Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Drága barátaim a Nemzeti Együttrothadás Rendszerében!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csodát tett ezzel az országgal az Orbán-kormány. Kár is lenne tagadni, ez az igazság. Soha nem éltünk úgy, mint most. Még a legvidámabb barakk gulyáskommunizmusa alatt sem. Röpke hat és fél év alatt megszületett a sikertörténet, a meseország, a csodák földje. Mire volt elég az egykori ifjú demokratáknak és öreg kommunistáknak a választások óta eltelt rövid idő? Nézzük, drága barátaim a Nemzeti Együttrothadás Rendszerében!

Harminc év után újra kerítéssel tekertük körbe az országot. Mint a boldog békeidőkben, most is csak állami rádió szól az ország minden csücskében. Sikerült összeházasítani az egyházat az állammal. Kötelező a hittan/erkölcstan és csak az lehet Igaz Magyar Ember, aki rendszeresen jár templomba. Államilag megírt, államilag engedélyezett, államilag gyártott és államilag kiszállított tankönyvekből okosodnak a nebulók. A diplomások száma minden évben drasztikusan csökken. Az állam a pedagógusok munkáltatója, ha egy tanár a kormányt meri kritizálni és elbocsátják, nincs az országban olyan iskola, ahová felvennék. Egyházi fenntartású sem, mert mint az imént megállapítottuk, az egyház és az állam összegyógyult.

Az állam önti a közpénzt az egyházba, hálából a templomokban politikai miséket hallhatunk, a választás idején a pap a szószékről mondja meg a híveknek, hogy kire kell szavazniuk.

Az állami rádiócsatornák mellett a sajtótermékek döntő többségét is a kormánypropaganda használja, mert az ellenzéki lapokat vagy felvásárolták, vagy tönkretették.

Az állami földeket eladták az egykori fiatal demokraták és öreg kommunisták és meg is vették az egykori fiatal demokraták és öreg kommunisták.

A kormány mondja meg, hogy mikortól kell a gyerekedet óvodába adni, a kormány dönti el, hogy mit tanulhat, milyen szakmát választhat, mennyit fog keresni. A gazdagok kivételt képeznek, természetesen ha a szülő meg tudja fizetni a magántanárt, különórákat, felsőfokú tanulmányokat, akkor bármi lehet a gyerekből. Akkor is, ha hülye, mint a sötét éjszaka.

A kormány mondja meg, milyen hírek kerülnek rádióadásokba, televízió híradókba, nyomtatott sajtóba és az egyre szaporodó, közpénzből létrehozott és fenntartott internetes portálok a kormány utasításai alapján hazudnak mindent és bármit.

A kormány átírta a törvényeket saját igényei szerint, korlátozta a sajtószabadságot, amennyiben gyakorlatilag hozzáférhetetlenné tette az egyébként közérdekű adatokhoz és a közpénzek elköltésének folyamatához való hozzáférést. A kormány korlátozza a sztrájkhoz és a tüntetéshez való jogot. A kormány igyekszik megfélemlíteni, lejáratni, tönkretenni a civil szervezeteket és a mára alig létező ellenzéki sajtót.

Mindent államosítottak, amit csak lehet, közpénzből feltőkésítették és kormányközeli kezekbe adták. Szinte nincs olyan területe az állam működésének, amibe beleláthatna, vagy beleszólhatna (akár csak véleményezés formájában) bárki. Sem polgár, sem civil szervezet, sem szakmai szervezet nem gátolhatja, nem is tompíthatja a kormány totális hatalmát.

Mára a kerítéssel körbetekert, államosított, központosított, egypártrendszerben működő, kormánypropagandával vastagon beterített, külföldi befektetőktől függő, saját ipar nélküli, a beruházások majdnem 100 százalékát uniós támogatásokból fedező ország leszakadt a régió országaitól. A nyugdíjaskorú lakosság aránya növekszik, a születések száma csökken. A munka- és termékeny korban lévő fiatalok tömegesen hagyják el az országot. A nyugdíj összege drasztikusan csökkenni fog, mert a jelenlegi rendszer hamarosan nem lesz fenntartható. Öngondoskodás gyakorlatilag nincs, az alacsony bérek nem teszik lehetővé.

Mindez, amit elmondtam, csak ránk vonatkozik. Ránk, akik nem vagyunk sem rokona, sem boldog őse senkinek. Mi fizetjük a világrekorder áfát és a mi fizetésünk felét veszi el a kormány azért, hogy semmit ne adjon érte cserébe. Mi fizetjük a sárgacsekk-adót és mi fizetjük az útdíjat. Mi várunk addig egy hályogműtétre, ameddig meg nem vakulunk, mi kapunk fertőzést a kórházban, a mi műtétünket halasztják el, mert nincs altatóorvos. A mi gyerekünk fog 16 éves korban kimaradni az iskolából, mert nem tudjuk nélkülözni azt a kis pénzt, amit közmunkával kereshet és mert amúgy sem tudjuk fizetni még a gimnáziumi tanulmányait sem, nemhogy az egyetemit. Mi fogunk nagyon alacsony, vagy nulla forint nyugdíjból döglődni és mi nem fogunk segítséget kapni, ha véletlenül megérjük az idős kort, de már nem tudunk gondoskodni magunkról.

Van azért, akiknek minden jól alakult. Milliárdos vagyonok nőttek ki a földből, szőlőbirtokok, külföldi és belföldi ingatlanok találtak gazdára. Főúri kastélyok, kaszinók, fánkozók és offshore-cégek termelik a pénzt a tulajdonosoknak. Külföldi egyetemek és titkos svájci bankszámlák biztosítják a gondtalan jövőt. Egész apparátusok szolgálják a személyes biztonságot, a fizikai és jogi védettséget. Csupa móka és kacagás az élet. Vagy inkább röhögés. Harsány röhögés. A szabad, gazdag és boldog néhány százalék üvöltve szórakozik a földönfutó rabszolgává züllesztett többmillió birka nyomorán. Hajrá, Magyarország! Hajrá, birkák!adomany