Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Anonymus üzent a magyar kormánynak, én meg Anonymusnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A dailynewshungary.com-on jelent meg egy erősen hoaxgyanús hír, miszerint az Anonymus névre hallgató hackercsoport hadat üzent a Fidesznek. Videó is van a cikkhez, ami az én szegényes technikai ismereteim alapján is barkácsmunka.

Remélem, nem azzal fog kezdődni a következő év, hogy a kormány szükségállapotot hirdet, a TEK rakétákat telepít a miniszterelnök köré, lezárják egész Budapestet, bevezetik a statáriumot és a fokozott veszélyre való tekintettel soha többé nem lesznek választások, hanem öröklődik a miniszterelnöki pozíció családon belül.

Hogy mindezt megakadályozzam, ezennel levelet írok a tudjukkinek.

Kedves Anonymus!

Most láttam a hadüzeneteteket és arra szeretnélek kérni, ne bántsátok az országot! Tudom, hogy ti csak a Fideszt akarjátok bántani, de ha őket ütitek, az nekünk fáj. Nem azért mert annyira empatikusak lennénk mi, nem Fidesz-hívők, hanem mert a kormány…illetve már szét sem lehet bogozni, hogy mi van. Egyfajta speciális szentháromság jött létre minálunk, miszerint a kormány azonos a párttal, a párt azonos a miniszterelnökkel és ha a Fidesz-kormány-Orbán hasa csikar, mi – adófizetők – fossuk össze magunkat.

Ha mégis segíteni szeretnétek nekünk, hatmilliós kisebbségnek, akkor ne az internetet támadjátok légyszi!

Orbán Viktor nem egy nagy guru, bár állítólag már képes bekapcsolni a számítógépet, de még alkoholos filctollal húzza alá a monitoron az érdekesebb részeket.

A minisztériumkban fél focicsapatok és hasonló szakemberek dolgoznak, a pasziánsz meg megy simán a gépről is, szóval fel sem tűnne, ha zavar lenne a rendszerben.

Az elsíbolt pénzek régebben nokiás dobozban utaztak, ma már talán hűtőkamionban, vagy franc tudja…de nem banki utaláson, az tuti.

A kormányzati kommunikáció úgy zajlik, hogy a miniszterelnök megmondja a szájával, ki mit gondol aznap és kész. Szóval itt sem lehet őket támadni.

A legnagyobb kárt úgy lehetne okozni, hogy a hazugságaik mellé odatennétek a tényeket. Csak ez meg azért nem jó, mert amúgy is mindenki tudja az igazságot. A kétmilliós többséget nem érdekli, meg a hatmilliós kisebbséget sem. Szóval elég gáz a helyzet nálunk. A kormány-Orbán-Fidesz azt tesz, amit akar. Ha valaki bántja ezt a háromazegybent, azt mi szívjuk meg, átlaghülyemagyarok.

Valakik kicsikét elsikkasztanak egy csomó pénzt az uniós támogatásokból, unió büntet, adófizetők fizetik a büntit. Önkormányzatok felvesznek egy csomó hitelt, az adófizetők meg visszafizetik a bankoknak. A miniszterelnök a Várba akar költözni, mert az nálunk évszázadok óta úgy szokás, az adófizetők finanszírozzák az egészet. A kormány köt Putyinnal egy szerződést, amiről egy büdös mukkot nem árulnak el nekünk (azt se, mennyibe fog kerülni és ebből ki és mennyit lop el), de mi fogjuk fizetni. Meg a dédunokáink.

De ha a képviselők (ellenzékiek is!), miniszterek, államtitkárok, tekesek, navosok, közterületesek vagy akárkik új autóparkot, számítógépeket, masszázsfotelt kapnak, azt is mi fizetjük. Egyszóval ne onnan támadjatok, mert abba a mi seggünk sajdul bele.

Azért nem csüggedjetek, van nekem ötletem is, nem csak a szám sír mindig.

Foglaljátok el valahogy a közmédiát! Az lenne ám a valami, ha a köztévében két erdély és egy templomtorony között megjelenne Guy Fawkes és lassan, tagoltan elmagyarázná, mi is az a demokrácia valójában. Meg hogy mit jelent szabadnak lenni és hogy mik a kötelességei és a jogai a cárnak és az átlaghülyemagyarnak. Lassan kellene beszélni és egészen az alapoktól. Ha van köztetek gyógypedes, az lenne az igazi!

Akkor talán lassan megtanulnának az emberek gondolkodni a fejükkel és maguktól is elzavarnák a nem megfelelő politikusokat, vezetőket, sírkőfaragókat.

Ha esetleg a másik kormánymédiába is be tudnátok férkőzni, az lenne csak a szuper! De vigyázzatok, mert bayerzsolti harap és ha véletlenül belenéztek a világpanorámába, meg is vakulhattok!

Én nagyon szurkolok nektek és magam is dolgozom az ügyön, de meg kell mondjam: nehéz munka és alig van látszatja.

De azért: hajrá nekünk srácok!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.