Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mészáros Lőrinc saját kezével faragja Orbán Honvédő Viktor lovasszobrát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága elvtársak nertársak, kedves hazafiak! Mindenki nyugodjon le a p*csába, gondos kormányunk megoldotta az összes bajunkat. Figyelem, sorolom.

Kevés a munkaerő, de gond egy szál se. Egyrészt elmagyarázzák nekünk, hogy azért kevés, mert annyiranagyon hasít az ipar, a gazdaság és Matolcsy György szemöldöke, hogy felszippantották a dolgos kezeket. Hát főleghogy Matolcsy, mert az MNB-nél is égetően hiány van szakemberekből, ezért kellett az unortodox zseninek több állásba is beültetni szíve hölgyét. Megoldotta a munkaerőhiányt? Meg hát! Vajda Zitát minden munkahelyre!

Matolcsy mellett a nemzeti-nemzeti kormány is felfedezte a többször hasznosítható nyugdíjast, mint a munkaerőgondokra gyógyírt. Tessék!plakatszavaz

Az újrahasznosított nénit aztán újrahasznosította a lakájmédia 2015 júliusában:pl2

Sorrendben: Kézdiné Patakfalvy Katalin rezsicsökkentős plakáton széplik, majd a PestiSrácokban dolgozik az ellenzéki média lejáratásában, miközben perrel fenyegetőzik, mivel hamvas orcáját felhasználta az internet népe az ő hozzájárulása nélkül. Harmadik körben a Fidesz és a kormány Facebook-oldalán jelenik meg, mint becsületben megőszült nagyika, aki aggódik az unokái miatt, ezért úgy elmegy másodikán szavazni, mint a vöcsök.

Tehát ez a megoldás mindenre. Egyrészt aktiválni kell a nyugdíjasokat és több területen felhasználni őket. Másrészt minden politikusnak kötelezővé kell tenni a feleség mellé minimum egy – nagyon hazafiaknak több – barátnő beszerzését. Példamutató Matolcsy György majd megszervezi az oktatást ezen a területen, hiszen ne felejtsük el, hogy ő sem csak a kedvesét foglalkoztatja ki tudja hány állásban, hanem ott van még Matolcsyné is.

Minden megoldható országon, főleg párton belül. Nincs többé szükség arra, hogy magyar cégek Ukrajnában toborozzanak munkaerőt, ahogy azt most teszik.

Azok a hazaáruló – fideszül Haza Áruló – magyarok (Magyarok), akik ennek ellenére külföldön keresnek megélhetést, majd jól megnézhetik magukat. Ha valamikor rájönnek arra, hogy nem jó nekik a rasszista, homofób, ugyanakkor elmuszlimosodott, antidemokratikus, bűzlő nyugaton, már hiába is akarnának hazajönni. Addigra minden állás foglalt lesz, mert mindenhol Vajda Zita és Kézdiné Patakfalvy Katalin fog dolgozni.

Amúgy sem fognak tudni bejutni az országba, mert nyolc sorban lesz körbetekerve csirkehálóval és mindenórás terhes nők védik a határt.

Ott fognak állni a hazavágyó fiatalok a kerítés túlsó felén és vágyakozva lesnek be a dróton keresztül az Új Magyar Királyságba, ahol Mészáros Lőrinc saját kezével faragja Orbán Honvédő Viktor lovasszobrát, Vajna András magánszámlájára kell befizetni az adókat, Simicska Lajost kinevezik a közmunkások védőszentjének és Orbán Ráhel olajkutat talál a kert végében.

Esetleg akkor jöhetnek haza, ha Leleményes Rogán Antal olyan letelepedési kötvényeket fog árusítani, amik kimondottan a kalandvágyból külföldre költözött, de most a teljeskörű habzsi-dőzsi reményében visszakalandvágyó honfitársaink számára készültek. Jó pénzért persze.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.