Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Orbán szesztestvére a libaőrzésben hirtelen mindenhez elkezdett érteni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Messze még április elseje, de szerintem ennél viccesebb hír már addig nem lesz. Már amennyiben képesek vagyunk szívből röhögni a saját kínunkon. Az történt, hogy ötödik szülinapját ünnepli a korrupcióellenes megállapodás. A zsúron jelen volt Pintér Sándor olajozott és száz évre titkosított múltú belügyminiszter, Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke, Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke, másodállásban Szájer József felesége, Hajnal Péter, a Kúria tanácselnöke (Darák Péter nem ért rá), Lajtár István, Polt Péter helyettese. Ott volt továbbá Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke és Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.

Ezek fogtak össze, hogy harcoljanak a korrupció ellen. Ha lenne hozzá kedvem, vinnyogva röhögnék. Ilyen hihetetlen cinizmus a világon nincs, vagy ha mégis van, az egy másik univerzumban található. Emberek! Miről beszélünk?

Pintér Sanya örömködött a szülinapi partin, hogy mennyire fasza az elektronikus rendszer, mert már nem a rendőr büntet gyorshajtásért az árok partján és így nem lehet korrumpálni ötezer forinttal. Ez az összes elért eredmény, Sanya! Engem a kisrendőr ötezresénél nagyságrendekkel jobban érdekel a te titkosított múltad. De a jelened is érdekel, kezdve a jobbnál jobb állami megbízásokat elnyerő mindenféle biztonsági cégeiddel.

Komolyan, ezek összeültek, előadtak, szemük nem rebbent, a pofájukon sem kapott lángra a felhám, de még csak a plafon sem szakadt a fejükre. Ebban az országban, ahol a Magyar Nemzeti Bank elnöke először szerzett egy polgármesteri széket az asszonypajtásnak, mondván: ömleni fog a lé a településre, mert hát majd a pénzesláda kulcsának őre csak odahat. Ugyanez az elnök – nevezzük Matolcsy Györgynek, mert így hívják – évek óta szeretőt tart, ami az ő dolga. Az viszont nem az ő dolga, hogy ezt a szeretőt évek óta közpénzből fizeti, ahogy a szerető testvérét és kedves szülőanyját is. Ugyanez a Matolcsy György súlyos közpénzeket tol a saját unokatestvérének a bankjába, amely bank aztán finanszírozza Matolcsy György gyerekének üzleti vállalkozását. Drága testvéreim a diliházban! Ez vegytiszta korrupció, édeseim! Civilizált országban száz év börtön.

Ünnepelgetnek arcátlanék. Abban az országban, ahol a miniszterelnök legjobb bírátja nyerte el éveken át a közbeszerzések nagy részét, majd legecizte a gecit és onnantól nem nyert. Szerintetek drága feleim, hogy a büdös francba lett alkalmatlan tegnapról mára egy vállalat minden munkára, amikor előtte alkalmas volt és közben nem történt változás a cégben? A következő kérdés: ha átlátható és nyílt a közbeszerzés, ahogy ezt az algecik harsogják, miért pont attól a naptól kezdődően és kicsoda tudott belenyúlni a rendszerbe, hogy Simicska ne nyerjen (amúgy leszarom Simicskát, csak kérdem), ellenben Orbán szesztestvére a libaőrzésben hirtelen mindenhez elkezdett érteni és vitte, viszi a rengeteg pénzt?

Hát tényleg hülyének lehet nézni egy egész kurva országot? Igen! Sőt!

Orbán Viktor legfőbb fővezér és vallásalapító, aki soha nem volt, nem van és nem lesz vagyonos ember, minden héten arra megy haza, hogy a felesége megint vett magának egy csinos kis földbirtokot. A konyhapénzből. Merthogy asszonypajtás nem igazán végez kereső tevékenységet. De takarékos asszonyka, mert a család bevételének sokszorosáért tud vásárolgatni. Orbán Viktor egyszem fia vallási áhítatba esett, létrehozott egy erősen szekta-gyanús valamicsodát és templomokba jár előadást tartani az ő hitéről. Ez még magánügy lenne, ha nem mocorogna bennem a gyanú, hogy nem véletlen ez a nagy egyházi-állami összeborulás és eszembe se jutna feltételezni, hogy a klán az egyházban is meg akarja vetni a saját lábát.

Orbán Viktor elsőszülött lánygyereke kevés híján megkaparintotta az idegenforgalmat és turizmust, de túl nagy cirkusz lett körülötte, most pihi van. Azért senki ne lepődjön meg túlzottan, ha mégis úgy alakul, hogy a Tiborcz-Orbán dinasztia kezébe csusszan véletlenül a történet. Addig is Tiborcz ügyesen sáfárkodik a kapcsolataival. Drága szép honfitársaim! Szerintetek hány országban fordulhatna elő az, hogy a miniszterelnök gyereke és az ő férje bahreini miniszterekkel tárgyal és erről hivatalos híradás jelenik meg Bahreinben?

Hány országban úszná meg egy miniszter – Rogán Tóniról beszélek, mert korrupció nincs nélküle – hogy offshore-cégeknek játssza át a letelepedési kötvények nyereségét, megkárosítva ezzel a magyar adófizetőket? Hány ország miniszterelnöke merné kijelenteni, hogy leszarja a miniszterét ért vádakat?

Korrupció elleni összefogásról beszélünk egy olyan országban, ahol a legfőbb ügyész két kézzel védi a kormánypárti politikusokat és egyetlen feljelentés sem megy át óvó kezei alatt. Antikorrupcióról habogunk, miközben Polt Péter legfőbb ügyész felesége Matolcsy György jegybankelnök közvetlen beosztottja. Ilyen ország márpedig egyáltalán nincs is, ez valami nagyon hülye vicc.

Hát, drágaszép barátaim a nemzeti együtthülyülés rendszerében! Ez a kibaszott ország korrupcióra épül. Ez mozgatja. Korrupciót eszünk, iszunk, arra fekszünk le este. A ország vezetőinek vezetékneve Korrupció. Itt más sincs, csak korrupció.

Semmi mást nem kell tenni, csak megnézni, hogy a fizetéséhez képest milyen életvitelt folytat Orbán, Matolcsy, Szijjártó, Lázár, Rogán, Pintér és a többiek. Csak el kell gondolkodni rajta, mi a búbánatos francból telik a családtagoknak százmilliós ingatlanokra. Az van, hogy ezek egytől egyig korrupt gecik. Mi pedig egytől egyig idióta barmok vagyunk, amiért engedjük ezt, hiszen minket, a gyermekeinket fosztják ki ezek a drága lelkek. Azok, akiknek ráfér az arcára a korrupcióellenes harc ünneplése és még csak el sem röhögik magukat. Igaz, nem is annyira vicces, mint amennyire szánalmas. Kurvára szánalmas.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.