Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tudta? A Fidesz patkánynak tartja önt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szándékosan nem voltam hajlandó tegnap Bayer Zsolt népművelő és kormányszekértoló szombati pécsi kalandjával foglalkozni, ahol a tiltakozók elől eldugva, hátsó ajtón érkezett és hátsó ajtón távozott a kormány kamunépszavazási hakjnijának főszereplője. Akinek korszakos előadásáról egyrészt kitiltották az kritikus elemeket (ez egy szabad ország végül is), másrészt ennek okán Berkecz Balázs (Együtt) – akit korábban félresikerült ágyipoloskának titulált a mester – sem tudta átnyújtani neki az Orbán kegyence oklevelet.  Harmadrészt:

Bayer Lovagkeresztes Zsolt bölcselő tehát, aki gondosan koreografált, gyűlöletbe csomagolt műsor formájában terjeszti az ismereteket arról, hogy mindmeghalunk, ha nem a Fidesz marad hatalmon (ITT megnézheti, akinek van gyomra hozzá, nagyjából ezt adja elő mindenhol), aki publicisztikáiban végtelenül bátor, harsány és válogatás nélkül anyázza Orbán Viktor és a Fidesz vélt és valós politikai ellenfeleit, a való életben tökéletesen hozza a főnökét. Módfelett gyáva, és csak akkor nagy a pofája, ha érzi az akol melegét és a vele mindenben egyetértő közönség csodálatát. Amely közönség lelkében – mint látjuk – már bőven beért a publicista kitartó munkájának gyümölcse: nőket gyomorszájon vágni mekkora dicsőség már, nem?

Miután szombaton jól végezte dolgát, tegnap Bayer, a Fidesz-kormány hivatalos szócsöve és kampányának állandó (nem csupán bio) díszlete – aki nem határolódott el attól, hogy a saját és a Fidesz hívei nőket bántalmaztak a Fidesz hivatalos népbutító lakossági fórumán – publicisztikának csúfolt posztban üzent azoknak, akik nem mennek el szavazni:

bayer

Bayer artikulálatlan hörgése alapvetően jó hír is lehetne, amennyiben úgy tűnik, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt megakadni látszik az állampárt torkán. Egy minden körülményét tekintve furcsa  robbantás árnyékában, alig egy héttel a sorsdöntőnek kikiáltott, de semmit el nem döntő 10 milliárdos népszavazás előtt a kormány minden erejével beleállt a magyar viccpártba. Egészen groteszk fintora a sorsnak, de egyre inkább bizonyítást nyer: a jelenlegi hatalom számára nem a parlamenti kollaboráns ellenzék, hanem az úgynevezett pálya szélén, civilek támogatásából cselekvő kutyapárt jelenti a legnagyobb fenyegetést.

Meggyőződésem, hogy Kovács Gergely pártelnök nem ökölbe szorult aggyal reagál majd – ha egyáltalán – erre a vitriolos üzenetre, de nyilván itt nem is az ő személye a lényeg. Bayer Fidesz-szócső, akárcsak ennek a plakátnak a kiötlője, megálmodója és kivitelezője gyakorlatilag mindazokat lepatkányozta egy mozdulattal, akik az MKKP sugallatára, vagy saját döntésük alapján érvénytelenül fognak szavazni október 2-án. Vagy otthon maradnak és egyáltalán nem asszisztálnak a hisztériához.

Azon túlmenően, hogy a magát még mindig kétharmadosnak képzelő hatalom egy viccpárttól fosik és ráállítja fizetett katonáit, és látva az elszabadult indulatokat, amellyel megvénült emberek vágnak gyomorszájon fiatal lányokat, akik nem abban hisznek, mint ők, szerintem mondjuk ki: az, hogy ide jutott ennek az országnak a közhangulata, hogy ilyen mederben folydogál az életünk, hogy ilyen nyomasztó egyáltalán levegőt is venni ezen a puskaporos hordón, abban elévülhetetlen érdemei ennek a gyűlöletből templomot építő fideszes kereszteslovagnak vannak. Aki végigkíséri a Fidesz hosszú hónapok óta tartó kampányát, és amerre jár, ökölbe szorult kezek, kidagadt erek várják. A legprimitívebb csürhe harsány üvöltése ez, amely csürhe a regnáló Bayer Zsoltok által generált gyűlölet birtokában mintegy predesztinálva érzi magát arra, hogy gyomorszájon vágjon és igazságot tegyen. A tevebaszó, hepatitiszes, analfabéta migráns és a nemzeti érzelmek által vezérelt szittya magyar között.

A dolog attól igazán gyomorforgató, hogy a fizetett pojáca nagyon pontosan tudja, hogy a népszavazás, a kényszerbetelepítés, illetve a fenti plakát tartalma között minimális összefüggés sincs. Bayer lovag pontosan tudja, hogy a kvóta nem szól semmiféle kényszerbetelepítésről (igen, a menekültkérelmek elbírálásáról szól kizárólag és továbbra is), azzal pedig főleg tisztában van, hogy a sikeres és eredményes népszavazás ugyanúgy semmilyen hatással nem lesz a menekültáradatra, mint a kvóta léte, vagy nem léte.

Ez a kiemelkedően gusztustalan üzenet pedig, amellyel Bayer (és ezáltal a Fidesz) örömmel azonosul, első ránézésre olyan, mintha a silány kormánypropaganda paródiája lenne, de nem: ez valójában maga a kormánypropaganda. Igen, egyértelműen ez a legdurvább: hogy ez már az a fázis, amikor eltűnt mindenfajta különbség a Fidesz legfőbb – korrupción túlmutató – politikája és annak paródiája között. Ne kerteljünk, ez az állampárt hivatalos véleménye mindazokról, akik nem értenek egyet velük: patkányok.

De hogy az egyébként minősíthetetlen, tárgyi tévedésekkel kikövezett tartalomról is ejtsek pár szót. Bayer! Azt vágod, hogy annak az esélye, hogy a gyerekedet családon belül erőszakolja meg valaki, nagyságrendekkel nagyobb, mint az, hogy egy (nem kényszerbetelepített, mert nincs kényszerbetelepítés) migráns? A hazafias nemzeti keresztény családokban  megerőszakolt gyerekek sorsáért nem aggódsz, öcsém? A fogalmatlan, félanalfabéta, ivarérett magyar állampolgárok által megerőszakolt gyerekekért még egyszer nem hallottalak tiltakozni, Bayer. Hepatitiszes csak a tevebaszó migráns lehet? Más: ha érvényes és sikeres lesz a népszavazásotok, onnantól semmilyen uniós döntés nem lesz kötelező Magyarországra nézve?

Az van, hogy miközben az elvtársaid raklapszámra tüntetik el a közpénzt (Voldemortok, Rogánok, Mészárosok, és így tovább), te havi egymillióért lemész kutyába, téged tolnak maguk előtt és használnak paravánként, mert te bármire kapható vagy. Téged azért tartanak, hogy már megint ne arról beszéljünk, hogy sötét maffiózók ejtették foglyul az országot. Ebben a bűzös posványban Bayer Zsoltnak jelen állás szerint már csak arra futja, hogy a hatalmon lévők mérhetetlen gazemberségeit és ostobaságát kiröhögő, kifigurázó viccpártot savazza. Kínjában.

Remélem, hogy tényleg ennyire nagy szarban vagytok, Bayer, hogy már a magyarok egy részének nyílt patkányozása is belefér. Bár úgy teszel, mintha a Fidesz örökké hatalmon maradna, nyugodj meg, ez nem lesz mindig így. Készülj, mert a sok aljadékságot, amit műveltél, te sem fogod megúszni. adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.