Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezennel felmondok Orbán Viktornak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én, Tamás Róbert ezennel felmondom a Magyarország Kormánya és köztem fennálló szponzorációs szerződést.

Indoklás:

A szerződés időközben egyoldalúvá és rám nézve kimondottan hátrányossá vált. Én magyar állampolgárként (a továbbiakban szponzor) mindenben eleget tettem a szerződés feltételeinek. A szponzorált (továbbiakban magyar kormány) a szerződött kötelezettségeit nem teljesítette, miközben az elvárt szponzorációs összeget folyamatosan emelte.

A magyar kormány megsértette és folyamatosan sérti az én – alaptörvényben rögzített – jogaimat.

A szerződés megkötésekor – 2010 május 29.-én – a bruttó havi 150 000 forint fizetésem alapján nettó 107 215 forintot kaptam kézhez.

Ma, 2015-ben a bruttó havi 150 000 forintos fizetésemből nettó 98 250 forintot kapok.

A szerződés megkötésekor 18 százalék adót (ÁFA) fizettem a tej, kenyér után. Ma 27 százalékot fizetek.

Tehát a magyar kormány egyoldalúan emelte a szponzori díjat.

A köztünk fennálló szerződés értelmében a szponzorációra fizetett összegek fejében a kormány köteles bizonyos ellenszolgáltatásokat nyújtani. A kormány ezen kötelezettségének nem tesz eleget.

Miközben egyoldalúan (a fentieken túlmenően) emelte a tőlem beszedett összeget akkor, amikor az egyébként általam finanszírozott közutak egy részét díjkötelessé tette, az úthálózatot nem fejlesztette, az utak állapota továbbra is botrányos.

A magyar kormány megszegte és folyamatosan megszegi a köztünk lévő szerződést akkor, amikor a számára juttatott összegeket nem a szerződés értelmében használja fel.

A magam részéről nem óhajtom finanszírozni az alábbiakat:

  • foci – ezt sehol. Finanszírozzák a szurkolók.
  • stadionok – ezt finanszírozzák a befektetők. Egy darab Nemzeti Stadionra adok pénzt, több ilyen létesítményre nem.
  • egyházakat. Finanszírozzák a hívek.
  • kiemelten nem fizetem a felcsúti létesítményeket, ide értve a kisvasutat is
  • MOL részvényeket
  • politikusok indokolatlan utazgatásait, szállodai számláit
  • várba költözését
  • a Várkert Bazár ötvenedik átadását
  • a kórházak adósságának újbóli konszolidációját
  • az önkormányzatok adósságát
  • az MNB vásárolgatásait
  • a brutálisan sok államtitkárt és államtitkár helyettest
  • a fél dunakeszi futsallcsapatot
  • Mészáros Lőrinc disznótelepét
  • TEK-et. Ott a rendőrség

Sok ilyen tétel van még, nem sorolom fel mindet. Ennyiből is látszik, hogy a kormány nem a szerződés feltételei alapján gazdálkodik az általam fizetett szponzori pénzekkel, hanem saját céljaira, az én kifejezett érdekeim ellenében használta és használja fel azokat.

Ezen túlmenően a kormány folyamatosan megsérti azokat a jogaimat, amelyeket az Alaptörvény garantál számomra. Kiemelten megsérti a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához fűződő jogaimat akkor, amikor engem minden egyes megnyilvánulásában aljas, hazáját eláruló, rosszindulatú egyénnek állít be.

„Az európai és haza balliberálisok együtt támadják hazánkat”-fidesz.hu

A fentihez hasonló kijelentések különféle kormánytagok szájából naponta hangzanak el. Én pedig nem óhajtok olyan alkalmazottat fizetni, aki engem gyaláz.

A Fidesz és a kormány közösségi oldalán ilyen, és ehhez hasonló kommentek nyüzsögnek, köszönhetően a kormány – alaptörvénnyel  ellentétes, az én jogaimat folyamatosan sértő – propagandájának:

„Be kell perelni Őket Hazaárulásért!
Minek erről annyit beszélni.
Meg kell fosztani őket a Magyar állampolgárságuktól és mehetnek ….. muzulmán lakta Eu-s országba élni, vagy oda ahova akarnak!”

„Sokadikszor beigazólódott a Miniszterelnök úr jó döntése-a balliberális banda meddig folytathatja a nemzetellenes áskálódásait?Nekünk „határontúliaknak”is érdekünk,hogy az Anyaország erőss legyen..politikailag és gazdaságilag is.”

Itt jelzem: hajlandó vagyok egy kisebb összeggel hozzájárulni rászoruló embertársaim alapvető írás-olvasás oktatásához.

Miután én magamat baloldalinak – a kormányhoz képest feltétlenül – vallom, valamint egyértelműen liberális vagyok, a kormány és annak tagjai pedig folyamatosan gyaláznak engem ebben a minőségemben, ezért a köztünk létrejött szerződést ezennel semmisnek tekintem.

Nem óhajtom finanszírozni a továbbiakban sem a kormány tagjainak fizetését, sem az ő költségeiket, sem a lakásuk fenntartását, luxusautóikat, mobiltelefonjaikat, titkárnőiket, kampányaikat, sem egyéb kiadásaikat.

Nem óhajtom továbbá tovább finanszírozni a kormány által felhergelt, szintén engem gyalázó idős személyek nyugdíját.

A továbbiakban boldoguljanak egyedül, az én pénzemre ne számítsanak.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.