Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rogán! Akkorát fogsz taknyolni, hogy Lázár sunyi vigyora adja a másikat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha nem Matolcsy, akkor Rogán, ha nem Rogán, akkor Matolcsy, vagy Mészáros, vagy a ki tudja melyik ügyeletes szarházi, aki hülyének néz. Juhász Péter tényfeltáró újságíró, a rohadt rezsim majdhogynem egyetlen valamirevaló ellenzéke (tisztelet a ritka kivételeknek) a következőket állította ma Facebook-oldalán:

Az alapvetés röviden: az Együtt politikusa szerint Propaganda Antalt a Valton Security tulajdonosával, bizonyos Varga Lajossal látták Dubajban. 2010 óta igen jól megy Valtonéknak a Fideszhez fűződő gyengéd szálak okán, Juhász Pétert is ez a biztonsági cég akadályozta meg kibaszottul törvénytelenül, hogy véleményt nyilvánítson a kordonon belül október 23-án. Juhász úgy tudja tehát – mivel felhívta a dubaji Atlantisz hotelt -, hogy Rogán szombaton érkezett Dubajba, és a hangfelvétel alapján néhány napja csekkolt vagy csekkoltak ki. A Miniszterelnöki Kabinetiroda tagadja, hogy a miniszter Dubajban járt volna az elmúlt napokban:

„A hamis híresztelésekkel ellentétben Rogán Antal személy szerint egyetlen percet sem töltött a hétvégén Dubajban, aki ezt állítja, hazudik. Miniszter úr hivatalos programjaival, utazásaival kapcsolatban a Miniszterelnöki Kabinetiroda bármikor készséggel áll a sajtó rendelkezésére, de az, hogy a miniszter úr hol tölti a szabadidejét, magánügy. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben.

Miközben Varga azt állította, hogy családjával valóban Dubajban vakációzott, ám nem találkozott Rogán Cecília üzletasszony férjével, a 444 és az Index további kérdéseire így reagáltak a propaganda katonái:

 „Rogán Antal nem tartózkodik/tartózkodott Dubajban sem most, sem az Ön által kérdezett időszakban (sem az elmúlt hónapban, sem október 31. és a mai nap közötti időszakban – szerk). Juhász Péter, Portik Tamás samesza ismét hazudik.”

Ehhez képest külön érdekes, hogy bár Rogán nem járt Dubajban a múlt hónaptól kezdve napjainkig, a szerdai parlamenti válaszokat – az ülésvezető hivatalos tájékoztatása szerint – „halaszthatatlan közfeladatok ellátása miatt” hagyta ki. Az Index tovább kérdezősködött propagandáéknál, és valahogy megint belefosott valaki a ventillátorba. Nem halaszthatatlan, nem közfeladat, hanem szabadság, csak ez a hivatalos szöveg a parlamentben:

„Rogán Antal szabadságon volt. November elsején este a szülőfalujában, Szakonyfaluban a hagyományos halottak napi litánián vett részt a családjával, halott édesapjára és nagyszüleire gyertyagyújtással emlékezve. Szerdán reggel Szlovénián keresztül indultak vissza Budapestre, így a szerdai napra hivatalosan is szabadságot vett ki.

Tegnap azt írtam, hogy Matolcsy impertinens parlamenti alakítása minden eddigi mutatványt felülírt nálam, viszont Orbánfalván mindig jön az újabb nap, és a tegnapi ordasságok pillanatnyilag nevetségessé válnak. Mondjuk, Matolcsy rezzenéstelen kőgeci pofája eltörpülni nem fog, de ennyi hazug embert, mint amennyi a kormány narancsligetében terem, sehol másutt.

Ha már Arrogáns Antonio halott családtagjait is sikerült belekeverni ebbe az újabb hazugság-pozitív történetbe (okádnivaló, minősíthetetlen), akkor néhány szót én is ejtenék a dologról. Még mielőtt Kósa Lajos újra belebonyolódna abba a bizonyításra nem szoruló érvelésbe, hogy a magánügy azért magánügy, mert magánügy. Vagy mielőtt Rogán beperelné a fél országot. Zörög az a kibaszott haraszt Feltaláló úrelvtárs körül.

Már csak azt nem tudom, hogy lesz rögtön kármentő sajtótájékoztató, vagy megvárja vele, amíg tárgyalásra kéne menni, és akkor áll ki hülyét csinálni magából. Bár a jól bevált recept alapján, ha még ma estig helyesbítene, hogy Dubajban volt mégis – Szakonyfalu érintésével -, akkor nem számítana hazugságnak. Vagy ha kiderülne, hogy Cecília asszonyt kísérte el üzleti útjára. És mivel minden információt nyilvánosságra hoztak, így felejtsük el, hogy meg se történt. Addig is.

Én nem tudom, hogy egy dubaji ötcsillagos szálloda recepcióján kiadják-e, hogy ki szállt meg ott és ki nem, de  hogy Valton Lajos Dubajban volt, az hétszentség. Ő mondta. Namármost Valton Lajos ábrázatát szerintem valamivel kevesebben ismerik, mint Rogánét (ezt teszi a celebség), és ugye Lajosunkat ennek ellenére is felismerte az a settenkedő sorosbérenc, akitől még Dubajban sem lehet nyugta az embernek, akkor Szeszill férjeurát nem? Hihető és rendkívül életszerű a magyarázkodás, idióták.

Szóval értem én, hogy nem az a kérdés, hogy Rogán mit keresett Dubajban, hanem hogy Juhász Péter interneten koldul és néha étteremben is látták, sőt, telefonálgatni is van pénze, de azért szégyellje el magát az a szervilis takony, aki kiadta ezeket az arcpirító, egymásnak ellentmondó, hazugságoktól üvöltő közleményeket, amelyekben a propaganda sóhivatala ráadásul visszakézből rágalmaz.

Azt most hagyjuk, hogy a Valton Security nevű Fidesz-barát biztonsági cég törvénytelenül akadályozott embereket állampolgári jogaik gyakorlásában október 23-án, de azt kurvára ne hagyjuk, hogy Rogánt egy állami megrendelésekből zsírosodó cégnek a vezetőjével látták Dubajban. Nekem erről nem a magánügy jut eszembe elsősorban, seggfejek, hanem a kőkemény korrupció. Ráadásul a halaszthatatlan közfeldatról kiderült, hogy szabadság volt.

Az viszont, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda és kommunikációs gépezet oda süllyedt, hogy hivatalos közleményben a Juhász Péter, Portik samesza megint hazudik formulával operálnak, mindennek a legalja, a magma alja alatt van. Hogy a kormánypárt hivatalos kommunikációja egy sértett, önérzetes, nemzeti-fideszes Facebook-kommentelő színvonala alatt van két méterrel, az komoly teljesítmény. Ez még annál is sokatmondóbb, hogy Rogánt már a szekértábor is jobban elutasítja, mint Gyurcsányt.

Ahelyett, hogy Hazug Tóni beleállna és azt mondaná: igen, Dubajban voltam és akkor mi van? Bekaphatjátok, parasztok! Szétloptam az agyamat, a letelepedési kötvénytől az ingatlanbizniszen át a kenőpénzes zacskókig, tehát megtehetem. Egyébként még a miniszteri fizetésemből is futná rá, ha kivételesen csak abból tengődnék. Nem is helikopterrel mentem, tehát mi a probléma? Csak ne hazudna egy fél kormánygépezet és fideszes különítmény csuklóból, zsigerből.

Ahelyett, hogy leülne a seggére és kussolna legalább egy ideig, Rogán hazugságból hazugságba lavírozza magát és komplett retardáltnak néz egy egész országot. Legnagyobb pechére a világ számos pontjára száműzött magyar honfitársak, akik exkluzív szállodák konyháin húzzák az igát, jókor vannak jó helyen. Ezek a tolvaj szarháziak a talpig becsületes államférfiak bármerre mennek, mindenhol felismerik őket. Szar lehet nekik: annyit loptak, hogy fel sem fogjuk, de egy perc nyugtuk nincs sehol.

Én a helyedben nem várnám meg az újabb bizonyítékokat, Rogán! Meg baromira zavar, hogy minden, amit állítasz, annak az ellenkezőjére derül fény előbb vagy utóbb. A folyamatos hazudozásaidon túl viszont sokkal fontosabb, hogy mi volt a találkozó célja. Mossátok az ellopott pénzt, esetleg a menekülési útvonalakat tervezitek, vagy mi is a helyzet? Újra bebizonyítottad, hogy egy suttyó parasztból (nem egyenlő a tisztességes parasztemberrel) utolsó tolvaj, hazug senkiházi lettél, Antonio! És akkorát fogsz taknyolni, hogy Lázár sunyi vigyora adja a másikat.

adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.