Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Békeidőben azt mondanám, hogy ezt a borzalmas ripacskodást Chuck Norris is megirigyelné

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Simicskó István, a hon védelmének felkent minisztere olyan nagyon belejött a minap a népi-nemzeti frászkeltésbe (nem elsősorban arra a fenomenális baromságára gondolok, hogy az 1552-es egri csata hőseinek hősiességéhez hasonlította azt a bátor cselekedetet, miszerint október 2-án az egységnyi népszavazó két egymást keresztező vonalat húz egy darab papíron, megfelelő helyre) amikor bedobta a Magyarországon bármikor bekövetkező terrortámadás gondolatát, hogy Nyitrai Zsolt fideszes képviselő adta a másikat.

Ezért aztán ez utóbbi közösségi oldalára fel is került a fent többszörösen is látható a remekbeszabott alkotás, amin a két honfiú ököllel megy neki a migránsok feltartóztathatatlan áradatának. Feltételezem ugyanis, hogy a Megvédjük az országot! mindent el- és megmagyarázó képfelirat nem a fotózással megbízott Margitkának szólt, aki két kávéfőzés között lekapta az urakat világ csodálatára, és az utókor örömére.

Hát persze hogy nem történt semmi, vagy ha igen, legfeljebb annyi, hogy a csütörtök esti egri lakossági fórum után, a megmutatjuk a migránsoknak harci hevében a fiúk bemerevedtek a felemelt ökölben testet öltő boxolóállásba és üzentek a hordáknak: semmi esélyük Magyarország ellen, amíg ilyen karakán politikusok Facebookon védik a hont.

Szokásomhoz híven most is nagyvonalú leszek és eltekintek attól, hogy bár Simicskó otthonosan mozog a küzdősportok világában, ettől a beállástól egyéb körülmények között rongyosra csapkodná a térdét a röhögéstől boldog és boldogtalan. Migráns és bennszülött. Különös tekintettel arra, hogy a fejük és pofázmányuk védelmére nem sikerült kellő figyelmet fordítaniuk az uraknak, de valószínű az első testi kontaktus maradandó károkat okozna azokban az idétlenül ökölbe szoruló kezekben. Ahhoz képest viszont, hogy akár egy-egy fa testápolót is kézbe vehettek volna, ez egy igazán szelíd és bárgyú kép.

Csakhogy második olvasatra és ránézésre igencsak elment a kedvem a finomkodástól és nagyvonalúságtól. Nem vagyok híve az öncélúan fölösleges hisztériakeltésnek – érkezzen ez a politikai paletta bármely irányából -, de azért ez itt akkor is két választott kormánypárti politikus jópofának vélt ripacskodása, ha szándékosan próbálom jóhiszeműen megközelíteni a lehetetlent. Mit ábrázol mégiscsak ez a két f*sz?

Mert azt érteni vélem (valójában tudtam is, csak nem sejtettem), hogy Orbán-vezér bizony befosatta a fideszes és kereszténydemokrata kompániát: ha nem hozzák az érvényessségi küszöböt a szemétdombjaikon, felejtsék el, hogy rajta lesznek a 2018-as jelöltlistákon, szóval teperni kell vadul, mozgósítani kell, mindent fel kell tenni egy lapra.

Ettől függetlenül ez a fotó nem bagatell, és akkor sem tudok röhögni rajta, ha egyéb körülmények között egy ilyen szánalmas alakításon csak röhögni szabadna. Ez a két szellemi árvízkárosult, akik közül az egyik egészen biztosan nem tudna mit kezdeni egy ártalmatlan villanyoszloppal sem, a másik meg feketeöves kibaszatos kormánytag, de elvileg egyik sem feltűnési viszketegségben szenvedő, pattanásos tizenéves, valójában új szintre emelte a mindent elsöprő agressziót és újabb mélységeit hódította meg a regnáló hatalom aljadékságának.

Tartok tőle, egyáltalán nem arról van szó, hogy az éppen aktuális lakossági fórum után a kannás bor megártott a fideszes propagandának. Arról sincs szó, hogy kurvára kínosnak érezték a produkciót, dehát a főnök kínosan figyel a segge fényére, tehát nyalni kell azt szakmányban. Arról van szó, hogy az elmúlt – szorgos hétköznapokkal dúsított – hónapok alatt sikerült szabadjára ereszteni és csúcsra járatni azt a gyűlöletet, ami ma már odáig fajult, hogy emberek egy csoportja kamunépszavazási plakátok miatt áll neki megverni emberek egy másik csoportját vad zsidózással és kurvaanyázással körítve.

Arról van szó, hogy a verbális uszítás után a fizikai agressziót is bevethetőnek tartják. Aki erre is legyinteni szeretne, annak jó volna elgondolkodni azon, hogy mi jön ezután? Hol lesz a vége ennek a zuhanásnak, pusztításnak? Milyen ország lesz az, ahol emberek által megválasztott tisztségviselők ökölbe szorított kézzel uszítanak embercsoportok ellen? Nem szimbolikusan, hanem nagyon is szó szerint.

Attól is eltekintve, hogy amit ezek az emberek valaha is megvédtek, az vagy eltűnt, vagy tönkrement, vagy valaki másnak a kezébe került, ezek az emberek hétről hétre, napról napra, óráról órára tovább aljasodnak. Nem trollok ezek, hanem hivatásos merénylők, akik az emberek sötét ösztöneinek posványában lubickolnak és mindent ki akarnak hozni belőle, ami a hatalom megtartását garantálja.

Miután időtlen idők óta mérgezik az agyakat, lebegtetik a pánikot, pusztulást, káoszt, tűzparancsot, terrortámadást, immár a háború elől menekülő nyomorultak fizikai fenyegetését is bevetették. Ne mondja nekem senki, hogy vicces ez a kép, hogy szórakoztató, hogy bárkinek ettől nevethetnéke támad. Néhány száz, vagy ezer gátlástalan gazember mérgezi többmillió választópolgár agyvelejét és bizonygatja neki, hogy a morális fertő az egyedüli út, amit követni érdemes. És ha a verbális gyűlöletkampány, a Bayer-féle lépten-nyomon leírt, lépten-nyomon visszaköszönő nyílt, frontális uszítás nem elég, akkor nyugodtan fel lehet venni a boxolópózt és szükség esetén ütni kell.

Nem a kocsmában történik mindez, hanem a kormánypárt hivatalos kommunikációját látjuk. Azt, amin október 2-a – bármi lesz is a kimenetele a savazásnak – semmit nem változtat. Ide jutott a hatalomba belegárgyult állampárt, valószínűleg ez a főpróba volt, így szoktatnak a gondolathoz: lőni is fognak, nem csak ütni.  És ha ma a migránsoktól védik az országot ököllel, akkor annyira valószínűtlennek tűnik, hogy holnap nem saját magukat fogják ököllel védeni a másképpen gondolkodókkal szemben? 2018 itt van a kertek alatt, van valakinek kétsége? És ha nincs, miért nincs?

Ha az idegen kultúrájú emberek ellen bármit megengedhetőnek éreznek, akkor miért lenne más, amikor a saját gennyes hatalmukat fenyegető honfitársaikról van szó? Ahol a kormánypárt a Btk. szerint is büntetendő rémhírterjesztés bűzös kártyáját is kijátssza, ahol a rendszer ellen tüntetőket bántalmazó keretlegények ellen felfüggesztik a nyomozást, ott ki kételkedik abban, hogy ököllel fognak nekiesni a polgáraiknak, ha azok fenyegetést jelentenek rájuk nézve?

Békeidőben azt mondanám, hogy ezt a ripacskodást Chuck Norris is megirigyelné, ám most semennyire nincs békeidő. Aki nem értette eddig (én se nagyon), hogy embereket miként lehet úgy lebutítani, megőrjíteni, felhergelni, hogy önként és dalolva kövessenek el erőszakot, az most figyeljen! Ez történik éppen. Ez a két szellemi árvízkárosult mutatja az utat.

Frissítés: Mint látható, Nyitrai Zsolt eltávolította a bokszolós fotót Facebook-oldaláról, Simicskó meg már korábban elhatárolódott saját magától. Szép.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!