Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A luxusmániás pojáca már megint későn tért magához az amnéziából

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Semmi problémát nem látunk abban, hogy egy régi ismerőshöz miniszter úr időnként felugrik egy kávéra. Az viszont érdekes, hogy ezen magánprogramok szinte mindegyikén jelen van az Index videósa, ami felveti a tiltott megfigyelés gyanúját.”

Ezért tartjuk mi a kormányt, és annak is a Rogán Antonio segge alá tartozó, propagandaminisztériumként üzemelő fiókját. Amit rejtélyes okoknál fogva Miniszterelnöki Kabinetirodának csúfolnak. Mert a miniszterelnöknek nevezett egyénnek nem kínos, nem kellemetlen, nem pofabőrpirító hetente egy ilyen bizonyítvány-magyarázó szarelkenéshez adni a funkcióját.

Azért tartjuk tudniillik, hogy amikor megjelenik – hosszú, keserves hónapok oknyomozását követően – egy tényekkel (fotók, dokumentumok, videófelvételek) alátámasztott cikk az urizáló paraszt sötét maffiózókkal összefolyó áldásos ténykedéséről, akkor ilyen jellegű közlemények formájában töröljék ki a seggüket az adót minden körülmények között fizetni kénytelen nyilvánossággal.

Nem sokkal azután, hogy a tényfeltárókkal már egyszer kitörölték: Rogán Antal és sleppje az Indexnek letagadta, hogy kapcsolatban áll a portrécikk főszereplőjével, Kertész Balázs ügyvéddel, aki az V. kerületi önkormányzatban és a Fidelitasban évekig Rogán harcostársa volt, majd Cecília papucsférjének 2006-os polgármesterré választása után egyik legfőbb segítőjévé, kenő- és csúszópénzeinek kezelőjévé, a híresen hírhedt belvárosi ingatlanmaffia rendszerének tökélyre fejlesztőjévé avanzsált. Hogy rögtön-azonnal perrel is fenyegetőzött, az már szinte szóra sem érdemes.

Sajnos a csuklóból tagadás ezúttal sem jött be, mint ahogy a Cecília szoknyája mögé bújás is nevetségbe fulladt. Rogán pechére az Indexnek felvételei vannak arról (mint ahogy nemrég a Népszabadságnak is voltak a helikopterezésről), ahogyan Rogán belép Kertész irodájába, majd fasztuggyakiazaHabony is megjelenik kisvártatva.

A fenti hányásszagú közleményt az teszi méginkább áporodottá, hogy a cikk megjelenése után a hazugság két lábon járó megtestesítője sürgősen lesikálta a Facebook-oldaláról a Kertész Balázs ügyvédsamesszal közös fotó(ka)t. Ahhoz képest, hogy Rogán nem áll vele semmilyen – és főleg nem üzleti – kapcsolatban, még a miniszteri beiktatásán is jelen volt. Kertész a Rogánén, úgy értem. Ahhoz képest, hogy nem áll vele kapcsolatban, hirtelen régi kedves ismerőssé vedlik át a propaganda magyarázkodásában, akihez miniszterúr felugrik egy kávéra, vagy mert éppen elkapta a gyorsfosás az Aulich utcában. Külön bájos, hogy Habonyt is általában pont akkor kapja el. A fosás is.

Tehát a Portik-féle csúszópénzes ügyek, a dubajozás és egyéb szaftos sztorik közben/után itt van Kertész Balázs cucu, aki nem mellesleg az Átlátszónak is régi ismerőse. Akinek a neve Rogánéval együtt felmerült a Kulcsár-ügy nyomozati anyagaiban; aki valójában tökéletesítette a belvárosi ingatlanpanamázás rendszerét; aki közvetve maga is megszerzett egy ötszobás, 245 nm-es, áron aluli ingatlant az ötkerben (ott szoktak vécézni a faszparasztok); akinek az ismerőseiből verbuválták a Rogán és Habony körüli ügyvédi hálót (Kosik Ügyvédi Iroda), amely a letelepedési kötvényes cégeket képviseli; akinek a felesége tulajdonolja azt a céget, amely megvette Rogán feltalálótól az elektronikus aláírási eljárás jogosultságát.

Hadd ne soroljam azt az elképesztő mocskot, azt a kismillió korrupt összefonódást, ami a pofánkba zúdult. És akkor jönnek ezek a nyomorult apparátus-összetartó biodíszletek, és főállásban asszisztálnak a luxusmániás ripacs hazugságainak 687-ik részéhez is. Aki – luxusmániás ripacs – azt sem tudta, hogyan tüntesse el a netről a rá nézve igen terhelő és egyértelműen bizonyító erejű fotót, amelyen Kertész ügyintéző is rajta van.

Rogán már megint csak akkor tért magához az amnéziából, amikor közölték vele, hogy fotó és videófelvétel készült arról, amit zsigerből letagadott. És megint nem az van, hogy magyarázatot adunk, hanem rázzuk az öklünket, hogy az rohadjon meg, aki lebuktatott. Mert a tiltott megfigyelés gyanúját veti fel, hogy az Index nem hagyta nyugodtan üzletelni az uraságokat. Miért nem rögtön közösség elleni uszítás, vagy terrorcselekmény elkövetésére való felbujtás?

Azt értem, hogy a bizonyítékok törvénytelen beszerzésére utalva öklöt rázni az megy, de mégis mi az a tiltott megfigyelés? Ha jól sejtem, ez nem bűntetőjogi kategória, már amennyiben a mai napon hatályos Btk.-ban (egyelőre) nincs ilyen elnevezésű tényállás. De ha lenne, akkor is hogy jön ez ide? A Spéderre uszított paparazzók művét trófeaként hordozta körbe a TV2, pedig az ő esetében csak vágóképek kellettek a tendenciózus lejáratáshoz. Itt viszont arról van szó, hogy az Index cikke bizonyítékokat szolgáltat a maffia működésének megértéséhez és ahhoz, hogy Rogán Antal mibű élhet olyan luxuséletet, amit a hivatalosan bevallott jövedelme nem tenne lehetővé a büdös életben. Nem beszélve a mindenhol letagadott, senki által nem foglalkoztatott, sehol nem dolgozó, offshore-lovagok körül sertepertélő, nem közszereplő, miniszterelnöki nemfőtanácsadó, ellenben milliárdosok életét élő szipogóbajnokról. Akire mindig akkor jön rá a hígfosás, amikor Rogán kávézna.

Aztán milyen régi ismerősökkel szervezett magánprogramok azok, Rogán csicskahada, ahova miniszteri kisbusszal, sameszok gyűrűjében érkezik az ember? Ki fizeti a sofőrt, az üzemanyagot, a személyzetet, szervilis pojácák? Nem a tiltott megfigyelés gyanúja vetődik itt fel, takonygerincek, hanem a közvagyon szarrá lopásának brutálisan megalapozott gyanúja. Meg a futószalagon gyártott cinkos-cinikus hazugságokból kirajzolódó bűnrészességetek gyanúja. Amellyel minden alkalommal megpróbáljátok felmenteni a mohó, korrupt, hazug parasztot, akinél nagyobb vagyoni kárt kevesen okoztak ennek a nyomorult országnak. Pedig kemény a harc és egyre mocskosabb.

Amennyi kávét ezek a pofátlan senkiháziak az Aulich utcától kezdve a Four Seasons-on keresztül Bahreinig megisznak, attól normális embernek kilyukadna a bele. És nem elég ez a plafonig érő szennyes korrupció, ezekkel az áttetsző, vagdalkozó, büdösgyenge hazugságokkal hétről hétre néznek hülyének. Minél védhetetlenebb a védhetetlen, annál harsányabb a visszatámadás. Kávé, mi? Régi ismerős, magánprogram, tiltott megfigyelés, mi? Az.

De főleg a kínzó tudat, hogy a buzgó, túlteljesítő, szervilis apparátus nélkül ez az elképzelhetetlen méretű aljasság nem jöhetett volna létre. Egészséges önbecsüléssel és értékrenddel rendelkező népséggel ezt már biztosan nem lehetne megcsinálni. Ehhez képest Rogán 1 milliós aktatáskával közlekedik, sikálja a bűn nyomait, hazudozik és fenyegetőzik. Mi pedig vigyázó szemünket vessük nyugodtan az Indexre. Szégyen ez az ország. Szégyen.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.