Rettegés és értetlenség a városban

Fotó: Jusch Fotó: Jusch

Újabb vész a láthatáron! Miután gondosan körbekerítettük az országot és az illegális migránsok messze elkerülik határainkat, az agyafúrt arabok új módszert találtak ki, hogyan foglalják el hazánkat.

Lakást vásárolnak és beköltöznek.

A nol.hu értesülései szerint Komló városában gyanús arabok pörgetik a lakáspiacot, 10 hónap alatt 16 lakást vásárolt meg kuvaiti, szír, egyiptomi és iráni illetőségű személy. Ez önmagában is ijesztő, de ha valaki járt már Komlón, az egyenesen frászt kap.

Mert minek jönnek ezek ide? Pláne Komlóra? Kuvaitból!

Éberségre szólítjuk fel az ország lakosságát és felkérjük a kormányt, védjen meg minket!

Emlékezzünk csak a nem oly rég történtekre, amikor az ármányos törökök városnéző kirándulóknak álcázva szivárogtak be Budára! Szivárogtak, nézelődtek és elfoglalták a várat! Alig több, mint négyszázhetven éve,  ez  a mi történelmi emlékezetünkben csak egy pislantás.

Alig pofoztuk ki a törököt, máris itt vannak a kuvaitiak! Komlón. A panelban.

Örömmel értesültünk arról, hogy az éber nemzetbiztonsági hivatal  szakembereinek már szemet is szúrt a gyanús beszivárgás és felvették a kesztyűt. Kikérdezték a szomszédokat, akik vagy látták a közel-keletieket, vagy nem, de örömmel beszámoltak a tapasztalataikról.

Reméljük, hamarosan a TEK is felbukkan a környéken, de célszerű lesz alaposan megnézni a lakás címét, nehogy egy gyanútlan narkónepperre rúgják rá az ajtót véletlenül a gyanús arabok helyett.

Addig is mindenki legyen óvatos és figyelje a szomszédját!

Pláne a komlóiak.