Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Terrorveszély Kósa Lajosul

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Ha most ők lennének kormányon, a budapesti szilveszter úgy sikerült volna valószínűleg, mint a kölni” –

ezt mondta Kósa Lajos frakcióvezető úr az ő csó(o)kos szájával a Fidesz országos választmányának pénteki ülésén. Mivel nem az általam semmilyen formában nem kedvelt piperecikkre gondolt, „ők” alatt természetesen a tudjukkiket értette. Azokat az elvetemült szocialista és liberális ellenzéki pártokat, akik nem támogatják a gránitszilárdságú alaptörvény újabb (zsinórban hatodik) módosítási javaslatát.

Pedig az lenne az igazi: ha a terrorveszélyhelyzet önálló tényállásként kerülne bele a gránitba. Nem elég nekünk Kósa Lajos. Aki gyűjti-gyűjti szorgalmasan az aláírásokat. Ja, nem a Herman Ottó Gimnázium tanáraival szolidáris ő, nem nekik gyűjtöget, hanem a kötelező betelepítési kvóta ellen ágál, tiltakozik és sír a szája. Szerencsére már 1,8 millió aláírás összegyűlt, de ők folytatják. Kósa Lala köztudottan ért a számokból, olvasni is tud, ezért azt mondta, idézem: az emberek elsöprő többsége támogatja a kormányt a kvóta elleni küzdelemben. Mert 1,8 millió = elsöprő többség. Na, ugye.

Orbán Viktor influenzájának okán, és mert a közszolgálati televízió önkéntes hírhamisítása(i) nem támasztotta(ák) alá elég jól a mindennapos rettegést, Kósa Lajosra hárult a nemes feladat, hogy szóljon a negatív egész számok szintjén vegetáló IQ-bajnok szavazókhoz. Mivel Kósát mindig is kristálytiszta logikájáért, hatalmas tudásáért és mindannyiunkat megszégyenítő műveltségéért kedveltem, nem nehéz nekem gondolni valamit róla.

Kósa Lajos, a honi és nemzetközi terrorveszélyhelyzet szakértője 2015 júniusában a ruandai népirtásra utalva ütközött bele a kultúra áthatolhatatlan falaiba

Nem vagyok benne egészen biztos, hogy ha a szocialista liberálfasiszták lennének kormányon, úgy élnénk mint Kölnben, de arra bizonyára még Kósa Lajos is tisztán emlékszik (bármennyire nem akar), hogy az illegális bevándorlók frászt kaptak Magyarországtól, Budapesttől, a Magyar Állami Vasúttól és úgy egyáltalán mindentől, ami ebben a balkáni koszfészekben várta őket. Nem mintha joguk lett volna felháborodni, fanyalogni, mert nem. Ellenben.

Jó öreg drótkerítés ide, minden körülmények között elítélendő kölni brutalitás oda, egyetlen egy darab migráns nem akart itt maradni, ez számukra csak opcionálisan kötelező tranzitállomás volt. Ha a kormányon és nem a – most éppen megfeszített erőkkel lejáratni kívánt – civil szervezeteken múlik, akkor elég sanszos, hogy az illegális megélhetésiek még mindig a Keletiben ücsörögnének. A Fidesz-kormány a két kezét összetette volna, ha némelyikük lopásra vagy nők megerőszakolására adta volna a fejét. Nem, egyáltalán nem Kósa Lajos érdeme, hogy ez nem így történt.

Amiről Kósa Lajos nem beszél: abban a Fidesznek kétségtelen és elvitathatatlan érdemei vannak, hogy a szabadságot és jólétet kereső bevándorlókban egy pillanatig nem merült fel, hogy Magyarországon maradnának. (Igaz, hogy ezzel egyre több honpolgár is így van, de Kósáékat ez egyáltalán nem zavarja a párhuzamos univerzummal folytatott küzdelmeikben.) E tekintetben valóban hálásak lehetünk a Fidesznek, hogy elhárította a migránsproblémát. Nem a kerítéssel, nem a propagandával, hanem ezzel a sikeres kormányzással, amelynek okán egész Európa a lábainknál hever. Kósa Lajos szerint is nem mellesleg. Egyáltalán nem biztos, hogy a liberális-szocialista kormányzással ez másként lenne, de ezek a feltételes módban fogant, valószínűtlen csúsztatások nem változtatnak a tényen, hogy egyáltalán nem a szocialisták kormányoznak. Ezért egyáltalán nem érdekel senkit, hogy mi lett volna, ha.

Az viszont sokkal jobban érdekelhet mindenkit, hogy ha Kósa Lajos véletlenül igazat akart volna mondani – akkor a fentiek figyelembevételével -, be kellene látnia: csak akkor lett volna Budapesten a kölnihez hasonló szilveszter, azaz fideszül terrorveszélyhelyzet, ha Kósa a magyar adófizetők pénzén szír és afrikai hiénákat (by Bayer) menekülteket importált volna, hogy szőke magyar nőket erőszakoljanak a Blahán.

Tökéletesen világos, hogy Kósa Lajos és pártja egy állandó, rendkívül sokba kerülő, választási programot nélkülöző választási kampányban él, amelynek célja az állandó mozgósítás, hergelés, uszítás. De őrizzen meg minket az Isten (mert más nemigen fog tudni) attól, hogy beleforrasszák a gránitba eme különleges tényállást. Mivel bennünket, rettegő fajmagyarokat nem fognak megkérdezni róla, hogy támogatjuk, vagy sem, nem marad más hátra, mint tudomásul venni, milyen lesz, amikor – Kósa Lajos legnagyobb megelégedésére – Orbán Viktor kézivezérlésre helyezi az országot. Mint legjobb barátai: Erdogan, Aliyev és társaik. 

fotó: Czeglédi Zsolt /MTI

Miközben Kósa Lajos nyilvánvaló csúsztatással élve rugdossa a tetszhalott ellenzéket, és rángatja lefele a lerángatható bőröket a migráns-hisztériáról, itt arra megy ki a játék, hogy Orbán szellemi állapotának szolgáltatjuk ki az országot. Ahol korlátozható a magyar emberek élete, szabadon átírható a költségvetés, lezárhatók a határok, elhallgattatható a sajtó, lekapcsolhatók az internet- és mobilhálózatok, jöhet a kijárási tilalom és a jegyrendszer.

Kósával ellentétben én nem tudom olyan tévedhetetlenül megállapítani, mi lenne, ha „most ők lennének kormányon”, de azt tudom, hogy amit ezek művelnek, akik most vannak kormányon, az félelmetes. Olyannyira félelmetes, hogy nem kell ide már semmilyen terrorveszélyhelyzet. Ez már rég az.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.