Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ahol a tehetséges Timikék, Cecíliák és egyéb némberek a saját kis megtakarított pénzükből…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegnap délután kapott szárnyra az alábbi tragédia, beszéljünk róla egy kicsit:

Komolyan nem értem miért van ennyi rosszindulat néhány emberben..Az, hogy ez a bolt létrejöjjön (főleg a gyerekeknek) csaknem 1 év folyamatos munkája. Remélem most nagyon elégedett az, aki bedobta a Mr.Funk ablakát. De van egy rossz hírem: a kamera felvette…

Vajna Tímea üzletasszony és sütőipari vállalkozó fánkozója pénteken nyílik meg Budapesten, ám a jó hírbe rosszindulatú emberek belerondítottak. Vajna Andrásné tegnap délutáni Facebookon közzétett panasza fent olvasható, ami önmagán jóval túlmutató jelentéssel bír.

Persze mondhatja bárki, hogy mi a fenének kell ezzel a hülyeséggel foglalkozni és kit érdekel. Engem például érdekel, hogy sikeres és tehetséges Tímeánk Beauty Enterprises Hungary Kft-jén keresztül Andy Vajna AV Investments Kft. nevű vállalkozása is tulajdonosa ennek a nagyszerű, hiánypótoló vállalkozásnak, amin már egy éve dolgoznak. Igen, elítélendő, bunkó dolog kirakatok ablakát (mások kirakatának ablakát) betörni, mint ahogy elítélendő G. Fodor Gábor nevű alakokat nyakonvágni és Magyar Idők nevű kiadványokat égetni.

De hogy az a magasságos ég nem szakad már rá ezekre az önérzetes, saját lábon álló, végtelenül tehetséges, nemzeti kormánybiztosokból és geci oligarchákból kinövő asszonykákra, akik mindenhez is értenek, meg mindennek az ellenkezőjéhez is, az valami egészen elképesztő. Nekem például, aki Balog Zoltán fogalmai szerint irigy vagyok a puritánságra, vagy a nem puritánságra (már nem tudom, valójában melyikre is) az összes hócipőm tele van a Tímeákkal, Cecíliákkal, Katákkal és egyéb szerzetekkel. Baromira nem az irigység okán, hanem a rengeteg erkölcsi disznóságra való különös tekintettel, amivel napi szinten szembesülni vagyok kénytelen.

Szeretném megkérdezni kedves Tímea asszonytól, hogy ez a Mr. Funk mégis micsoda? Jótékonysági bolt? És ha nem az lesz, akkor mi a fenét keres ebben az egyébként majdnem jogos sirámban a főleg a gyerekeknek passzus? Melyik gyerekekre gondolt Tímea? Akiknek elég pénzes szülei vannak ahhoz, hogy meg tudják vásárolni a kurva drága péksüteményt, amit Tímea dagaszt az ő két szép kacsójával gluténmentes lisztből? Mekkora álszent, eltévelyedett észlénynek kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen esetben a gyerekekre hivatkozzon valaki? Gyerekeknek ingyen lesz a fánk, Tímeácska? Nem lesz ingyen? Akkor hogy van pofád ilyet leírni, ezzel sajnáltatni magad?

Tudod te egyáltalán, hogy ebben az országban hány gyerek van, akinek egy nyomorult zsíros-margarinos kenyér sem jut reggelire-ebédre-vacsorára? Miközben te az Instagramon, a Facebookon és egyéb közösségi oldalakon hergeled a népet a fényűző luxuséleteddel, hogy éppen a világ mely sarkában rázod a rongyot, fickándozol és jódolgodban már a macskádat kínozod fürdetéssel, azok a gyerekek, akikkel most takarózol, azoknak egy jó része éhezik. Te meg úgy teszel, mintha fogalmad nem lenne arról, hogy mindenki tudja, honnan és mibű jut neked erre a fényűző életre. Eszedbe nem jutna diszkréten, csendben, rivaldafény nélkül örülni, hogy megfogtad a kaszinócézár-filmmogul-médiaguru lábát, hanem tolod bele a népek arcába a gyémántjaidat, az amerikás kalandjaidat.

A saját érdekedben mondom, hogy szerintem éppen ideje volna, ha felfognád, mi a baj veled. És ez független attól, hogy egyébként soha, semmilyen körülmények között nem normális senkinek a kirakatát kővel bedobálni (kirakatper még lehet belőle), igaz, mással se. De attól még mindenki úgy tudja, hogy Vajna András felesége vagy, aki gátlástalanul gyalogolt végig ennek az országnak a tyúkszemén. Nem a Gucci cipőjével, hanem az úthengerrel. Te mindig ennek a nagyapád korú embernek a felesége leszel, aki ráadásul meg sem próbál visszafogottan élni, nem állandóan beletolni a hülyére vett emberek arcába a hivalkodó, luxuslétezését.

Neked fogalmad nem lehet, mit jelent a munka, 1 év folyamatos munkája mögé bújni pedig ugyanolyan álságos, mint a gyerekeket magad előtt tolni, hogy te csak jót akartál, te miattuk csinálod és áldozod fel magad. Senki nem foglalkozna veled, ha a közmegvetésre számot tartó Vajna Andrásra ugyanazok a törvények vonatkoznának, mint ami a tisztességesen adózó magyar emberekre, és ha te nem a Vajna András által lenyúlt pénzből akarnál önmegvalósítani, akárcsak Rogán Cecus sikeres, ügyes üzletasszony. Amennyire elítélendő kövekkel dobálni mások tulajdonát, ugyanannyira elítélendő gazemberséggel, lopással karriert csinálni. Ott, ahol minden idiótának adóznia kell, csak Vajna András adózik, ahogy kedve tartja, ahol mindenkire nézve kötelező az online pénztárgép, csak Vajna Andrásra nem, ott Vajna Tímeának nem ártana tisztában lenni a valósággal.

Hiszem és vallom, hogy az erőszak soha nem lehet megoldás semmire, másrészt egészen elképesztő és ijesztő, hogy ezek a Vajna Tímeák tényleg elhiszik, hogy ők valódi vállalkozók/üzletasszonyok akik valódi piaci viszonyok között lesznek/lehetnek sikeresek, hogy az egész élet kibaszott vidámpark, ahol a szorgalmas és tehetséges Timikék, Cecíliák és egyéb némberek a saját kis megtakarított pénzükből alkotnak valami tiszteletreméltót.

Ott, ahol Vajna András kedvéért emberek százainak, ezreinek megélhetését húzták keresztül egy tollvonással, ott Vajna Tímeának éppen időszerű lenne befejezni az afölötti értetlenkedést, hogy emberek nem rúgkapálnak örömükben, látva, hogy a minden hájjal megkent NER-gazember neje fánkozót nyit.

Tény és való, hogy Vajna Tímea sokadrangú szereplő ebben a velejéig korrupt, bűzös magyar mocsárban, tény, hogy az egyébként napról-napra fölgyülemlő frusztrációnak számos más célpontot találni sokkal indokoltabb volna. Még akkor is, ha erre a nyomasztó, erőszakos, gátlástalan kormányzati geciségre nem lehet válasz az erőszak. Viszont jelen állás szerint – és mert a jelen állás nem igazán óhajt változni – egyre irritálóbb és frusztrálóbb lesz a korrupt kormányközeli seggfejek feleségeit és szeretőit is tudomásul venni, akik nem létező tehetségük és sikereik ellenére ünneplik és kényszerítik rá magukat, vállalkozásaikat, csillogó sikereiket az emberekre.

Timike drága! Számomra nem rossz hír egyáltalán, hogy a kamera felvette a történéseket. Képzeld, a Teréz körúti robbantót is felvette, meg a Nemzeti Választási Irodánál garázdálkodó kopaszokat is. Ehhez képest csak a G. Fodor nevű szervilis seggnyalót nyakon vágó embert ítélték el gyorsított eljárásban. Remélem, a fánkozód ablakát betörő egyént is ilyen hamar elkapja a rendőrség és elnyeri méltó büntetését. Ettől függetlenül szégyelld magad, hogy gyerekekre hivatkozva sajnáltatod magad. Olyan gyerekekre, akiknek a szülei a büdös életben nem fogják tudni megvenni azt a fánkot. Ugyanolyan visszataszító vagy, mint a férjed, bár remélem, épülésedre szolgálnak ezek a sorok. (Nyugi, én sem gondoltam komolyan, hogy te olvasni is szoktál.)adomany

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.