Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Született feleségek, szeretők, ribancok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben a rántotthús alakú ország fideszes településeinek elöljárói és félkegyelmű támogatóik egymást túllicitálják éppen a kamunépszavazási hakni keretében, hogy vajon melyikük tudja dörgedelmesebb kreténséggel riogatni a népet ezekben a vérzivataros időkben, van itt néhány apró és jelentéktelen esemény, amely kiegészíti a nagy egészet. Tegyünk egymás mellé tendenciózusan (szokásom nekem) egymástól független híreket:

– Megnyílt az ország kilencedik kaszinója: az ügyvezető felesége Seszták Miklós miniszter feleségével vitt közös céget

– A felfüggesztett mentelmi joggal rendelkező Mengyi Voldemort Roland nagyúr – aki alkotmányos költség és visszacsorgatott pénzek fejében intézett el különféle pályázatokat – feleségének alkalmazottak nélkül működő, 2014-ben létrehozott egyszemélyes cége tavaly 193 milliós nettó bevétel mellett 168 milliós eredményt produkált

Vajna András kaszinócsászár és filmügyi kormánybiztos neje, bizonyos Vajna Tímea és cége munkát kapott egy, a Magyar Nemzeti Filmalap által 1 milliárd forinttal támogatott filmben. A sajtó érdeklődésére sem a filmalap, sem Vajna Tímea cége nem volt hajlandó kiadni az ügylettel kapcsolatos információkat, hogy tudniillik mennyiért vállalta a castingot Timike cége, miért pont az ő cége és egyáltalán.

„Utólsó” lehetőség Vajna Tímea szerint

„Utólsó” lehetőség: Vajna Tímea cégének reklámja

– A 61 éves létére egy nála 30 évvel fiatalabb nőcskével szerelembe esett Matolcsy György jegybankelnök gyáván elmenekült az újságírói kérdések elől, miután kiderült, hogy a szeretőjét közpénzből kényezteti és konkrétan négy helyről fizeti a összesen valószínűleg 2 millió forintot meghaladó fizetését.

Ez itt egy friss, ám igen szerény, és végtelenül hiányos lista arról, hogy miközben az elsőtől az utolsó vonalig terjedő politikusok hada dézsmálja szüntelenül a közpénzes vályút és nem hajlandó sehogyan sem eltávolodni tőle, az utánfutóikat, oldalbordáikat és egyéb nőnemű tartozékaikat is konkrétan mi tartjuk el. És nekem ne mondja senki, hogy ez eddig is így volt és mégis mit nem értek, mi a bajom?

Konkrétan az a bajom, hogy a büdös életben nem volt akkora erkölcsi fertő ebben az országban, hogy ennyi tehetséges feleséget, ribancot, szeretőt tartott volna el az a talpalatnyi rántotthús, mint mostanság, ebben a kirobbanó keresztényi és polgári reneszánszban. Hogy nem elég, hogy könyékig benne matatnak a közpénzben, nem elég, hogy visszaélnek a hatalmukkal, lopnak, csalnak, hazudnak, de mindegyiknek van valami nője, aki csak úgy tud a saját lábára állni, ha közben mindenki máséra tapos.

Hogy a véreres búbánatban van az, hogy  minden vénülő és kevésbé vénülő álszent g*ci, aki a női princípium beteljesítéséről ugat, vagy helyesel annak és közben az egyedüli tevékenysége kimerül abban, hogy az erőszakos migránsokkal riogassa a népet, vagy szivarral a szájában basszon rá mindenre, ami kormányzással, elvekkel, felelősséggel, becsülettel, tisztességgel kapcsolatos, a feleségnek született nőjének az útját egyengeti a közösből.

Ezek egymástól tanulják, hogyan kell családi vállalkozást és profitot generálni abból, hogy apu Orbán Viktor hatalomban tartására esküdött. Főállású talpnyalónak. Gondolom Matolcsy György Vajna Andrástól tanulta el, a másik meg a harmadiktól, hogyan kell fiatal nőcskékkel feldobni a lenyugvó nap hanyatló erejét. Az nem lehet, hogy egy milliárdokból finanaszírozott (nem Vajna zsebéből, hanem a filmalap közpénzéből) filmben Vajna Tímea 40 évvel fiatalabb feleség ne kapjon szerepet, vagy ne ő vezényelje le a castingot. Az nem lehet, hogy Matolcsy György kihűlt férj ne a nyomorult devizahitelesek megnyúzásából ámokfutva dőzsöljön és követeljen magának havi 5 milliós fizetést, hogy minden gazembersége megcsúfolásaként további 2 millióval tömje ki vadonatúj élete értelmét.

Mert az odáig a sánta kutyát nem érdekli, hogy bekurváztak, megnősültek, elváltak, forró vadházasságra leltek, vagy műanyagkeresztényként élik az életüket iskolai szerelmük oldalán, ha tisztességesen keresik meg a pénzüket, abból menőznek és nagyvonalúskodnak, ha a nőről van szó. De nem. Cégeket csinálnak nekik, amik aztán baromira nem tudnak félreállni az állami pályázatok útjából és két év alatt olyan sikeresek lesznek, mint közönséges halandók vállalkozásai egy évtized alatt sem. Vagy egyszerűen kamu állásokat találnak ki nekik szintén állami intézményekben, ahol nyilván szintén közpénzből etetik őket. Mert ha valamelyik unatkozó háziasszonynak és született feleségnek üzletasszonykodni van kedve, akkor miért ne tehesse meg kedvére? Nem volt olyan régen: amint Rogán Cecília megunta a családanya és a hites feleség státuszt, egyből elkezdett érteni a szépségiparhoz és ő lett a megmondója a dolgozó nőt sújtó kihívásoknak, amelyeknek neki is meg kell felelnie.

És ebben nem csak az a végtelenül hányingerkeltő, hogy egyetlen lehetőséget nem szalasztanak el annak érdekében, hogy visszaéljenek pozícióikkal, hogy szinte valamennyien abból gazdagodtak meg, hogy ahhoz a magát elitnek nevező politikai pöcegödörhöz tartoznak amelyikhez, hanem hogy a sógorok, komák, óvodástársak, barátok, unokatestvérek után a szeretőiket is az adófizetőkkel tartatják el. És nem az van, hogy férfiakként beleállnak, hanem gyáva, gerinctelen, sunyi puhapöcsökként megfutamodnak  az újságírók és a társadalom kérdései elől. Nem lehet őket semmiről megkérdezni, felelősségre vonni, válaszokat igényelni: hogy ezt így mégis hogy? Ők vannak megsértődve, ők nem értik, hogy mi idióták mit nem értünk.

Pedig nem csak az a baj, hogy az egyszeri magyar férjeket, adófizetőket, vállalkozókat félrelökve tolakodnak oda mindenhova, hogy egész piaci ágazatokat sajátítanak ki, hanem az, hogy azokból a pénzekből, amiktől megfosztják a hülyére vett magyarokat, családjaik, feleségeik, zsírosodnak, élnek luxuséletet, szelfizgetnek egzotikus helyeken és mutogatják magukat a Facebookon, Instagramon. Amikor éppen nem sunnyognak és nem törlik magukat az avatatlan szemek elől.

Ezek a lanyha pöcsű, ferde gerincű államférfiak, beleértve Vajna András parókakészítőt, a mások verítékéből lettek milliomosok-milliárdosok, a mások munkájából nagyvonalúskodnak a nőikkel, és vágják bele a pofánkba, hogy ők nem illetékesek morális kérdésekben. A törvény meg nem tiltja, hogy fiatal nőkkel létesítsenek intim kapcsolatot és munkába állítsák őket.

És a nemzeti ügyek kormányánál nem az van, hogy kilökik a kamerák elé az ilyen szerelembe esett és/vagy az asszony számláját tömködő elvtársakat, hanem – mintha mi sem történt volna – elhitetik a népekkel, hogy teljesen természetes, hogy egy ilyen gazdag ország eltartsa a Vajnákat és Vajdákat. Hogy legyen hálás, amiért megvédik a migránsoktól, cserében önként, a megkérdezése nélkül lemondhat a saját jólétéről nemcsak a Gyurkák és Andrások, de a Tímeák, Ziták, Mancikák javára is. Matolcsy havi 5 millióból, Vajna a kénye-kedvére átalakított kaszinó- és tévépiacról származó milliárdjaiból nem vonul el a véres g*cibe és örül, mint majom a farkának, hanem a minimálbéren és ötszámjegyű havi bevételen tengődök pénzéből éli a szerelmi életét.

Ehhez a vérlázító aljassághoz önmagukban ezek a könnyűsúlyú emberek és nehézsúlyú maffiózók kevésnek bizonyulnának. Ehhez kell egy ország és kell nagyon sok megvezethető hülye, aki a vállán hordozza az erkölcstelenség, gerinctelenség eme bajnokait. Akik született – esetenként félanalfabéta, semmihez nem értő – feleségeik, szeretőik, ribancaik életpályamodelljét is a magyaroktól ellopott pénz köré építik.   adomany

 

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.