Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Elszaladt a ló veletek, de ezek a gennyes kis luxusügyleteitek fognak majd akkorát robbanni, aminőt legvadabb rémálmaidban sem hittél volna

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mivel az életünk október 3-ától, azaz mától eléggé biztosan egy irányba fog mutatni a tegnapi népszavazási blöffölő ünneplés után, ezért valószínűleg még számtalanszor elővesszük a valósággal mindenféle kapcsolatot megszakító személyiségzavaros ember majdhogynem szánalomra méltó vergődését, beszéljünk valami majdnem másról.

Arról is beszélhetnénk, és sajnos nem lenne bulvárszenny, hogy a sokmilliárdos kamunépszavazási kampány után a Fidesz kifizetteti az áramot (!) azokkal a tévéstábokkal, amelyek tegnap az eredményvárás helyszínéről, a Bálnából tudósítottak. Úgy, hogy az utolsó rohadt ásványvizet is a forgatócsoportoknak kellett megvenniük, mert pitiáner tahóéknak nem futja erre. Ez annyira felidegesített, hogy szinte a billentyűzetre öntöttem a kihülőfélben lévő kávét, de aztán találtam valamit, ami még jobban feldühített.

Bár nem én vagyok a felelőse és megmondója Rogán De még szabadlábon van? Antal viselt dolgainak, ezúttal teszek egy kivételt. A dolog így áll: a Rogán házaspár szombaton hivatalos volt Szabó Zsófi bulvárcelebisztikus színésznő nyírtassi lakodalmára. A Bors írta meg, hogy a Rogán nevű celebnek és celebnének azonban derogá(n)lt az autózás (268 km, 2 óra 33 perc), ezért helikopterrel ugrottak el a lagziba a népszavazási győzelem előestéjének szent napján. Előre berúgni és ki. A hámból.  A lap – ezt így mégis hogy? – kérdésére azonnali reakció gyanánt Rogán nevében sajtósa tagadott és mesélt. Olyan szép, hogy ide teszem:

„A családommal valóban részt vettünk az említett esküvőn, amire kocsival mentünk és amiről kora reggel jöttünk vissza. Sajnos a templomi és a polgári szertartásról is lemaradtunk, mert hosszú volt az út, és a délelőtt folyamán én még dolgoztam. Az esküvőn csak éjfélig maradtunk, a menyasszonytánc elején jöttünk el. Nagyon jól éreztük magunkat, Kis Grófo kiváló bulit csinált. Az esküvőn a biztonsági szolgálat küldött elénk egy német rendszámú autót, az vezetett fel minket, mert a navigációs rendszer nem találta a pontos címet.”

Erről jut eszembe: hogy került vajon ez a német rendszámú autó a budaörsi reptérre, ahol a fotók készültek? Ja, értem. Vagyis nem. A lényeg, hogy Rogán legnagyobb pechére sajnos fotók is készültek a helikopterezésről, ám ő így is simán letagadta az esetet a Népszabadság érdeklődésére. Konkrétan azt volt pofája válaszolni, hogy minden bizonnyal összetévesztették valakivel, ilyen nem történt, sőt,

perrel fenyegette azokat, akik közlik az információt.

Mint kiderült, a Fly-coop Kft. egyik gépével repültek Rogánék, a cég tulajdonosa először nem akart emlékezni, merre járt a szóban forgó helikopter hétvégén, ám három órával azt követően,­ hogy Rogán Antalnak a lap elküldte a fényképet, a bérbeadó memóriája is magához tért. Jakab Tamás, Rogán Cecília Nakama Partners cégének ügyfele, és azt állította, hogy a szívesség Szeszillnek szól, nem a férjének, és az út költségeit a két cég barterezi el egymással. Vagy úgy. Hát mondjuk, van is mit. A helikopterrel egy repült óra 250 ezer forintba kerül, hallod fideszes szavazó? A Bors szerint listaáron tehát 1, 8 millió forintba kerülhetett a nem urizáló parasztgyereknek csak a lagzi helyszínéül szolgáló nyírtassi rendezvényközpontba való oda- és visszaútja. A nászajándék nem ránk tartozik.

Eddig tartott a hír, közben a kávém is teljesen kihűlt, de legalább az indulataim se csillapodtak. Szóval azzal szemben, hogy nincs bizonyító erejű fotó arról, hogy Rogán Antal még mindig közpénzből élősködő állami alkalmazott soha nem találkozott Portik Tamás alvilági bűnözővel, itt több felvétel bizonyítja, hogy Rogán Antal és gyönyörű családja vasárnap délelőtt leszáll a budaörsi reptéren és átül előkelő Mercedesbe. Mi az első reakció? Ugyanaz, mint eddig mindig, amikor Rogánról kiderül valami egetverő disznóság. Tagad és perrel fenyegetőzik.

Antonio! Ki a penészt érdekel szerinted, hogy mikor mennyit dolgozol, meddig maradtál a lagziban és milyen bulit csinált Kis Grófo? Még meddig űzöd ezt a pofátlanság legfelsőbb szintjének számító gennyes gyakorlatot? Hogy lopsz, hazudsz, ahogy a fideszes párttagkönyvben meg van írva, hülyének nézel mindenkit, és te vagy megsértődve, te fenyegetőzől perrel.

Antonio! Mi, keményen hülyének nézett kisemberek nem értjük, hogy a fenében van az, hogy a Pasa parki, hőre táguló ingatlanhoz csak úgy hozzánő egy helikopter. Vagy lehet, hogy nagyon is jól értjük. Nyomorogtok, úgy kell nektek kölcsönadni hol helikoptert, hol luxusautót, hol mindkettőt egyszerre. Nálad nagyobb notórius hazudozót nem termett a magyar ugar, vagy ha igen, majd rá is sort kerítünk. Ettől már csak egy lépés lett volna letagadni, hogy az helikopter volt. Meg még azt is lehetett volna mondani, hogy a fotó hamisítvány, és az nem is Mercedes, hanem Trabant. Minden ezzel ellenkező állítás Soros György aknamunkája.

Nem értek hozzá, de azért megkockáztatok néhány kérdést: egy cég hogyan számolhat el üzleti partnerével barterben egy magánutat? Vagy ez teljesen legális? Vagy csak akkor legális, ha a Rogánok csinálják? Mert nem arról beszélünk itt és most, hogy Rogán, vagy bárki más ne bérelhetne helikoptert. De miért van állandóan ez a hazudozási kényszer? Honnan jön ez folyamatosan neki? Ha ez az ember egy ilyen ügy kapcsán így hazudik, hogyan hazudhat komoly, milliárdos tételek esetében? Tehát akkor hogy is van ez a barterezés? Hogyan lehet kiadásként elszámolni ezt az útiköltséget, hogy rendben legyen? A hétvégi lagzi, mint magánút elszámolható költségként a Nakamánál úgy, hogy valójában a cégtulajdonos/ügyvezető Rogánné magánéleti lírájáról van szó? Ha meg nem cégköltségként tüntetik fel, akkor minek a barterezés, nem? Ha a mindig éhes Tállai András NAV-elnök nem csak a pacalpörköltre röpülne rá, hanem esetenként a munkáját is végezné, akkor érdemes lenne megvizsgálni, hogy az Áfa-befizetési kötelezettséggel hányadán is állnak ezek a cégek.

Már megint egy módfelett undorító és gyomorforgató történetet kaptunk bele a pofánkba. A parasztgyerek, aki exhibicionista módon urizáló, velejéig korrupt, hazug gazemberré avanzsált amint felkerült városra és bele a narancsba, valójában megtestesíti mindazt, amit a Fidesz jelent ebben az eszmei pillanatban. Ez a nemzet egyik dísze, akinél nincs felső határa a pofátlanságnak és gátlástalanságnak. Ő példázza ideáltipikusan, mi történik egy országgal, ahol a suttyók és a tahók átveszik a hatalmat. Egyúttal szimbóluma annak is, hogy e politikai család számára az erkölcstelenség, a lopás és a szemrebbenés nélküli hazudozás elfogadott magatartásforma.

És bár a pozíciójával való visszaélés, illetve a közvagyon hűtlen kezelése, vagy a letelepedési kötvényes korszakos disznóság által okozott károk felbecsülhetetlenek ehhez a pitiáner urizáláshoz képest, ez a helikopterezés is azt juttatja az ember eszébe, hogy minden forint, amire rátette a kezét, nagyrészt közvagyonból konvertálódott magánvagyonná. Ebből telik helikopterre, habzsidőzsire, hazudozásra, fenyegetőzésre. Abból, amit válogatás nélkül mindenkitől elloptak. Azoktól is, akik tegnap arra szavaztak, hogy tovább folytatódjék a népakarat teljes semmibe vétele.

Csak így tovább, Antonio! Cecíliának is üzenem, hogy csak így tovább. Ahhoz képest, hogy a közpénzmilliárdokat miként tünteted el, ez egy nevetséges ügynek tűnik. De még ebbe sincs bátorságod beleállni. Elszaladt a ló veletek, de ezek a gennyes kis luxusügyleteitek fognak majd akkorát robbanni, aminőt legvadabb rémálmaidban sem hittél volna. És ha egyszer elsöpör a sokáig hülyére vett nép szeretete, abban Cecíliának is kiemelt szerepe lesz. Csak szólok előre, hogy ne lepődj meg.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.