Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rettegés és értetlenség a városban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újabb vész a láthatáron! Miután gondosan körbekerítettük az országot és az illegális migránsok messze elkerülik határainkat, az agyafúrt arabok új módszert találtak ki, hogyan foglalják el hazánkat.

Lakást vásárolnak és beköltöznek.

A nol.hu értesülései szerint Komló városában gyanús arabok pörgetik a lakáspiacot, 10 hónap alatt 16 lakást vásárolt meg kuvaiti, szír, egyiptomi és iráni illetőségű személy. Ez önmagában is ijesztő, de ha valaki járt már Komlón, az egyenesen frászt kap.

Mert minek jönnek ezek ide? Pláne Komlóra? Kuvaitból!

Éberségre szólítjuk fel az ország lakosságát és felkérjük a kormányt, védjen meg minket!

Emlékezzünk csak a nem oly rég történtekre, amikor az ármányos törökök városnéző kirándulóknak álcázva szivárogtak be Budára! Szivárogtak, nézelődtek és elfoglalták a várat! Alig több, mint négyszázhetven éve,  ez  a mi történelmi emlékezetünkben csak egy pislantás.

Alig pofoztuk ki a törököt, máris itt vannak a kuvaitiak! Komlón. A panelban.

Örömmel értesültünk arról, hogy az éber nemzetbiztonsági hivatal  szakembereinek már szemet is szúrt a gyanús beszivárgás és felvették a kesztyűt. Kikérdezték a szomszédokat, akik vagy látták a közel-keletieket, vagy nem, de örömmel beszámoltak a tapasztalataikról.

Reméljük, hamarosan a TEK is felbukkan a környéken, de célszerű lesz alaposan megnézni a lakás címét, nehogy egy gyanútlan narkónepperre rúgják rá az ajtót véletlenül a gyanús arabok helyett.

Addig is mindenki legyen óvatos és figyelje a szomszédját!

Pláne a komlóiak.

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.