Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ennek az elcseszett, bántalmazott, skizofrén hajlamú embernek nincs egyetlen őszinte pillanata

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Éppen hogy  magunkhoz tértünk Lázár János majdnem mindenhez legjobban értő miniszter gyalázatos beismerő vallomásából, miszerint a magyar gyerekekből kormány általt támogatott egyházi felügyelet alatt és irányelvek szerint kívánnak jó keresztényeket és hazafiakat nevelni, a miniszterelnöki populista bulvárkampány folytatódik.

Alighogy bezabált tegnap a savanyúsággal vastagon körbebástyázott marhapörköltből és kitépte a mosogatórongyot a nyakából (az evés aktusát feltétlenül az ország tudomására kívánta hozni), ex-Habonyné újra beizzította a hogyan repüljünk rá politikailag mások politikától független teljesítményére és örömére című néphülyítő Facebook-műsorát. A nép márpedig hülyíthető és hülyül is parancsszóra, a zabálás mámorító pillanatait 25 ezer alattvaló és lelkes rajongó lájkolta tegnap óta, az alábbival sem kockáztattak nagyot (még egyszer ideteszem):

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Képaláírás: Nagyvizit a négyes ikreknél. A nemek aránya rendben. Sok boldogságot a családnak (Facebook/Orbán Viktor)

Bár az ebédszünetet megörökítő ritka pillanatkép népszerűségéhez képest jócskán le vagyunk maradva (3 óra alatt mindössze 3000 lájkot sikerült begyűjteni), valahogy megint nem tudott úrrá lenni rajtam az a csodálattal vegyes eufória, ami Orbán közösségi oldalának kedvelőit újfent magukkal ragadta.

Azt gondolom nagyon nemes lelkü cselekedet hogy a miniszterelnök úr látogatást tett a családnál Magyarország gyarapodik így is kel Jó egészséget kívánok az egész családnak 

 

Helyes! Nagyon szép cselekedet volt Miniszterelnök Úr részéről!!!

 

És még bantjatok Orbán Viktor urat!minden tiszteletem az övé!!!  

Hát tényleg. Ez valóban nemes lelkű cselekedet volt. Ha ez nem, akkor semmi. Rárepülni arra a csütörtöki örömhírre, hogy négyes ikrek születtek Debrecenben és megmártózni a szenzációban, mire vall, ha nem nemes lélekre? Az ikrek édesapja maga is ikergyerek, és pont négyesikrek ők is, nem beszélve arról, hogy a szülést levezető orvos már az ő születésénél is segédkezett.

Ha valakinek ott volt a helye ennél a valóban örömteljes eseménynél, ha valakinek kötelezően meg kellett állapítania, hogy minden rendben van, az maga Orbán Viktor szaporodásügyi tábornok és önjelölt keresztapa. Az egészre legyinthettünk volna is akár egy öblöset, de ide tartozik még, hogy a Debreceni Egyetem Klinikai Központban tett látogatást a sajtó előtt a legnagyobb titokban tartották, Havasi Bertalan titkár és mindenes nem küldött fotókat az MTI-nek, nem verték nagydobra, elsunnyogták.

A Dehir.hu is csak azért értesült korábban a látogatásról, mert Papp Csaba önkormányzati képviselő – civilben altatóorvos – a Facebook-oldalára töltött fel négy fényképet (ha jól látom, közben el is tüntette), amelyeket emígyen felirtozott:

Miniszterelnök úr meglátogatta a Debreceni Egyetem Szülészet- Nőgyógyászati Klinika Neonanológiai Intenzív Osztályán a négyes ikreket és szüleiket. Nagyon emberi, meghitt látogatás volt. ….köszönet érte :)”

Keresem az emberi gesztust, a meghittséget, de csak egy populista terelőművész nárcisztikus legújabb kirohanását látom. És még mindig csak 2016 novemberét írjuk, ha jól sejtem, akkor ez vár ránk további másfél évig. Tudom, hogy szellemességnek szánta (a tegnapi marhapörkölt szagába burkolózott szellemességnek) azt a semennyire nem vicces, emelkedett hozzászólást, hogy a nemek aránya rendben van.

A nemek arányáról azt kell tudni, hogy egy kisfiú és három kislány alkotja a négyest, márpedig, ha Orbánnak is csak egy fia van, akkor rendben vagyunk. Akkor jó munkát végeztek a szülők, nagyrabecsüljük mi az olyan családokat, ahol sok a lány és csupán egyetlen fiú van. Hogy ennek az elcseszett, bántalmazott, skizofrén hajlamú (nem én mondom, ő mondta magáról egyik fiatalkori őszinteségi rohamában) embernek nincs egyetlen őszinte pillanata, amikor le tudná vetkőzni saját küldetéstudatát, és azt a beteges kényszert, hogy mindenről saját maga nagysága jusson eszébe, valami hihetetlen.

Itt lett volna egy kiváló alkalom arra, hogy valami tényleg emberit kipréseljen magából, amikor nem a szokásos gagyi, lábszagú populista trágyát kellett felolvasnia egy papírról, amikor önmagát kellett volna egy tök emberi helyzetben exponálnia, de nem, ez sem megy. Szó nincs itt a boldog szülőkről, netán egy távoli képen a picikről, hanem arról, hogy belekapjuk a pofánkba a kampányoló miniszterelnököt, akinek még egy ilyen történésről is saját maga jut eszébe.

Az önkormányzati képviselő úr pedig meghatódik a meghitt, emberi gesztuson, amelyben pontosan annyi emberi van, mint a Harrach Péterben, midőn a nélkülöző gyerekek étkezési szokásairól prédikál. Minden idők legembertelenebb kormányának (ezt sem én mondom, ha nem a számok, tények, statisztikák) zavaros tekintetű feje, aki olyan nagyívben tesz a gyerekekre, főleg mások gyerekeinek sorsára, mint amennyire lázasan szerelmes a stadionjaiba, ezzel a Facebook-poszttal túltett tegnapi zabálásának gusztustalanságán is.

Az ilyen típusú események igencsak el fognak szaporodni (hogy ilyen triviális értelemben témánál maradjunk) az elkövetkezendő sötét hónapokban, amikor az eredményeket felmutatni képtelen, Rogán Antalba belefulladt maffiakormány Orbán személyes istenségéből próbál majd szavazatokat kipréselni 2018-ra. Hiteltetlen, gyomorforgató, de a népek, rajongók, drukkerek, szimpatizánsok, hívők zabálják az effajta olcsó demagógiát. Amíg a meghatottságtól könnyes lesz a szemük, addig sem gondolnak a búval-bajjal, a két lábon járó küldetéstudat cukiskodó rárontása olyan dolgokra/eseményekre, amelyekhez semmi köze, kárpótolja őket mindenért.

Az elhülyítés, az egyszerű csatakiáltásokba sürített népbutítás már most is érett gyümölcseit vadul lehet majd szüretelni 2018-ban. Jönnek majd a kiskutyák, nyolcas ikrek, 100 éves nénik, kiscserkészek és mindenki, aki mellé oda lehet állni egy szelfi erejéig. Az sem baj, ha a főszereplők háttal állnak, vagy nem is látszanak a sunyiban, titokban lőtt képeken.

adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.