Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A letelepedési kötvény felelőse: Soros György. Felkészül Gyurcsány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyakorlatilag hivatalosan is ki lehetne tenni az ország négy sarkára, hogy zárt osztály. Sőt, nem is kell a sarkára. Simán a körbetekert csirkehálóra is ki lehet akasztani. Az is igaz, hogy felesleges. Aki kívül van a kerítésen, az többnyire tudja, aki belül van és nem tartozik a hívek közé, az is tudja, csak még szarul is érzi magát ettől. Aki nem akarja tudni, annak meg úgyis teljesen mindegy.

Jelen állás szerint ott tartunk, hogy a magyar nemzet egyesítője, a magyarságot világnemzetté polírozó ember, akit Orbán Viktornak hívnak, megelégszik 3,3 millió alattvalóval. Ennyien vannak ők, az új egység. Mi meg vagyunk a maradék, logikusan a régi kétség.

Ha semmi mást nem teszünk, csak az elmúlt napok eseményeit tekintjük át, már önmagában is elegendő egy alapos hajtépésre és annak megállapítására, hogy ez már régen nem egy normális ország, hanem egy normális őrültekháza.

Varga Mihály például arról mesélgetett ma, hogy bizony ideje átgondolni a letelepedési kötvény ügyet, mert arra ráfizet a magyar állam. Azt nagyvonalúan elfelejtette megemlíteni ez a közepes képességű könyvelő, hogy a magyar állam speciel mi vagyunk és mi fizetünk rá. Nem keveset, de legalább sokat. Mi, adófizetők. De végső soron nem baj, mert például a Rogán família és Habony Anonimus jól keresett rajta, valamint mindenki, aki az ismeretlen hátterű offshore cégekben érdekelt. Az új egység és a régi kétség pedig gavallérosan fizet.

Az is most derült ki, hogy Rogán Antal egy magánbeszélgetés keretein belül úgy hazudik, ahogy csak akar és még csak a pofájáról sem sül le a bőr. Máshogyan nehéz értelmezni azt a kijelentését, hogy amikor a helikopteres kiruccanásról ő egy magánbeszélgetésen hazudozott, az nem gond. Szerinte. Szerintem meg de, gond. Arról nem beszélve, hogy Rogán Antal miniszter és Csuhaj Ildikó újságíró csacsogása igen bajosan nevezhető magánbeszélgetésnek.

A mai nap egyik szenzációja:

A magyar-vietnami agrárkapcsolatok továbbfejlesztésének lehetőségéről tárgyalt a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára és a Vietnami Szocialista Köztársaság kormányhivatalának elnökhelyettese Budapesten – közölte az FM pénteken az MTI-vel.

Esküszöm, egyszer összeszedem az elmúlt egy év ilyen bomba híreit. Amikor stratégiai megállapodást kötöttünk ötven lakosú szigetekkel, a Föld túlsó végén lévő, soha nem hallott nevű köztársaságokkal, földrajzilag, kulturálisan és minden létező módon marhamessze lévő országokkal. Minden tiszteletem Vietnamnak, de miféle agrárkapcsolatokat fejlesztünk velük tovább, ami kormányzati szinten érdekes? Papucsot fogunk termeszteni? Elképesztő, komolyan.

Az új egység parancsnoka további háborúra készül. Miután csak nem jönnek a nyomorult migránsok, viszont a választásig még túl sok idő van hátra, ellenben mégsem lehet minden hónapban népszavazást tartani – érvénytelen népszavazást nem is annyira érdemes – szerintem a következő hetek úgy tudnak a migránsozás jegyében telni, ha a kormány kiaknázza a letelepedési kötvény-sztorit. Kezdetnek majd minden megszólaló picit farag rajta. Minden nappal jobban elhatárolódnak az ügytől, majd elkezdik ekézni, végül kiderül, hogy erről is Soros tehet, meg Gyurcsánybajnai. Karöltve Juhász Péterrel.

Miután rezsicsökkentésre már nem nagyon van lehetőség – az eddigiekbe is beledöglenek a szolgáltatók – ott van a nyugdíj, mint potenciális nyerő lap. Valószínűleg egyáltalán nem véletlen, hogy a kormány mindössze 0,9 százalékos nyugdíjemelés mellett döntött, mert amennyiben a választás előtt emel egy jókorát, azzal sok szavazatot szerezhet. Azt meg ugyan ki fogja kiszámolni, hogy éves átlagban még mindig kutyagumi? Senki. Na, ugye.

Szerintem felköthetjük a gatyát, mert olyan háborús retorika fog a nyakunkba zúdulni hamarosan, amihez képest az eddigi hülyeségcunami kismiska volt. Az lesz, hogy jönnek a migránsok, de az Orbán nevű ember akár nyolc réteg kerítést is körénk teker, mert első a biztonság. Védekezés közben nekitámadunk az Uniónak, mert onnan meg jó lesz majd kifarolni, ha fogy a pénz. Közben meg a választókat is meg kell erősíteni a gondoskodó egypárt eszméjében, ezért az elvándorlás következtében kialakult munkaerőhiányt a kormány természetesen a száguldó gazdaság számlájára fogja írni. Ahogy a munkaerőhiány következtében emelkedő bérekért is vállalják a dicsőséget. Aztán már csak a nyugdíjakon kell tolni egyet és meg is van a diadal.

Gondolják ők. Az új egység. A kérdés csak az, mit gondolunk mi, többiek? Lebontjuk-e a kerítéseket, vagy egyszerűbb kiakasztani azt a táblát? Meglátjuk.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.