Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ha ez a Pharaon nem az a Pharaon, akkor az a Mészáros Lölö sem ez a Mészáros Lölö?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Remélem, hogy Lázár János sikeresen összearrogánskodta a megfelelő hagymázat a mai kormányinfóra, amelyben megvilágítja és helyrerakja értetlen fejeinkben a Ghaith Pharaon csalással, pénzmosással, vesztegetéssel, fegyverkereskedelemmel, terrorizmus támogatásával, nukleáris technológiával való kereskedéssel, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítésével vádolt, körözés alatt álló milliárdos szaúdi professzor úr kiben- és mibenléte körüli megannyi, jelentéktelenül véletlen egybeesést. Remélhetőleg mindent elutasít, ehhez a kormánynak semmi köze, egyértelműen vegytiszta lejáratásról-támadásról van szó, amely a demokratikusan megválasztott maffia ellen irányul. Pedig jó lenne valami újat és igazán meggyőzőt kitalálni.

Felhívnám a figyelmét ugyanis arra, hogy fel- és minden irányba szopó-nyaló-gombot varró média tegnap már Kontrát Károly belügyminisztériumi megbízható munkaerő és államtitkár révén belenyomta az ábrázatunkba, hogy „amennyiben Ghaith Pharaon azonos azzal a személlyel, aki az amerikai hatóságok körözési listáján szerepel, és Magyarország területére lép, azonnal elfogják”. Meg még azt is, hogy „a magyar hatóságok információi szerint Ghaith Pharaon nevű személy nem tartózkodik Magyarországon, nem él itt életvitelszerűen, és nem vásárolt ingatlant.

A nyilvánvaló hazugságokat nem kell megismételni, a magyar hatóságokat pedig tök felesleges tovább égetni, égetik azok saját magukat pont éppen eléggé. Horacio Kén (vegyjele: S) is sírvafakadna, annyira. Sajnálatos és elfogadhatatlan, hogy dilettantizmusuk immár emberi áldozatokat is követel. Ráadásul: ha nem tudják, hogy ez a Pharaon az a Pharaon – ahogy Németh szellemi díjbirkózótól Kontrátig sokan üvöltözték már -, akkor miért is tartóztatják le? És főleg miért tartóztatják le, ha állítólag csupáncsak egy „amerikai titkosszolgálati játszma” áll a Pharaon-ügy mögött, miként azt az Orbán meg a Rogán nevű állította. Megannyi kínzó kérdés, valamint látványos zavar a propagandában.

Tehát miközben a magyar hatóságok, a kormánycsecsen lógó média és a gátlástalan hazudozásoktól sem visszariadó politikusok még mindig azt állítják, hogy nem tudják, ez a fáraó az a fáraó, vagy egy másik, itt van néhány véletlen, ám annál is aggasztóbb tény:

Hát igen. Hogy és hogy nem, a két luxushajócskát (amit bármelyik középosztálybeli megengedhet magának) történetesen egymás mellé sodorta a tenger azon a verőfényes nyári napon. (Hallod, Lölö? Az Adria az nem óceán, hanem tenger!) Azt nem tudom, hogy miután kikötöttek ők, vajon Lölö gázt is szerelt a szomszédjában parkoló járműn, viszont csináltam ide egy fotót. A cikkhez semmi köze, csak mivel brit tudósok szerint az olvasásélményt állítólag megdobja, ha a fárasztó szöveget közbeékelt vizuális elemekkel tarkítjuk, tessék:

nyaral

Tehát folytassuk. Mikor már a rengeteg tény ellenére kezdtem meggyőzni magam arról, hogy a családi maffiának egyáltalán semmi köze nincs ehhez a professzornak kinevezett majdnem terroristához, nem felbukkan Lölövics? Nincs az az istenverte sarka a világnak, nincs az a minden sebből vérző kormányzati hazugság-konglomerátum, amelyből előbb vagy utóbb ne lógna ki mangalicatrágyával átitatott gumicsizmás lénye és az a kurva lóláb. Hogy ez tök véletlenül üti fel a fejét mindenhol, ahol tönkre kell vágni egy újságot, közbeszerezni, felújítani, betont keverni, és odatartani azt a feneketlen zsebet, egyszerűen parádés.

Az, hogy az Orbán nevű a jóisten, a tehetség és a szerencse jóvoltából 35,4 milliárdra becsült vagyonával a Forbes lista 28. helyére felkúszott született zseni éppen akkor és ott töltötte jól megérdemelt szabadságát, ahol egy, az Orbán nevűhöz és a kormányhoz közel álló, kérdéses identitású, körözött bűnöző is kikötött a luxusjachtjával, mi más lehetne mint azoknak a fránya véletleneknek a még frányább egybeesése? Hiába, kinőtte a víz-, gázszerelést, de már lassan az országot is. De akkor is: mekkora esélye volt ennek az augusztus 4-i véletlen egymás mellett parkolásnak? Vagy ha ez a Pharaon nem az a Pharaon, akkor az a Mészáros Lölö sem ez a Mészáros Lölö? Fogynak a komolyan vehető magyarázatok és penetráns hazugságoktól bűzlik ez az egész történet.

Megdöbbentő, hogy minden egyes nap egyre nyilvánvalóbb szálak mutatnak rá arra, hogy a magyar kormány és holdudvara pénzmosó-bűnöző világklasszisokkal van tökig összefonódva, terrorizmust finanszírozó egyénekkel került egy klubba és ennek megfelelő országimázst épít. Megdöbbentő, hogy az újegységnek közben rendületlenül nem fogja át a tudata, hogy a magyar oligarcha-réteg kiépítésének nemzeti indulója mögött valójában nehézsúlyú külföldi bűnöző kezére kerülnek ingatlanok, a kastélyokban, palotákban mérhető épített örökséget elárverezik. Azon túlmenően, hogy Pharaon egy gengszter, ez itt a totálbrutál. Nem tudom már eldönteni se, hogy mi ebből az egészből a leginkább tragikus. 

Hogy a magyar kormány és az Orbán nevű pereputtya nyilvánvalóan terroristákkal üzletel és mindezt ellentmondásos rablómesékbe bújtatva tagadja? Ergo a magyar kormány leszarja, hogy egy körözött bűnözőt melenget a kebelén, ha az a bűnöző a holdudvar pénzét mossa? Hogy a magyar kormány és strómanjai körül lassan csak kétes egyének bukkannak fel, mert senki más nem áll szóba velük? Hogy amikor azt állítják, hogy nincs az országban, akkor valójában ez annyit jelent: ők javasolták neki, hogy távozzon?

Azon a mesébe illő tényen túl, hogy ez a senkiházi, bárgyú képű gáz- és mangalicaszerelő milliárdos félanalfabéta egyszerűen nem tud félreállni a szerencse útjából, nem túl sok magyarázat van erre a nyári koincidenciára (az elmúlt három évben egyszer sem járt az Adrián a Le Pharaon, csak pont akkor, amikor Lölövics). Vagy átadott, vagy elvett, vagy én vagyok a hülye és gyártom az összeesküvés-elméleteket, mert a világegyetemet köztudottan a véletlenek irányítják és rohadék ballibsik. Pedig elég valószínűen nyilvánvaló: a  magyar kormány akaratából Magyarországon vígan üzletelő fáraó visszacsorgat a nemstrómannak. Mit nem lehet ezen érteni? Egymás mellett parkolnak, egymással szemben van a házuk, ez így kerek. És tök véletlen. Milyen nemzetbiztonsági kockázat, milyen korrupció?

És miközben persze mindig kiderül (általában utólag), hogy hülyének néznek testületileg, azért mégiscsak drámai, hogy kormányközeli faszfejek a maffiakormánnyal a hátuk mögött a nemzetközi bűnözés porondjára léptek. Jó kis hely lett ez a NER. Ahol a Mészáros Lölöknek milliárdok, tengerparti villák, luxusjachtok, arab bűnöző stégszomszédok jutnak, másoknak meg az újegységben felkopó áll nemzeti büszkesége. Miközben kastélyonként, hektáronként, palotánként, közvagyon-fillérenként ráncigálják ki az országot a talpa alól, hogy a Pharaonok és az Orbánok jól járjanak.

Mondjuk tényleg nem volna érdektelen azt is tudni, hogy Orbán hol volt idén augusztus 4-én és Bercike titkárka miért titkolta oly nagyon, hol tölti a szabadságát. Nincs köze semmihez, csak úgy eszembe jutott.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.