Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hajrá, Tóni! Csak így tovább! Buktasd meg a főnöködet!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezt a napot is megértük. Rogán Antal, aki mostanában arról híres, hogy ő Cili férje, megsértődött. Mert van neki miheztartása. Meg érzékeny lelke. A lelkébe jelen állás szerint bele van szarva, ezért ő úgy döntött, hogy ma nem (ma sem) megy el a bírósági tárgyalásra.

Egyébként ma nincs szembesítés Portikkal. Tóninak valószínűleg ciki lenne Juhász Péter szemébe nézni, ezért okosan – ahogy szokta – az eddigi trágyaszagú ügyeit még megtoldotta néhány rágalomgyanús passzussal. Emberek! Ez a per az idők végezetéig fog tartani.

Közölte: megfontolta, hogy a per csütörtöki tárgyalási napján részt vegyen-e, de úgy döntött, nem megy el, mert az elmúlt hónapokban számára nyilvánvalóvá vált, hogy Juhász Péter nem más, mint Portik Tamás elítélt bűnöző samesza Hozzátette: sajtóhírek szerint Portik Tamás és Juhász Péter rendszeres kapcsolatot tartanak egymással azzal a céllal, hogy összejátszanak a lejáratása érdekében.
Szerinte ugyanakkor ebben nincsen semmi újdonság, hiszen Portik Tamás ezt a feladatot vállalta, amikor Laborc úrral, a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati főnökével találkozott, ahol kifejezett ígéretet tett a számára fideszes politikusok lejáratására. A miniszter kijelentette: ugyanennek a típusú lejáratási kísérletnek egy játszmájáról van szó, és ő ebben a lejáratási játszmában nem fog asszisztálni.

MTI

Tehát Rogán nem megy el a tárgyalásra, de közjegyzői okiratban rögzítette, hogy soha nem találkozott Portikkal, ezzel szemben Juhász Péter rendszeresen találkozik Portikkal, összejátszik vele és Portiknak dolgozik. Juhász.

Námármost. Ha Juhász Portik samesza, akkor értelemszerűen Portik bízta meg Juhászt, hogy tiporja sárba ennek a feddhetetlen embernek – igen kérem, Rogánról beszélek – a makulátlan jó hírnevét, valamint becsületét. A kérdés már csak az, mi ezzel Portik célja? Miniszter akar lenni? Azt a börtönből nehéz kivitelezni. Börtönviselt egyén szabadulása után is nehezen vállalhatna ilyen posztot.

Ha nem a péniszirigység dolgozik Portikban, akkor miért is akarhatja lejáratni ezt a kedves Tóni gyereket? Mi ennek az értelme? Azon túl, hogy semmi? Ennél is lényegesebb kérdés, hogy vajon kit néz hülyének mindannyiunk Rogán Antija? Értem én, hogy mindenkit.

Lassan ráég az Orbán nevű emberre ez a történet, ahogy már ráégett volna, ha nem jönnek a megváltó migránsok bő egy évvel ezelőtt. De jöttek, Tóni megnyugodott. Olyannyira, hogy mindjárt el is követett egy rakás hülyeséget a már meglévők mellé. Igaza is van. Ha már büntetlenül bármit meg lehet tenni (aki nem kormánytag, arra természetesen ez nem vonatkozik), akkor miért is ne lehetne megtenni mindent, amihez úri kedve szottyan. Nem? De.

Ezért aztán szorogos Tóni a már meglévő ingatlanbotrányok és a letelepedési kötvényes világbotrány mellé gyorsan feltalálta az elektronikus aláírást, levédette és jónéhány állami céggel szerződést kötött a használatára. Ez nem kis teljesítmény úgy, hogy egyébként Tóni nem kimondottan fejlesztőmérnök, ellenben valószínűleg egyedül be tudja kapcsolni a számítógépét, a digitális aláírás pedig ingyenesen is hozzáférhető bárki számára.

Majd – mert Tóni nem csupán szorgos, de okos is – asszonypajtással helikopterre pattant, hogy véletlenül se késse le a nagynevű celeb esküvőjét (sajnos nem tudom a celeb nevét, de nem is érdekel), majd azzal a lendülettel először letagadta a helikopterezést, a mai sajtónyilatkozatában pedig letagadta, hogy letagadta. Mindenki érti?

Mondja még valaki, hogy Magyarország nem a lehetőségek földje! Itt ez a szép szál parasztgyerek – ő mondta, nem én. Én mondjuk soha nem is mondtam volna, mert egy paraszt ezernyi dologhoz ért és sokat dolgozik – akinek először csak a lakása kezdett el varázslatosan tágulni. Aztán sorra bukkantak elő a gyanús ügyletek az ingatlaneladások kapcsán. Ezt követően és ezzel összefüggésben feljelentette Juhász Pétert és immár a nyolcadik tárgyalásra nem volt hajandó elmenni, de ugyanaznap volt ideje közjegyzőnél nyilatkozatot tenni, majd sajtótájékoztatót tartani. A lakástágulás és a kihagyott tárgyalás között pedig repült egy kört Cilivel, aki mostanában nem csak keményen dolgozó családanya, hanem celeb is, mindennyiunk legnagyobb örömére.

Ahogy én elnézem Juhász Pétert, nem fog leszállni Rogán viselt dolgairól. Ahogy elnézem Rogánt, ő meg nem fogja vissza magát, mert úgy gondolja, érinthetetlen, neki semmiért, soha nem kell vállalnia a következményeket. Ahogy elnézem az Orbán nevűt, egyre idegesebb lesz. Alakul ez, kérem. Hajrá, Tóni! Csak így tovább! Buktasd meg a főnöködet!adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.