Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Remélem, Deutsch Tamásnak nincs másik szeretője, akit hirtelen el kell sütni a köz javára

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hosszú Katinka. Nem sok ember van, aki ne tudná, miről van szó. Nem erről fogok beszélni, vagyis de, csak máshonnan megközelítve ezt a szánalmas, földhöz verem a seggem, Pistike visszaütött, pedig milyen kurvára rendes voltam vele, hálátlan szuka – vonalat. A történet eredete – bár fortyog és alakul a dolog – olvasható itt és itt.

Az van, ami az ország egészét is jellemzi. Itt (ott) vannak az úszók és velük szemben a vezetőség. Az úszószövetség, amelynek elméletben az lenne a feladata, hogy biztosítsa a sportolók számára a felkészüléshez szükséges feltételeket. Ezzel szemben egy olyan rendszert igyekeznek kialakítani, amelyben a sportoló alárendelt szerepbe kerül minden létező értelemben. Innen megmondom, hogy rengeteg pénz van az úszásban, ahogy a sportban általában. Csak éppen ez a pénz nem oda kerül, ahová kellene. Erről szól ez a történet, kurvára nem arról, hogy jön egy nagyarcú, beképzelt úszónő és meg akarja mondani, ki legyen a vezető.

Pontosan ugyanez megy országos szinten. A miniszterelnök, miniszterek, minden rendű és rangú léhűtők meg vannak arról győződve, hogy nekik mindent lehet. Övék az ország, a közvagyon az ő zsebpénzük, a törvényeket kedvük szerint változtatják. Ha ebbe belenyomorodik, belehal valaki, ha a fél ország szedi a sátorfáját, az sem érdekel senkit. Menjenek, pusztuljanak, csak ne merjenek szembeszállni a hatalommal, mert akkor itt a világvége.

Erre jön egy úszónő, aki ki meri nyitni a száját. Nem félti az állását, mert bármelyik ország boldogan fogadná. Nem félti a fizetését, mert nem a szövetségtől és nem a kormány kegyétől függ. Senki kegyétől nem függ. Nem hajlandó belemenni a fű alatti mutyikba, nem hajlandó hallgatni azért, hogy neki jobb, több legyen. Kiáll – jelzem, nem a maga érdekében vállalja ezt a mocsokáradatot, amit rázúdítanak – a sportágért, a többiekért.

A vezetés ott van meglőve, hogy képtelenek zsarolni. Leszarja a pénzüket, nem lehet befogni a száját, sem megfélemlíteni nem tudják. Szar ügy. Katinkát egy ország ismeri, egy ország tudja, mit tett le az asztalra. Rá nem lehet ráhúzni, hogy csalódott, sikertelen, kirúgott senki, mint ahogy ezt megtették Horváth Andrással, Hadházy Ákossal és mindenkivel, aki tenni akart a korrupt hatalom ellen. Ez Katinkával szemben nem működik. Más eszköz pedig nem nagyon van, marad a legalja gyalázkodás. A célozgatások, hogy a férjének akarja a vezetői posztot. Az utalások arra, hogy lényegében eddig is királynőként imádták és szolgálták, de neki semmi nem elég.

A miniszterek elnöke kijelentheti, hogy márpedig Rogánt nem engedi el, mert csak. És mindenki bekaphatja. Az úszók helyett nem fog sem Gyárfás, sem senki más indulni a versenyen. Nem megoldható. Emlékezzünk csak vissza a Paralimpiai Bizottság dicstelen elnökére, Gömöri Zsoltra. Ott is úgy kezdődött, hogy egy sportolónak betelt a pohár és kiállt a nyilvánosság elé. Gömöri tagadott, megsértődött, gyorsan kiállt mellette mindenki, Deutsch Tamással az élen. Ment a sárdobálás, ott is volt telhetetlen sportoló, rohadtmocskos ármánykodó, hálátlan dög. Végül kiderült, hogy a gáncstalan lovag szerepében tetszelgő Gömöri sikkasztott, a parasportolók pénzéből, a szponzorok befizetéseiből jól élt, miközben volt olyan paralimpikon, aki tényszerűen éhezett.

Mindez Deutsch Tamás aktív közreműködésével történt, de a Fidesz megmondóembere nemcsak hogy megúszta, hanem az egyik gyermekének anyja, Urr Anita ült be Gömöri székébe. Tipikus kis magyar mese.

Vagy gondoljunk Kiss László krokodilkönnyeire, amikor kiderült a nemi erőszak. Ott is volt átkozódás, hazudozás, az áldozat gyalázása, kiállás, beállás, melléállás, kinyalás, leszopás. Laci bácsi mégsem vonulhat be úgy a történelembe, mint egy becsületes, rendes ember. Mert nem az.

Most Gyárfás a mártír, a hős, a meg nem értett zseni. A nemzetért, az úszókért dolgozó, önzetlen szűz, akit a gonosz Katinka sárba ránt, meghurcol. Jönnek a kiállófenomének, akik mindent, bármit és örökkön-örökké. Mindaddig, ameddig sorra Katinka mellé nem állnak az úszók (most ez történik egyébként) és el nem mondja mindenki az igazságot. Akkor elfogynak Gyárfás barátai és ha van dolga a nyomozati szerveknek, akkor lesz ebből per is. Remélem, Deutsch Tamásnak nincs másik volt, vagy jelenlegi szeretője, akit hirtelen el kell sütni a köz javára.

Katinkán nem találnak fogást, a folyamat megindult. Valamikor, valahogy vége lesz. Azonban a rendszer legfeljebb egy kicsivel lesz jobb, mint most. Mert a baj nem Gyárfással van (vele is), hanem az egésszel. A szar rendszer termeli ki a Gyárfásokat, Gömöriket, Kiss Lászlókat. Ahogy a szar rendszer termeli ki az Orbánokat, Rogánokat, Szijjártókat, Matolcsykat is. Kevés ezeket eltakarítani. Úgy kell átalakítani az egész mindenséget, hogy ilyenek a közelébe se juthassanak semmiféle pozíciónak, már az elején kibukjanak a szemétre. Ahová valók.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.