Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magyar kormány és az ő torz értékrendje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre, valami egészen jó hír. Szorosan az után, hogy az adófizetők három millió, Mészáros Lőrinc mágnás további egymillió euróval járultak hozzá a csíkszeredai labdarúgó tehetséggondozó központ felépítéséhez.

Egy kedves olvasónk juttatta el szerkesztőségünkbe az alábbi pályázati felhívást, hogy nehogy kevés legyen a kávé az ébredéshez. Mi pedig – mivel végtelenül önzetlenek vagyunk, ezennel megosztjuk mindenkivel Örüljünk együtt!

miami

Nincs is ezzel baj. A rászoruló, Miamiban élő magyar fiatalok megsegítése, Magyarország megismertetése fontos dolog. A Rákóczi Szövetség fő támogatóinak listája:m1m2m3

Bethlen Gábor Alap: „A Bethlen Gábor Alap pénzeszközeinek kezelését a 2011 áprilisában létrehozott nonprofit gazdasági társaság, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. végzi. A Bethlen Gábor Alap elkülönített állami pénzalap, amelynek célja a Magyar Kormány nemzetpolitikai stratégiájához kapcsolódó célok megvalósulásának elősegítése.”

16 visszaadott állami kitüntetést árvereztek el a Wesley János Lelkészképző Főiskolán, a bevételből – 2 millió 510 ezer forint -a cipőket vásárolnak a rászoruló gyerekeknek.

Súlyos helyzetbe kerülhet több, zömmel hátrányos helyzetű diákot segítő tanoda – például az Igazgyöngy Alapítvány tanodája – működése országszerte. Az ok: jó ideje késik a működésük nagy részét finanszírozó (az uniós források már megérkeztek), az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által kiírt pályázatok eredményhirdetése, és a pénzek kiosztása. Február óta késik. A tanodák célja a súlyosan hátrányos helyzetben élő gyerekek korrepetálása és felzárkóztatása. Lenne.

A Magyarországon működő két gyermekhospice-ház egyike, a Dóri Ház a mai napig várja Balog Zoltán minisztertől az 5 (öt) millió forintos, megígért támogatást. Március óta várnak a pénzre. A Dóri Ház gyógyíthatatlan gyermekeket gondoz, életvégi ellátást nyújt. Hihetetlen társadalmi összefogással tudnak talpon maradni. Mi adjuk össze a szükséges összeget. Minden hónapban.

Ehhez képest igazán örömteli dolog, hogy egymilliárd forintot tudunk szánni az üldözött keresztények megsegítésére, további közel egymilliárdot a csíkszeredai nemtudomminek és a Miamiban nyomorgó fiatalokat is meg tudjuk támogatni, némi pénzmaggal.

Hát így, kérem.adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.