Augusztus 10,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Érdemes lesz felkötni a fideszes gatyát a nemzeti gatyamadzaggal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 495,807 forint, még hiányzik 2,504,193 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mindjárt túl vagyunk a semmit el nem döntő népszavazáson és valószínűleg hétfőn már nem lesz Európa sem. De amennyiben mégis túléljük, akkor sem sok okunk lesz az örömködésre. Pontosabban lesz, amennyiben valakit boldogsággal tud eltölteni egy fideszes hűtőmágnes látványa az üres hűtőszekrény ajtaján.

Az a gyanúm, már kevés lesz a kormánynak a migránsáradat, ezzel nem húzzák ki a választásokig. Lehetséges, hogy be kell vetni az ufókat, vagy a csattogó fogú, kizárólag magyar gyermekek vérével táplálkozó pirézeket.

Mert harmadika után – már amennyiben nem áll meg a Föld forogni – az összes bajunk ismét előkerül. Már nem lesz mivel hergelni a híveket. Vagyis lesz, mert a kormány és főleg Orbán Viktor az utolsó csepp vérünkig harcol, kétségem sincs, de azért elcsitul ez az őrület. Ha csak be nem törnek az országba milliószámra a migránsok, fel fog tűnni az egyszerűagyúaknak is, hogy annyira mégsem száguldunk, mint hitték.

Most még többet kell várni egy vizsgálatra, mert folyamatosan fogynak az orvosok. Ráadásul már egy szakit is lepkehálóval kell fogni, ha elromlott a vízcsap, a kazán, vagy a békemenet előtt szeretné a hívőnéni felfrissíttetni a haloványlila hajszínét.

Mert a villany- és egyéb szerelők is a haldokló nyugatra mennek, kézenfogva a fodrászokkal. És az ápolónőkkel. Meg az informatikusokkal. Savazóbácsinak és lilahajúnéninek egyszer eljut a tudatáig, hogy az unokáik is elmentek és valamilyen okból boldogok ott, a migránsok között, maguk is migránsként.

A rommá államosított szolgáltatók már nem tudnak hová árat csökkenteni, mert jelenleg 4-5 százalék veszteséggel működnek. Ezzel szemben az üzemanyagok ára emelkedik, mert a gondos kormány beépített egy új adót a többi harminc adó mellé és annak ellenére emelkedik az ár, hogy az olaj világpiaci ára nem emelkedik. Hanem csökken, például.

Namost, ha az üzemanyagok ára emelkedik, akkor a csirkefarhát ára is emelkedni fog, miután ez a baromfialkatrész nem képes saját lábon elvergődni a boltokba. Szemben Ráhellel, aki meg képes ezt öncsülkön előadni, akár Felcsút-Bahrein viszonylatban is.

Továbbá az is feltűnhet majd a lilahajú néniknek, hogy egyre kevesebb a nyugdíj, már amennyiben lesz egyáltalán ilyesmi. Mert azt sem sikerült a kormánynak eléggé kidomborítania, hogy ők úgy tervezték, hogy 2018-ig (igen, drágáim, abban az évben lehet majd választani Orbán Viktor és Orbán Viktor között) lehívja az egyébként 2020-ig járó uniós forrásokat. A választás után meg majd lesz valami. A sunyi Unió fogta magát, és beintett Orbán szép terveinek és eszében sincs előre utalni a pénzt.

Sőt, sok esetben utólag se nagyon, mivel igen sok vizsgálat és eljárás folyik jelenleg is az uniós pénzek elkorrumpálásának örömére. Például az Orbán vő cégével kapcsolatban is. Tehát valamit át kell variálni a fiúknak, vagy Habonynak nagyon ki kell találnia, mit hazudozzon össze a kormány, mert különben gáz lesz.

Illetve lehet, hogy sok minden lesz, de gáz pont nem. Mivel a gáztárolók félig sincsenek. Nem érdekes, majd jön Rezsiszilárd, Kósalala, végső esetben Lázár és elmagyarázza a népeknek, hogy nem fáznak ők, csak most úgy érzik.

Azt meséltem már, hogy elszólta magát Hornung Ágnes NGM-államtitkára a nyugdíjakkal kapcsolatban? Az történt, hogy a hölgy megszólamlott egy konferencián és azt találta mondani, hogy gond lesz a nyugdíjakkal és marhára jó lenne, ha öngondoskodnánk. Ezt az MTI lóhalálában lehozta, majd három órával később helyesbített, miszerint nincs is akkora gond az állami nyugdíjakkal. Másnap ugyanez a Hornung Ágnes a Migránstévében örömmel jelentette, hogy annyira erős a nyugdíjrendszer, mint a hétfene. És az első és utolsó kijelentése között 24 óra sem telt el.

Emlékszünk még Selmeczi szenátorasszonyra, aki olyan ügyesen megvédte a 3000 milliárd forintnyi nyugdíjvagyont? És emlékszünk a 300 forintos vizitdíj miatt utcára hergelt tömegre?

No, akkor majd másodika után is emlékezzünk mindezekre és minden egyébre is, ami a nagy kavarodásban, kampányban és szavazásban elmaradt. Szerencsére vannak ebben az országban olyan nyugdíjasok is, akik nem a békemenetet tartják életük fő eseményének, viszont remek a memóriájuk. Meg vannak fiatalok is, akik képesek gondolkodni.

Egyszóval érdemes lesz felkötni a fideszes gatyát a nemzeti gatyamadzaggal, mert az sem kizárt, hogy eljön az a pillanat, amikor futni kell. És nem a migránsok elől.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.