Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Orbán Viktor megvédi a muszlimokat, ha azok megfelelő helyről érkeznek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Végre valami jó hír!

 A migránsválság nem változtat Magyarország oktatáspolitikai nyitottságán, „továbbra is várjuk a külföldi hallgatókat, bővíteni fogjuk” a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogramot is – mondta Orbán Viktor csütörtökön Budapesten, a Stipendium Hungaricumban részt vevő hallgatóknak rendezett fogadáson.

A miniszterelnök hangsúlyozta: a programban részt vevő hallgatók mind szabályozott formában érkeztek Magyarországra, betartják az ország törvényeit és a magyarokkal való viszonyukat kölcsönös tisztelet jellemzi.
A muszlim országokból érkezett hallgatókhoz szólva kiemelte: Magyarországon keresztény gyökerű politika érvényesül, és a keresztény tanítás tiltja a muszlimellenességet, ezért „minden ilyen politikát elutasítunk”.
Orbán Viktor arról is szólt, hogy bővíteni fogják a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogramot: jelenleg 45 országból érkezhetnek hallgatók, ezt 80-ra szeretnék növelni. Hozzátette: a kormány az ehhez szükséges forrásokat a szaktárca rendelkezésére bocsátotta.

MTI 2015. december 10., csütörtök 13:19

Okosabbak lettünk, legalábbis itt, a szerkesztőségben így érezzük. Mert ugye kiderült, hogy kölcsönösen tiszteljük egymást a külföldiekkel, valamint keresztény ország vagyunk – pontosabban a kormány politikája keresztény – és a vallásunk tiltja a muszlimellenességet és minden ilyen politikát elutasítunk. Mi, közösen. Az ország és a keresztény kormány. Meg a Tót Ottó.

Na, igen.

Végezetül felsorolnám a Stipedium Hungaricum programban mely országok partnerei vagyunk.

Algéria

Angola

Argentina

Azerbajdzsán

Beloruszia

Bosznia-Hercegovina

Kambodzsa

Kína

Kolumbia

Ecuador

Egyiptom

Grúzia

India

Irak

Japán

Jordánia

Kazahsztán

Korea

Kurdisztán

Laosz

Libanon

Mexikó

Moldova

Mongólia

Marokkó

Mianmar

Namíbia

Nigéria

Palesztina

Tunézia

Török ország

Türkmenisztán

Uruguay

Vietnam

Jemen

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.