Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Na, most tessék leülni az olcsó sörrel a számítógép elé és könnyesbús bejegyzéseket irkálni Orbán Viktornak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha mindenki megtette hazafias kötelességét és megvédte a magyar ugart, beszéljünk egy kicsit a migránsokról. Az van, tisztelt honfitársaim a népszavazás őrületében, hogy miközben ártunk és ormányunk közel (vagy távol) 20 milliárd jó magyar forintot vett el a közösből és költött el a népszavazási kampányra (nyugi, bőven jutott belőle Vajna András tévéjének, G. Fodor Gábor tudományos folyóiratának és Rogán Antal szomszédjának is), leárazták a letelepedési kötvényt.

Kínai migránsok féláron és ráadásul hitelre vehetnek ilyen papírt. Igaz, hogy akkor nem kapják vissza a pénzüket – szemben azokkal, akik kifizetik a 93 millió forintos vételárat, mert ők visszakapják kamatostul – mert a félárú kötvény vételárán megosztozik a bank és a kötvényforgalmazó cég.

Kötvényenként 54-60 millió forint haszonról beszélünk, amiből egy megveszekedett fillér sem kerül a magyar államkasszába, drága véreim a migránsok elleni harcban. Magyarországnak – ide értve a vadul szavazó híveknek – csak a kínai letelepedők jutnak. A pénzt zsebre teszi egy kajmán-szigeteki offshore cég. Értelemszerűen még csak adót sem fizet Magyarországon az a vállalkozás, amelyiket Rogán Antal és az ő minisztériuma alkalmasnak talált arra, hogy forgalmazza a magyar letelepedés lehetőségét. Egy huncut fillér nem jut belőle az országba. De nem baj, tessenek csak szavazni, mert egy a tábor, egy a zászló.

A honvédő magyar kormány és külön Rogán Antal eddig 3917 letelepedési kötvényt adott el. De nyugi, kedves szurkolók, jobban járunk a féláron adott kötvényekkel, amiből nincs bevétele az államnak, mint a teljes árú kötvényekkel, mert arra meg konkrétan ráfizetünk. Öt év múlva vissza kell fizetnie az államkincstárnak a vételárat, plusz a normál piaci többszörösét (tényszerűen négyszeresét) kitevő kamatot. A kamatot mi fizetjük, tisztelt szavazótársaim a honvédelemben. Bónuszként a kamatot a közvetítő offshore cég kapja. Az, amelyiket Rogán Antal a két szép kezével kiválasztott. Értjük? Szerintem nem.

A 3917 eladott kötvénnyel összesen 16 ezer ismeretlen eredetű és hátterű migráns költözhetett Magyarországra, mivel ilyen nagy családos emberek vették a kötvényeket. Bizony.

Miközben sivalkodva retteg az egész vidék, hogy jönnek a vadak és először megerőszakolják, majd felrobbantják a falut, már itt is van belőlük egy városra való. Jó, persze, nem látják őket Becskén, mert mi a jó francnak is menne oda egy migráns is? De azért itt vannak (pontosabban itt lehetnek, ha akarnak) és még csak az sem igaz, hogy pénzt hoznak az országnak.

Azt szeretett ártunk és ormányunk hazudja bele a jó magyar emberek arcába, hogy mekkora összegekkel gazdagodunk a legális migránsok révén, mert konkrétan ráfizetünk. Rohadtul sokat. Na, nem a kormány, hanem mi, Becskén, Romhányban, Hejőpapiban és Túrkevén rettegő hülye magyar kisemberek.

A kötvényeket forgalmazó cégek (ismételjük együtt: amelyeket Rogán Antal választott ki és amelyek offshore cégek, nem itthon adóznak) eddig 100 milliárd forintot kerestek a bulin. Ebből – tessék koncentrálni, aztán lehet menni szurkolni a tévé elé, hogy teljesült-e Orbán Viktor nagy álma a népszavazásról – 35 milliárd forint közpénz. Ennyit buktunk az üzleten. Nemzetileg. Közpénz az, amit mi fizetünk be, drága nertársak. Az a pénz, amiből munkahelyek létesülhetnének például a falvakban, hogy a rettegés helyett inkább dolgozhassanak az emberek. Ez az a pénz, amit elvettek a tanodáktól, például az Igazgyöngy alapítványétól. Ez az a pénz, amiből lehetne gyógyszer a kórházban, vécépapír és nővérke. Ez a 35 milliárd és az a 20 milliárd, amit most elégetett a vezér azért, hogy Európa szégyenére fel-alá bohóckodjunk ezervalahány menekült miatt, miközben ugyanaz a vezér (vagy valamelyik slapaja) már idetelepített 16 ezer embert, a franc tudja honnan. Pénzért. Olyan pénzért, testvéreim a rettegésben, amely pénzből mi soha egy huncut fillért nem fogunk látni, ezzel szemben innen is puszikálom Rogán Antalt és Habony Árpádot, akiről Orbán Viktor sem tudja, hogy kicsoda.

Na, most tessék leülni az olcsó sörrel a számítógép elé és könnyesbús bejegyzéseket irkálni Orbán Viktor Facebook oldalára, vigasztalásként az elbukott népszavazás örömére. Vagy bánatára. Hajrá!adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!