Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A hazug miniszterelnök a hazug cinkosaival a háttérben felállt a dobogóra bohóckodni, hogy még nagyobb hülyét csináljon magából, mint eddig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az egész országot ledózeroló, agresszív, hazug és rohadtul drága kormánypropagandával együtt is érvénytelen lett a népszavazás. Nem azért, mert bárki is ellenőrzés nélküli migránstömegeket szeretne látni, hanem azért, mert nem erről szólt ez a cirkusz és ezt többen felfogták, mint nem.

Mégsem döbbentem meg igazán, amikor tegnap este a magyar kormánynak nevezett gyülekezet felsorakozott az önjelölt Napóleon seggében és végigasszisztálták a legújabb agymenését.

Magyarország minisztereinek elnöke kirogyadozott a reflektorfénybe és a mikrofonba hörögte: Győztünk, elvtársak! Mindenki tudja, hogy nem győzött senki. A népszavazás érvénytelen. Érvényes csak akkor lett volna, ha a szavazásra jogosultak fele+1 fő vesz részt rajta és érvényesen szavaz mindenki. Ezt az érvényességi küszöböt a Fidesz állította fel 2013-ban.

A részvételi arány – az érvénytelen szavazatokkal korrigálva – 40 százalékos volt. Innentől kezdve nincs miről beszélni. De Orbán – mint már annyiszor – szemen köpte a kormányt, az általuk fabrikált alaptákolmányt és a tulajdon törvényüket, amely meghúzza az érvényességi küszöböt és győzelmet hirdetett.

A hazug miniszterelnök a hazug cinkosaival a háttérben felállt a dobogóra bohóckodni, hogy még nagyobb hülyét csináljon magából, mint eddig. Egy országot járat le, amikor ország-világ előtt kihirdeti: leszarja a magyar törvényeket, leszarja a saját törvényeit, leszarja a magyar emberek döntését és véleményét és még idióta baromnak is nézi az ország polgárait. Így, szépen sorban.

Meg nem tudom mondani, honnan veszi a bátorságot ez a megborult szenior focista mindehhez, de veszi és a szeme sem rebben. Csak a feje tikkel, a nyelve nem fér el a szájában, a keze rángatózik.

Végtelenül szánalmas látvány volt a sajtótájékoztatón nyújtott kép. Ők nincsenek tisztában vele, hogy pontosan annak látszottak, amik valójában. Az előtérben egy hatalomba beleőrült, mentálisan sérült kis emberke, aki úgy tesz, mintha győzelmet aratott volna, miközben elbukott. Mögötte az üzlettársai, Magyarország leggazdagabb emberei, akik üzleti vállalkozásként tekintenek az országra, ostoba rabszolgákként gondolnak a polgárokra. Amelyik még valamennyire normális, az pontosan tudta, hogy nagy baj van, hogy hazugságra épített hatalmuk inog, de mégis beálltak a főhazug mögé. Nincs is más választásuk. Prostituálták magukat, ebből nincs kiút, tovább kell menetelni.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és cinkosai megszegik a saját maguk által összebarkácsolt törvényeket is, amikor azt hazudják, hogy felhatalmazást kaptak bármire. Semmire nem kaptak, a népszavazás érvénytelen, innentől nincs miről beszélni. De ők beszélnek, hörögnek, esküdöznek és folytatják, amit elkezdtek. Az ország szétverését, kirablását.

Orbán Viktor azt hazudja, hogy felhatalmazást kapott az ország népétől arra, hogy tovább dúlja ezt a szerencsétlen országot. Ma reggel a Migránstévé már el is kezdte (vagy inkább folytatja) az agymosást. A reggeli műsorba berendeltek egy szakértőt, bizonyos Tóth Norbert nevű nemzetközi jogászt, aki ezt mondta bele a kamerába:

Magyarország az EU alapítószerződéseinek módosítására is javaslatot tehet a népszavazás nyomán. Nem alkotmányellenes, ha az érvénytelen népszavazás eredményét figyelembe veszi a parlament. Érvényes és eredményes népszavazás esetén az Országgyűlés kötelezettsége annak megfelelő jogot alkotni, de ha érvénytelen a népszavazás, akkor sem tiltja semmi, hogy a törvényhozás figyelembe vegye a szavazás eredményét ”.

Szánalmas társaság, szerencsétlen szarlapátolók gyülekezete. Ha semmiféle következménye nincs a népszavazásnak, akkor mi a francnak kellett megtartani? Miért nem döntött Orbán Viktor a reggeli gyógyszer bevétele előtt, ahogy szokott? Ahhoz honnan veszi a bátorságot a miniszterek elnöke, hogy megpróbálja módosítani az uniós szerződést? Ki hatalmazta fel rá? Ja, hogy senki, de neki és cimboráinak ez áll érdekében. Értjük.

Az a helyzet, hogy tényleg értjük. Az most világosan kiderült, hogy többen értjük, mint ahányan nem. Most pedig ahelyett, hogy tudomásul venné Orbán Viktor, hogy nem tudja becsapni az egész országot, taktikát váltott. Leszarja a közakaratot, a törvényeket és megpróbálja átírni az ezerszer átírt alaptákolmányt. Ha ez nem megy, mert uniós jogokat sért, akkor az uniós szerződést akarja átírni.

Az a rossz hír, hogy egy hazug kormány hazug miniszterelnöke annyira erős, amennyire a polgárok azt megengedik neki. A népszavazásból egyértelműen kiderült, hogy nincs kétharmad, még többség sincs, csak egy hataloméhes, saját magát is szembeköpő, súlyos problémákkal küzdő, vesztes kis fickó van, a háta mögött egy érdekcsoporttal. Akik abban a pillanatban fognak kiugrani mögüle, amikor veszélyt éreznek.

Van továbbá egy ország, amiről kiderült, hogy sokkal normálisabb és sokkal európaibb, mint a vezetői.

Nem vagyunk túl a nehezén, mert az csak most kezdődik. Kétségem sincs, hogy az eddigi, alig leplezett háborút mostantól teljesen nyílt háború váltja fel. Az ország kettészakadt társadalmát egymás ellen próbálja hergelni a kormány, az ellenzéki médiát az eddiginél is nagyobb erővel igyekeznek megsemmisíteni, mindenkire tüzelni fognak, aki veszélyezteti a hatalmukat. Minden nappal közelebb vagyunk a választáshoz. Nincs idő és ezeknek már veszítenivalójuk sincs.

Igazából már nekünk sincs veszítenivalónk. Senkinek, aki egy demokratikus, európai, fejlődő, élhető országot akar, nincs több veszítenivalója. Egyszerűen össze kell kapaszkodni még erősebben, menni kell tovább, de már nem is kell úgy tenni, mintha elhinnénk, hogy a kormány az ország érdekében dolgozik és Orbán Viktor normális, becsületes politikus. adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.