatás fejlesztése helyett leépítse azt?

Miért díszburkolatokat, szökőkutakat és 20 centi magas kilátókat (igen, ez az előző kormány dicsősége) épít az Unió által juttatott fejlesztési pénzekből?

Miért nem infrastruktúrát fejleszt, internet-hozzáférést, tanulási lehetőséget, képzéseket (akár interneten keresztül)?

Agyhalott honfitársaink pitykés dolmányban, kócsagtollas svájcisapkában üvöltve honvédenek, fröcsögő nyállal harsogva a hazaszeretet, a fajvédelem, a véráztatta, elárult, mindenkinél különb, irígyektől körülvett ősmagyarság speciális, senki által meg nem értett és el nem fogadható eszméit.

Egyébként meggyőződésem, hogy viszonylag kevesen akarják visszafoglalni Erdélyt, nem sokan hiszik el a kormánynak, hogy az ócska, múltból előrángatott kommunista eszmék (rotható nyugat, teljes foglalkoztatottság, Oroszország barátsága, egyszemélyi vezető, államosítások, a szabványos „köznevelés”, a multik üldözése, az Unió elleni szakadatlan harc) valóban az ország érdekeit szolgálják.

Sokkal inkább hiszem, hogy a döntő többség pontosan tudja: egy igen jól körülhatárolható, mohó, pitiáner és a végtelenségig telhetetlen csoport érdekeiről van szó.

Az előző kormányok is hibáztak, voltak ostobák és bűnösök, olykor tévedtek és hazudtak.

A mostani kormány köztörvényre emelte/züllesztette azt, amit máshol szigorúan büntetnek.

Aki külföldre ment dolgozni, az semmi mást nem tett, mint rendeltetésszerűen használta az Uniót.

Amelynek tagjai vagyunk amúgy.

Iszonyú nehéz menni, mert itt a család, itt beszélik a nyelvünket, szépek az évszakok, finomak az ételek.

Ez az otthon. Aki ment, az még mindig és örökké magyarul álmodik.

Aki maradt, annak is nagyon nehéz.

Amikor majd azt vesszük észre, hogy a mi fiataljaink mennek egy évre Londonba, két évre Bécsbe, ide pedig jönnek angol, olasz, norvég, német fiatalok, amikor fel sem tűnik, hogy az újságárus indiai, a postás dán, a pincér meg angol…akkor érkeztünk meg.

De addig még újra meg kell nyitnunk Lipótmezőt (többet, egy kevés lesz), helyre kell állítanunk az igazságszolgáltatást. Azt hiszem, börtönből van elég.

Azt is hiszem, hogy nem sokan hisszük el azt a baromságot, hogy aki külföldön keresi a boldogulást, az hazaáruló, aki itthon nyomorog, az lusta és hülye, aki igaz hazafi, az gyűlöli az Uniót és csak a kétszer annyiba kerülő magyar tejet veszi a magyar üzletláncban. Aki kimondja, szerinte mivel van baj, az szánalmasan nyavalyog, aki pedig nem szurkol tiszta erőből a közmunkára épülő szép új jövőnek, az nem is magyar.

Hülye van elég, meg terem is magától, mint a bolondgomba.

Na de tartósan csak a gondolkodni képes emberek kezébe teszi le az ország sorsát egy – amúgy intelligens – nép. Előbb-utóbb.

Ha másért nem, önvédelemből.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.