Május 11,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha eladnám az állampolgárságomat, melyik kasszához álljak?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 536,317 forint, még hiányzik 2,463,683 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyönyörű románc alakul a szemünk előtt, de mi észre sem vesszük, amilyen érzéketlen dögök vagyunk. Bezzeg az Anyátok közt, meg a Szulejmán, az igen! Ami ősmagyar, hungarikum és a miénk, az meg nem is kell. Szégyen, ez az ország, komolyan mondom.

Hát nem érdemel egy kis figyelmet, némi törődést ez a két ifjú? De! Majd én most törődöm velük. A páros egyik tagja Halász János, a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője, Cibakháza híres szülötte. A matematikus végzettségű szóhurcoló – én meg azt hittem, hogy a matematikusok teljesen logikusan gondolkodnak és felismerik a realitásokat – tegnap Debrecenben járt és ott sírta bele a sajtóba az ő nagy bánatát. Mégpedig azt, hogy amennyiben nem teljesül az Orbán nevű legújabb monomániája, az alaptákolmány átfarigcsálása, akkor a szemét Unió ide telepíti az összes migráncsot. Bele a mi boldog életünkbe. Ezt meg kell akadályozni.

A magyar emberek egységes akarata azonban az, hogy ide ne legyen kényszerbetelepítés. Az alaptörvény-módosítás ezért olyan nemzeti ügy, ahol nincs helye semmilyen pártérdeknek, vagy egyéni hatalmi érdeknek. November 8-án kiderül, ki akarja megvédeni Magyarországot, és ki nem – tette hozzá Halász János.

MTI

Hogy mennyire igaza van Halásznak! Itt nincs helye pártérdeknek, sem egyéni érdeknek! Első a hon. Ezért – gondolom én a hülye fejemmel – holnap reggel első dolga lesz a kormánynak bejelenteni: azonnal megszüntetik a letelepedési kötvény-árusítását. Haladéktalanul átvizsgálják az eddig eladott kötvényeket, pontosabban azt, kik jutottak ezen a módon szabad mozgáshoz az Unió területén. Azt is be fogja jelenteni Halász – vagy bármelyik, szabadon választott papagáj -, hogy nyilvánosságra hozzák azoknak a névsorát, akik jelentős anyagi haszonra tettek szert a kötvénybizniszből. Amennyiben ez a haszon a folyamatosan megvédeni kívánt magyar társadalom rovására, a magyar adófizetők kárára történt, a bűnösöket bíróság elé állítják, vagyonukat elkobozzák. Mert ugye sem párt, sem magánérdek nem írhatja felül a közérdeket.

A kedves kis párocska másik tagja nem más, mint Szijjártó Péter, 3,3 millió magyar külügyminisztere, az Orbán nevű ember hű csatlósa és egyben régi rajongója. Szijjártó a  Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában szögezte le, jelentette ki, húzta alá, tette hozzá és jelentette be. Mármint azt, hogy ide pedig senki nem jöhet, de az Unió abban sunnyog, hogy ide telepítsen mindenkit. De ezt a magyar emberek nem akarják és ezt bele kell vésni a gránitszilárdságúba. Aki nem szavaz a vésésre, az hazaáruló. Szijjártó mást is mondott – okosan, ahogy neki szokása – ide is teszem szó szerint.

Az elmúlt években nagyon komoly hazugsághadjárat indult Magyarország ellen, a vádak azonban hazugságokon alapulnak, amiket a lehető leghatározottabban vissza kell utasítani – fogalmazott a miniszter. Hozzátette, a múlt héten az ENSZ-tagállamok beválasztották Magyarországot az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába, ami példátlan siker, és inkább erre a véleményre kellene adni.

MTI

Nem én fogalmaztam ilyen zűrzavarosan, hanem a közszolgálat. Az kétségtelen tény, hogy a hazugság általában hazugságon alapul. Ebben nem tudok vitába szállni Szijjártóval. Már csak azért sem, mert ő többet tud a hazugságról, mint amennyit én valaha is tudni fogok. Gyakorlat teszi a mestert.

Arról már megemlékeztünk, hogy mennyire nagyon példátlan siker három jelöltből bekerülni a kettő hely egyikére, miután a harmadik jelölt Putyin Oroszországa. Azt azonban valaki elmagyarázhatná a nagyon okos miniszternek, hogy a Tanácsba való bekerülés nem egy vélemény, hanem egy tény.

Nekem, mint kitagadott, ám valamely oknál fogva mégis Magyarország területén élő és ott adót fizető állampolgárnak az lenne a kérdésem a Szijjártó-Halász álompárhoz, hogy komolyan csinálják ezt? Tényleg hisznek abban, hogy miközben a másik álompár (Rogán-Habony) legnagyobb örömére és anyagi gyarapodására árulják a letelepedés lehetőségét bárkinek, aki azt meg tudja fizetni, a másik szájukkal azok ellen óbégatnak, akik egyáltalán nem akarnak ide költözni, de pénzük sincs gazdagítani az offshore cégeket és finanszírozni Habony szipogását, vagy Rogán sétarepülését?

A parlamentben november 8-án ki fog derülni, hogy ki akarja megvédeni Magyarországot, és ki nem. Azok, akik nem szavazzák meg az alkotmánymódosítást, nem akarják megvédeni Magyarországot – mondta a miniszter.

Azt üzenem én az uraknak, hogy ha így haladunk, komolyan elgondolkodom rajta, hogy eladom az állampolgárságomat. Amennyibe egy letelepedési kötvény kerül, annyiból vígan felépíthetnék magamnak és családomnak egy nyugodt életet valami normális országban. Olyan helyen, ahol nincs Szijjártó, se Halász, de legfőképpen nincs Orbán nevű ember. adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.